Numărul producătorilor locali care îşi dezvoltă businessul prin Freshful a crescut cu 20% în ultimul an

F.D.
Companii / 21 august

Numărul producătorilor locali care îşi dezvoltă businessul prin Freshful a crescut cu 20% în ultimul an

Freshful by eMAG aduce experienţa de la piaţă în online şi lansează noul concept Piaţa cu Freshful care integrează în platformă o ofertă mai generoasă de produse autentice alese de la micii producători din toate colţurile ţării. Astfel, numărul producătorilor locali care îşi dezvoltă businessul local prin Freshful a crescut cu 20% în ultimul an, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Clienţii apreciază din ce în ce mai mult produsele locale disponibile în platformă, iar acest lucru se reflectă în coşurile lor. Produsele provenite de la producători locali generează aproape 15% din totalul vânzărilor din platforma Freshful, iar acum acestea pot fi găsite uşor cu o căutare după sintagma "mici producători".

"În zona de experienţă Piaţa cu Freshful aducem mai aproape de clienţi bunătăţile autentice, crescute cu responsabilitate de fermierii locali. Livrăm direct la uşa clienţilor legume, fructe sau alte preparate din diverse regiuni ale ţării. Roşiile roz crescute de Angela în judeţul Argeş sau pepenii verzi din Ialomiţa de la Cooperativa Agricolă Recolta Gheorghe Doja sunt la mare căutare în această vară, iar stocurile se epuizează rapid. Livrăm mereu produse proaspete, uneori şi în mai puţin de 24 de ore de la culegere, iar în timpul transportului menţinem condiţii optime de temperatură, datorită maşinilor FrigoFresh pe care ne bazăm chiar şi pentru a livra îngheţată. Ne dorim să le oferim clienţilor noştri mai mult timp pentru ei şi cei dragi, astfel că le aducem direct la uşă produsele preferate cu care vor prepara mese pentru clipe de neuitat în familie, " afirmă Tudor Mihăilescu, General Manager Freshful by eMAG.

Micii producători au avut un rol important în platforma Freshful încă de la lansare. Iar în noua zona de experienţă, clienţii pot găsi mai uşor produsele fermierilor. De exemplu, în primele luni ale verii, clienţii au comandat peste 70 de tone de pepeni verzi, 13,5 tone de pepeni galbeni şi peste 31.000 de kg de roşii. De asemenea, Freshful a livrat peste 8.000 de kg de prune, chiar dacă sezonul acestora este abia la început. În total, clienţii au comandat peste 1.700 de tone de fructe şi legume, toate provenind de la micii producători locali. Cea mai mare comandă cu produse din oferta micilor producători a fost de 1.583 lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4781
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2350
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8312
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7290

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb