O companie controlată de Daniel Dineş a achiziţionat 5% din One United Properties

S.B.
Piaţa de Capital / 1 iunie 2021

O companie controlată de Daniel Dineş a achiziţionat 5% din One United Properties

O companie de investiţii controlată de Daniel Dineş, fondatorul producătorului de roboţi software UiPath Inc., companie recent listată la New York Stock Exchange, a achiziţionat 5% din acţiunile dezvoltatorului imobiliar One United Properties, se arată într-un comunicat remis, astăzi, Redacţiei.

Daniel Dineş a declarat: "România a demonstrat de-a lungul anilor că este un excelent hub de talente în diverse sectoare, iar potenţialul industriei imobiliare nu face excepţie. Credem în dezvoltarea acestuia în Romania, suntem un partener pe termen lung şi vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei One United Properties".

La rândul său, Victor Căpitanu, Cofondator şi Director Executiv al One United Properties, a spus: "Suntem încântaţi să avem alături de noi un partener de calibru internaţional, care, alături de ceilalţi acţionari, va contribui la dezvoltarea companiei noastre şi la consolidarea unui brand puternic românesc".

One United Properties este pe cale să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), printr-o ofertă publică ce implică o majorare de capital de 10%, conform declaraţiilor date la Bloomberg luna trecută de Răzvan Raţ, director general adjunct al BRK Financial Group, managerul IPO-ului. Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, cei doi fondatori ai One United, ce aveau atunci 75% din companie, vor rămâne în final cu o participaţie de circa 60%, a adăugat directorul adjunct al BRK, ce estimează că free-float-ul va depăşi 30%, conform celor relatate de Raţ la Bloomberg.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti. Planurile de investiţii ale companiei vizează atragerea de capital pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidenţiale şi mixte sustenabile cu focus mai ridicat pe cele adresate segmentului de venituri medii şi medii superioare, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe principale din ţară sau din regiune.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. La ce pret s-a realizat tranzactia?

    Tinand cont de iminenta oferta / listare la BVB, pretul tranzactiei cu Dines este un reper important pentru cei interesati de aceasta companie.

    Va multumesc. 

    1. EXACT ASTA ASI FI VRUT SA AFLU SI EU !!! LA CE PRET !!! N-O SA VA RASPUNDA NIMENI , NICIODATA , D-LE !!! AICI SE PETRECE TOTUL , ''''' IN SPATELE USILOR INCHISE '''''' !!! IN BIROURI ASCUNSE , SI CU VORBE SUSOTITE !!! IN ORICE CAZ , LA UN PRET MULT MAI MIC , DECAT CEL DIN VIITOAREA ''''' IPO ''''' !!! SMECHERII , TREBUIE SA CASTIGE , IN PRIMUL RAND !!!

      La ce reclama le face lor treaba asta.

    Nu se va afla pretul de tranzactie...,Pretul este secretizat cel putin pana dupa iesirea si incheierea Ofertei Publice de 10 % promisa.PS. Va fi necesar,pentru cei interesati.... a se studia bine situatia companiei One United Properties

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb