Obama, marele favorit în primul sondaj prezindenţial global al Reader"s Digest

M.M.
Ziarul BURSA #Internaţional / 13 octombrie 2008

Sondajul efectuat în 17 ţări arată că mediul şi sărăcia globală sunt considerate principalele probleme în lume, iar economia globală este cea mai importantă în SUA.

Barack Obama ar fi de departe alegerea preferată a românilor pentru preşedintele Statelor Unite, potrivit rezultatelor primului sondaj prezidenţial la nivel global efectuat de revista Reader"s Digest.

17.000 de oameni din 17 ţări, dar şi 1244 de persoane din România, au fost chestionate în privinţa candidatului pe care ar dori să îl vadă la Casa Alba în ianuarie şi au fost invitaţi să enumere problemele globale pe care le consideră cele mai importante.

Respondenţii din toate cele 17 ţări au fost rugaţi de asemenea să caracterizeze modul în care privesc America, ceea ce a scos la iveală deosebiri surprinzătoare, mai ales în Europa. Sondajul arată că mediul şi sărăcia globală sunt considerate principalele probleme în lume, iar economia globală este cea mai importantă în SUA.

Interviurile cu respondenţii şi comentariile lor, precum şi rezultatele sondajului internaţional şi ale celui local pot fi accesate pe noul site Reader"s Digest Romania.

"Reader"s Digest este o revista globală cu poziţionare unică pentru a lua pulsul oamenilor din întreaga lume, iar sondajul realizat dezvăluie contraste puternice între cei din Statele Unite şi restul lumii", a spus Frank Lalli, redactor-şef, Reader"s Digest Ediţii Internaţionale şi Dezvoltarea Revistei.

Articolul, insotit de rezultatele sondajului, va apărea concomitent în toate cele 50 de ediţii ale Reader"s Digest, fiind pentru prima dată când revista se sincronizează pentru publicarea la scară globală a unui articol. Sondajul a fost conceput astfel încât să coincidă atât cu alegerile din SUA, cât şi cu o relansare a tuturor ediţiilor revistei, inclusiv cea românească, într-un nou design, mai modern.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb