O nouă amânare pentru alegerea directorului general al PEOP

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 23 octombrie 2008

Membrii Comitetului Director au amânat, pentru a doua oară, alegerea unui director general pentru compania de proiect a oleoductului Constanţa-Trieste (PEOP), a declarat, ieri, directorul general al Conpet, Liviu Ilaşi. "Membrii Comitetului s-au întâlnit ieri (n.r. 21 octombrie 2008) la Belgrad, în Serbia, însă nu s-au pus de acord asupra alegerii directorului general al companiei de proiect. Sunt două propuneri: una din partea României şi alta din partea Croaţiei", a afirmat domnia sa.

Potrivit NewsIn, directorul general al transportatorului de ţiţei a mai spus că în cadrul întâlnirii a fost stabilit termenul de zece zile (n.r. 31 octombrie) în care să aibă loc noi consultări şi negocieri între cele trei părţi, reprezentanţii din partea României, Serbiei şi Croaţiei. "Sperăm ca până la sfârşitul anului să alegem un director general pentru companie", a precizat Ilaşi.

Anterior, membrii Comitetului Director s-au întâlnit în România, în luna septembrie, dar nici atunci nu s-au pus de acord în privinţa alegerii managerului companiei de proiect. Compania de proiect va avea sediul la Londra, în Marea Britanie şi conducerea va fi formată dintr-un Consiliu Director cu şase membri, câte doi din fiecare ţară.

Reprezentanţi ai României, Serbiei şi Croaţiei au semnat, la 22 aprilie 2008, acordul pentru înfiinţarea companiei de proiect a oleoductului Pan European Oil Pipeline (PEOP) Constanţa-Trieste, iar cea de-a patra ţară, Italia, urma să ia o decizie în privinţa implicării în proiect după instalarea noului Guvern. Din această companie de proiect fac parte: Conpet şi Oil Terminal din partea României, Transnafta (din Serbia) şi Janaf (din Republica Croaţia). Fiecare ţară va avea o participaţie de 33,3% în cadrul companiei de proiect.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb