O nouă sucursală a Bancii Ţiriac în Bucureşti

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 17 noiembrie 2005

Banca Ţiriac a inaugurat ieri o nouă unitate operaţională în Bucureşti, situată pe bulevardul Ion Mihalache, aceasta fiind cea de a 67-a unitate operaţională a băncii. Banca Ţiriac oferă prin reţeaua sa de distribuţie o gamă complexă de servicii şi produse, adresate deopotrivă persoanelor fizice şi juridice: de la conturi curente şi operaţiuni de trezorerie, pînă la produse de economisire, creditare, precum şi instrumente moderne de plată şi transferuri rapide de bani (Money Gram) sau produse integrate - bancassurance etc.

În prezent, în componenţa numărului de unităţi de care dispune banca intră 40 de sucursale, 24 de agenţii şi 3 puncte de lucru.

"Intenţionăm ca pînă la sfîrşitul acestui an să deschidem o nouă sucursală la Miercurea Ciuc, astfel numărul unităţilor noastre va creşte la 68. Totodată vom realoca agenţia Băncii Ţiriac din cadrul magazinului Metro Otopeni în noul centru comercial care se va deschide la Băneasa", a spus Carmen Popa, director Reţea teritorială Banca Ţiriac.

La finalul lunii august, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) şi Ion Ţiriac au finalizat tranzacţia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank România şi Banca Ţiriac. Avînd active totale de aproximativ 2,5 miliarde euro, 77 de unităţi şi o cotă de piaţă de aproape 8%, HVB Bank România şi Banca Ţiriac se vor situa împreună pe locul 4 în sistemul bancar din România, după BCR, BRD şi Raiffeisen Bank România şi înaintea CEC. Pregătirile pentru fuziunea dintre HVB Bank România şi Banca Ţiriac au început pe 1 septembrie a.c., procesul de integrare urmînd să fie finalizat în prima jumătate a anului viitor. Pe parcursul acestui proces, cele două bănci vor funcţiona în paralel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb