Novak Djokovic a pierdut procesul împotriva guvernului australian

G.U.
Internaţional / 16 ianuarie 2022

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Actualizare - Preşedintele Serbiei: ''Djokovic a fost victima unei vânători de vrăjitoare''

Tenismanul Novak Djokovic a fost victima "unei vânători de vrăjitoare în adevăratul înţeles al cuvântului, împotriva unei persoane şi a unei ţări", a declarat astăzi preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, care Citeşte mai mult...

---

Actualizare - Novak Djokovici a părăsit Australia

Novak Djokovici a părăsit Australia, astăzi, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai. La aeroportul din Melbourne, înainte de decolare, acesta s-a aflat sub escorta poliţiei federale australiene.

---

Actualizare - ATP, după decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic: ''Recomandăm cu tărie vaccinarea pentru toţi jucătorii''

Asociaţia Profesioniştilor din Tenis (ATP) a reacţionat după decizia de menţinere a suspendării vizei australiene a lui Citeşte mai mult...

---

Actualizare - Novak Djokovici va părăsi Australia duminică, la ora locală 22.30

Liderul ATP, Novak Djokovici, va părăsi Australia duminică, la ora locală 22.30 (11.30 GMT - 13.30 - ora României), după ce i-a fost anulată viza şi nu poate evolua la Australian Open, informează News.ro

Potrivit presei australiene, Djokovici va pleca la bordul unui avion Emirates cu destinaţia Dubai.

Djokovici a ajuns în Australia săptămâna trecută, tot cu un avion al Emirates, înainte de a fi reţinut pe aeroportul din Melbourne.

---

Actualizare - Premierul Australiei, despre cazul Djokovici: ''Decizia a fost luată din motive de sănătate şi siguranţă, era în interesul public să se facă acest lucru''

Premierul australian Scott Morrison a salutat decizia tribunalului federal de a menţine hotărârea de anulare a vizei Citeşte mai mult...

---

Actualizare - Novak Djokovici: ''Sunt extrem de dezamăgit de această decizie, dar o respect şi voi coopera cu autorităţile în legătură cu plecarea mea din ţară''

Liderul ATP, Novak Djokovici, a făcut o scurtă declaraţie în care a spus că este extrem de dezamăgit de decizia tribunalului Citeşte mai mult...

---

Actualizare - Cei trei judecători de la Curtea Federală a Australiei au decis în favoarea guvernului în procesul privind anularea vizei acordate lui Novak Djokovic, informează HotNews.ro. Astfel, liderul ierarhiei ATP va fi obligat să părăsească Australia şi este obligat să plătească cheltuielile de judecată. Acesta poate primi o interdicţie de trei ani de a intra în statul de la Antipozi.

---

Avocaţii sportivului susţin că decizia de a anula viza este invalidă, fiind ilogică, iraţională sau nerezonabilă. La rândul său, apărătorul ministrului Imigraţiei spune că motivele invocate de apărătorii lui Djokovic nu stau în picioare, relatează HotNews.ro.

Şeful completului de judecată James Allsop a spus că "este un caz foarte complicat şi este imposibil de ajuns la un acord între cei trei judecători atât de repede, dar cazul va fi soluţionat cu celeritate din cauza implicaţiilor sale".

Audierile la tribunalul federal din Melbourne în dosarul vizei lui Novak Djokovic au durat între orele 00:30 şi 05:30 (ora României), cu o pauză de o oră.

Dacă va câştiga apelul, Djokovic va putea evolua la Australian Open, Grand Slam care începe luni. Dacă va pierde, acesta va trebui să părăsească Australia şi poate primi o interdicţie de trei ani de a intra în statul de la Antipozi.

Djokovic a sosit în Australia la 5 ianuarie şi forţele de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară timp de mai bine de opt ore, timp în care jucătorul a fost reţinut în aeroport.

La finalul audierii, ofiţerii poliţiei de frontieră au decis să-i anuleze lui Djokovic viza de intrare în ţară, pentru că nu este vaccinat şi astfel nu respectă regulile sanitare locale pentru cetăţenii care doresc să călătorească în Australia.

Tenismenul a fost plasat în izolare la un centru de imigranţi.

Novak Djokovic a făcut apel la decizia autorităţilor şi a primit câştig de cauză, la 10 ianuarie, din partea unui tribunal local din Melbourne. El a fost eliberat din centrul pentru imigranţi şi a început să se antreneze la Melbourne Park.

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, a doua oară viza de intrare în ţară deţinută de liderul ATP, decizie de asemenea contestată de avocaţii lui Djokovic.

Opinia Cititorului ( 56 )

  1. Australienii demonstreaza inca o data de ce sunt urmasi de papuasi si puscariasi, nu sunt antivax nici pro, fiecare face ce vrea, si nu ma refer doar la cazul lui Nola , ci in general, sa vedem dupa ce Chima nu le va mai lua minereul si carbunele, ce vor face, max 50 de ani de acum incolo....

    1. E o decizie politică mizerabilă care așează Australia langa Coreea de Nord.

    Și se mai fac.

    Evident, decizia nu e o surpriza pentru cei care au înțeles că interesul public invocat de autorități pentru anularea vizei lui Novaxx este ca australienii supravaccinati și supraclaustrati sa continue neabătut linia partidului. 

    Crede în vaccin și nu cerceta! 

    Tovarasi, stați liniștiți la locurile voastre, elementul dușmănos a fost anihilat și va fi expulzat cu primul avion. 

    Împotriva pericolului virusoidal vom trece la o noua etapa, boosterizarea cangurilor. 

    Ursuletii Koala au recomandare medicala, cica sa nu fie vaccinați, dar au fost încolonați deja în sala de așteptare pentru prima intepatura.

    OVAȚII PRELUNGITE! 

    1. Plingem, cu lacrimi de singe. Democratia a murit si se zbate in chinuri. China va salva democratia.

      China nu depaseste Australia care este model de democratie. Australopitecii s-au vaccinat si din acest motiv covidul a fost invins la ei in tara.

      Nu reusesti sa intelegi. Democratia este altceva decat crezi tu. Democratia este domnia legii asupra tuturor, nu cu exceptii, cum toti prostii cred. Aplicarea legii in mod egal, este statul de drept. Tu te dai de ceasul mortii penntru statul mafiot, cum te-ai invatat tu in Romania. Ai luat-o peste ochi de la australieni.

      Democratia este pentru toata lumea.

      The Times, 18 iunie 2021: 

      UEFA a informat Guvernul de la Londra că finala EURO 2020 nu se va mai disputa în Anglia dacă cei 2.500 de invitați ai forului continental pentru ultimul act nu vor fi exceptați de la perioada de carantină de 10 zile, impusă în prezent în Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19. După informarea primită de la UEFA, miniștrii de la Londra au început deja să poarte discuții în acest sens, pentru a stabili dacă este optimă decizia de a-i excepta de la carantină pe cei 2.500 de invitați UEFA, printre care sponsori, oficiali ai FIFA și ai forului continental, politicieni și reprezentanți ai televiziunilor deținătoare de drepturi pentru competiție. 

      Dacă răspunsul venit de la Londra va fi negativ, UEFA este pregătită să mute finala EURO 2020 la Budapesta, acolo unde restricțiile sunt relaxate considerabil, cel puțin în comparația cu ceea ce se întâmplă în restul Europei. 

      The Telegraph, 21 iunie 2021:

      Finala Euro 2020 rămâne pe Wembley și se va disputa cu 60.000 de spectatori în tribune. Guvernul britanic va anunța marți, 22 iunie, că este acord cu solicitarea forului continental de a renunța la carantina de zece zile pentru 2.500 de oficiali și invitați UEFA la ultimele trei meciuri ale turneului final. 

      Da. Ce vrei sa zici? Spune ce vrei sa zici! Zici si tu ceva?

      El zice "Democratia este pentru toata lumea" si dupa aia da un citat. Oare ce inseamna "Democratia este pentru toata lumea."? Nu inteleg. Coreea de Nord a fost exclusa din "toata lumea"? Mai, analfabetule, daca nu esti in stare sa vorbesti articulat, de ce te ambitionezi sa gangavesti absurditati? Adica cum "Democratia este pentru toata lumea"? Ce?.

      Probabil ești unul dintre boosterizatii plini de ura și frustrare la adresa celor care nu au luat-o pe calea asta.

      Buimacule, despre care lege și democrație vorbești?  

      În Australia nu este încă obligația vaxului. 

      Iar Novaxx a fost primit in tara. 

      Nu are rost sa iți mai explic. 

      Eu nu ma bucur și nu mă întristez deloc. 

      Doar sunt îngrozit de fanatismul unora ca tine. 

      Probabil ca doza a cincea te-a făcut așa.  

      Și cu luatul peste ochi sa spui altcuiva, nu zic cine.  

      Îți dau doar un indiciu ... E cineva din familia ta. 

      Esti nu doar prost...informat, ci si mojic. Eu, care sunt plin de ura si de frustrare, n-am zis nimic de familia ta si nu te-am injurat. Cine e plin de ura si de frustrare? Eu? Ca nu sunt de acord cu tine, mai, democratule?!

      Zic ca esti alfabetizat nefunctional. Si pentru ca esti buba, nu are rost sa-ti explic. Citesti, nu intelegi, citesti iar si iar. Peste 4 luni, faci ce a zis Gheorghita, cel cu inima si cordul.

      Nu te dai batut dupa ce ai fost invins? Ha,ha,ha! Ce caraghios! Si cum facea el pe desteptul!

      Gangaveala fara sfarsit. Sunt buba? Cine e Gheorghita? Ati facut gradinita impreuna si ti-a facut buba? Ce spui?

      Doar ai făcut referire la prosti și ca am luat-o peste ochi.

      Probabil expulzarea lui Nole ti-a provocat cine știe ce orgasm intelectual. 

      În definitiv ești un biet anonim, iar eu sunt Oarecare:))

      Gata 

      Am zis ceva de familia ta? Nu ti-e OARECARE rusine?!

      Orice tara are dreptul de a expulza persoane pe care le considera indezirabile de pe teritoriul ei

      Gheorghita este colonel si se ocupa de vaccinare. Daca esti contra vaccinarii si faci misto de colonel, esti un pericol pentru cetateni, similar cu Djokovici. Clar ca esti buba, asa cum vor rusii. Nu esti platit (cred) ca nu dau aia bani pe unii ca tine.

      Vezi ca "idiotii" de australieni, în tot covidul, după 1,7 milioane de cazuri, au vreo 2500 de morți, cam cat mureau la noi cei democrați și nevaccinati în iarna în 5 zile.

      Legile australiene, ca și cele din Israel sunt menite a preveni un număr mare de morți, ceea ce este un interes public și legiferat ca atare.  

      Nole nu s-a distrat pe gratis. A trebuit sa fie de acord sa plătească Australiei 500,000 de dolari pentru deranj, reprezentând cheltuieli de judecata.

      Și eu sunt boosterizat, și ii consider pe antivaxxeri idioți. :-)

      Pentru ca Alex are dreptate cand spune ca un stat are dreptul sa declare persona non-grata pe oricine si pe orice criterii.... merita sa i se spuna ca in Australia decesele in exces sunt departe de a arata situatia roza pe care o crede Alex. Australia a fost invinsa de SARS-CoV-2.

      Potrivit datelor statistice din Australia, decesele in exces arata inutilitatea masurilor draconice. Decesele in exces la grupa 65+ ani au fost peste medie chiar din prima saptamana a anului 2020. Distanta dintre Wuhan si Australia este de peste 6000 km iar comunitatea chineza din Australia este cea mai mare comunitate din afara Chinei. Este clar ca SARS-CoV-2 se raspandea fara sa fie detectat si oamenii vulnerabili mureau inca dinainte de a fi create testele PCR. 

      Excess deaths 65+ fr om 20w13 to 21w6 42 wks: 5647 

      Excess deaths 65+ fr om 21w27 to w43 29 wks: 3867 

      Vaccinarea a debutat foarte tarziu in Australia, vaccinul Pfizer fiind autorizat local abia pe 25 ian 2021. In faza 1a de vaccinare, au fost vaccinati doar personalul critic si pacientii internati in aziluri, abia din 22 martie a inceput faza 1b cu seniorii. Deci, in toata perioada fara vaccin, in Australia, la grupa de varsta 65+ au murit fata de media anilor 2015-2019, compara luna la luna, 5647 de oameni, in 42 de saptamani. Exceptie de la aceasta perioada este durata lockdownului. Doar lockdownul reduce decesele in exces iar aceasta perioada de aproape 4 luni a fost exclusa din metrica. De aceea sunt doar 42 de saptamani incluse.

      Dupa vaccinare, incepand cu saptamana 27, timp de 29 saptamani si fara niciun lockdown, au murit 3867 persoane 65+ in exces fata de media 2015-2019, pana la finalul lunii octombrie, ultimele data disponibile, deci inaintea actualului val. Devine evidend ca vaccinarea a omorât aproape la fel de mulți oameni ca și infecția în 2020. Devine evidend și faptul ca vaccinarea nu este suficient de eficientă la grupa vulnerabilă și nu oprește pandemia. 

      Erata:

      Excess deaths 65+ fr om 20w01 to 21w14 42 wks: 5647 

      Excess deaths 65+ fr om 21w15 to w43 29 wks: 3867

      "Devine evidend ca vaccinarea a omorât aproape la fel de mulți oameni ca și infecția în 2020". Faci metafore? Devine evident ca dupa ce citezi cifre, incepi sa o iei pe aratura.

      Ai înțeles greșit. Eu nu mă refeream la toți boosterizatii Cum ca ar fi plini de ura la adresa nevaccinatilor.

      Exista și boosterizati de toată stima, sper sa fie marea majoritate, care nu intra în cloaca uraciosilor.

      Așa ca te implor, încearcă sa nu fii dobi. 

      Nu e inteligent.

      Si viceversa

    Bucuria nebunilor

    1. Infrangerea nebunilor! Tristetea nebuniloe. V-ati facut de batjocura!

      Cangurii sunt liberi!

    Ieri in Australia au fost 86.060 infectati covid din cauza antivaxerului Djokovici, desi marea majoritate a oamenilor s-au vaccinat. Asta ne arata ca decizia de expulzare a fost corecta.

    1. Debitezi aceleasi aberatii, ca o placa stricata. Esti analfabet functional. Du-te la scoala, invata alfabetul functional.

      Esti un analfabet functional. 86.060 infectati si peste 80% vaccinati sunt date reale mai medievalule. Invata aritmetica. Deciza a fost corecta.

      Ha, ha, ha! Tu intelegi ce zici? Ma indoiesc.

      86.060 infectati si peste 80% vaccinati - tot nu intelegi? razi ca uţa

      Da.

      Ce? 

      8 miliarde oameni, 19 milioane romani. 

      Da. 

      Ce?

      Uţa. 

      La prima postare erai in spume. Acum este de caterinca, rade lumea de tine. Ai schimbat iarba?

      Novak Djokovici va părăsi Australia duminică, la ora locală 22.30. Primeste-l pe aeroport si pupa-ti-l!

      Nu, pe bune! Ce inseamna cifrele tale?

      Pe bune genosse, Australia are 80.060 infectati ieri cu vaccinare peste 80%. Uganda la populatie mai mare (45,7 mil) are 158.238 infectati pana acum spre deosebire de peste 1,5 mil infectati in Australia si doar 484 infectati ieri. In Uganda au fost vaccinati 28% cu o doza si 4% cu 2 doze. Te rog sa-ti intrebi mentorul care este mai mare 484 sau 80.060 si care este mai mare procentul de vaccinati 80% sau 4%. Dupa ce afli, il intrebi de ce la unii sunt mai multi infectati si care este legatura dintre vaccinare si infectare. Daca o bagi pe aia grea ca nu conteaza cati se infecteaza ci doar cei care mor, il intrebi de coach care este motivul pentru care se feresc de nevaccinati daca nu mor si doar se infecteaza si fac 'forme usoare'

      In Africa au murit anul trecut mult mai multi oameni din cauza foametei in comparatie cu cei morti de covid. Nu este nici un inteligent care sa se tavaleasca de durere pentru cei care mor de foame, doar pentru cei care mod de covid. Astept raspunsul tau ca sa ma mai distrez putin. 

      Esti deja distrat cu cifrele care nu au nici un inteles., las la o parte ca nu faci acordul la timpul trecut ("Australia are 80.060 infectati ieri"), ceea ce si explica abisurile rationale in care te rostogolesti la prima incercare sa ingaimi o fraza.: " Australia are 80.060 infectati ieri cu vaccinare peste 80%. Uganda la populatie mai mare (45,7 mil) are 158.238 infectati pana acum spre deosebire de peste 1,5 mil infectati in Australia si doar 484 infectati ieri. In Uganda au fost vaccinati 28% cu o doza si 4% cu 2 doze." Draga, ca sa aiba un sens cifrele, ar fi trebuit sa mentionezi si populatia Australiei.

      Acum, taci! Du-te la scoala! Plictisesti cu trancaneala in cifre si citate pe care nu le intelegi

      Ma astept sa te distrezi. 

      Vezi ca nu se mai poarta masti textile, doar FFP si FMM.

    avem alerta de tsunami pe glob!!!

    s em n at co m en tu ri cre ti ne  

    Saca vroia sa joace in Australia, atunci Djokovic trebuia sa se vaccineze.

    Intr-o tara normala, nu te apuci tu sa ii impui legea, ca nu esti tu, Djokovic, parlamentul tarii aceleia, ci esti un oarecare, chiar daca numarul unu in tenis. 

    Djokovici s-a dovedid un ins penibil, cu o mentalitate balcanica. 

    La fel si voi, partizanii nesupunerii lui, la fel de caraghiosi cu presedintele tarii vecine. 

    1. Omule, repeti aceleasi prostii. Djoko A PRIMIT VIZA. A primit viza.

      Repeta dupa noi... A PRIMIT VIZA. LEGAL. 

      Viza i-a fost anulata PE MOTIVE POLITICE. Nu sanitare, nu legale, nu birocratice. Politice.

      Daca nici macar atat nu ai priceput, .... inseamna ca ai 10 clase. "Decat" atat 

      Care sunt MOTIVELE POLITICE care au dus la anularea vizei?

      Omule, crezi ca daca minti si repeti prostii, atunci ai dreptate? Lui Djokovic i s-a retras viza. Legal. In urma unui proces public. Nici nu mai este in Australia. Legal si faptic. Acesta este adevarul, aceasta este situatia. Repeta dupa mine: Nole, reject, Nole, reject, Nole, reject...n...n+1

      Pacat ca e un foarte bun tenismen, daca e asa sarac cu duhul....

      Nu domnule, nu este pacat ca este un bun tenismen. Dar, da, pacat ca este asa sarac cu duhul!

    Premierul australian Scott Morrison "Salut decizia de a păstra australienii în siguranţă"

    Gata, au scapat australienii, acum sunt in siguranta. Serul pfizer nu a reusit, bine ca exista solutia politicienilor australieni.  

    1. Ironii de minte putina...Fa un efort si taci! Nu mai am pretentia sa intelegi. Doar taci!

      De cand a aparut vaccinul anticovid au rasarit o garmada de inteligenti care tot repeta ca cei care au alte opinii sunt prosti. La asta se adauga si alte epitete. Doar pentru simplul motiv ca mai exista unii care nu vor sa faca parte din turma lor. Exemplu de mai sus, unul alex care este mandru ca este boosterat iar pe ceilalti ii face idioti. Ce a zis Morrison poti verifica din cate surse vrei si este clar ca dupa plecarea celui care poate paradi siguranta australienilor, viata acolo este mai buna, sigura, virusul se cară. Faptul ca serul pfizer este pistol cu apa se vede cu ochiul liber, fara studii, secventieri si altele de genul asta cu care baietii mai slabi sunt bagati in sperieti.

      04/nov/2021 - Emil Boc: „Dacă nu se adoptă certificatul verde la locul de muncă, de Crăciun în loc să ne bucurăm în familie, vom merge la cimitir”

      S-a termenoiu! Vorbesti sa n-adormi. Gata cu Djokovic, Djokovic e pe faras. Si tu.

    Presedintele Serbiei Aleksandar Vucic a declarat razboi Australiei. El a apelat la partizanii sarbi, fostii camarazi ai lui Iosip Broz Tito in lupta antifascista ca sa invinga nu doar fascismul hitlerist nazist german, ci si nazismul dictatorial francez si australian din Australia hyperboreala, ca sa nu mai vorbim si de nazismul fascist hitlerist autoritar si democratic Bo si Man.

    Australie, Australie, pomant stramosesc Bo si Man, vine sarbii, bine-mi pare, vine altul si mi-o ridica. Traiasca infratirea intre popoare, sarbii nu glumesc. Si voi pe noi! Adio bere cu ghimbir! 

    1. Antivaccinistii nu se mai bucura. Au pus buzitza. Le tremura la colturi. Hââââââââ!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb