NUTRILITE a atins cifra de vânzări record de 3 miliarde de dolari

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 26 iunie 2008

NUTRILITE TM, lider mondial în domeniul vitaminelor, mineralelor şi suplimentelor alimentare, a înregistrat vânzări record de 3,1 miliarde dolari pe ultimele 12 luni.

"Aceasta este o reuşită extraordinară pentru marca NUTRILITE şi miile de distribuitori Amway şi Quixtar," a declarat Doug DeVos, Preşedintele Alticor, compania care deţine marca NUTRILITE. "NUTRILITE a devenit o marcă recunoscută la nivel global şi va continua să crească şi în anii care urmează pe măsură ce distribuitorii noştri continuă campania de conştientizare a importanţei sănătăţii în rândul clienţilor."

Dr. Sam Rehnborg, Preşedinte şi CEO al Institutului de Sănătate Nutrilite şi fiul fondatorului NUTRILITE, Carl F. Rehnborg, a declarat: "Tatăl meu avea vise mari pentru această afacere. Atingerea acestui nivel record de vânzări justifică ceea ce a crezut el. Oamenii din întreaga lume încep să înţeleagă, ca şi el, importanţa suplimentării alimentaţiei pentru a avea o sănătate optimă."

Carl Rehnborg a început să comercializeze suplimente alimentare cu multivitamine şi multi-minerale în 1934 după ce şi-a dedicat viaţa studierii efectelor unei diete echilibrate şi ale unei nutriţii adecvate asupra sănătăţii oamenilor. În 1972, Corporaţia Amway, acum subsidiară a Alticor, a achiziţionat pachetul majoritar al Nutrilite Products, Inc., şi în prezent promovează importanţa produselor sale pe baza mesajului unei sănătăţi optime. Amway a achiziţionat şi restul acţiunilor Nutrilite Products de la familia Rehnborg în 1994.

Despre NUTRILITE

Deţinută de corporaţia americană Alticor, Inc., marca NUTRILITE include peste 200 de suplimente alimentare - inclusiv tablete, capsule, băuturi energizante şi batoane şi gustări nutritive - comercializate către milioane de consumatori din întreaga lume în peste 50 de ţări de către Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi Amway şi Quixtar (IPA).

NUTRILITE este lider mondial în domeniul vitaminelor, mineralelor şi suplimentelor alimentare, conform cifrelor de vânzări din 2006. NUTRILITE asigură controlul calităţii concentratelor sale din plante, de la sămânţă la produs finit. Este singura marcă de vitamine şi minerale din lume care cultivă şi procesează plantele în cadrul propriilor sale ferme autorizate în California, Washington, Mexic şi Brazilia.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. va spun sincer marita sa ancercati ,multumesc dnei dr. cucer florentina pt ajutor

    1. buna sunt din bacau si am auzit de aceste multivitamine,am un baietel de un an jumate si nu prea mananca ma chinui an fiecare zi cu mancarea nu stiu ce sa mai fac,vreau mai multe informatii.

      nu are nici macar doctoratul

      despre cine vorbesti?

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb