Oferta Hidroelectrica s-a încheiat la preţul de 104 lei pe acţiune

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 5 iulie 2023

Oferta Hidroelectrica s-a încheiat la preţul de 104 lei pe acţiune

Actualizare - Bogdan Badea, Hidroelectrica: "Succesul ofertei reprezintă o etapă marcantă ce va sprijini dezvoltarea pe termen lung a companiei"

Încheierea cu succes a ofertei şi listarea la Bursa de Valori Bucureşti reprezintă o etapă marcantă ce va sprijini dezvoltarea pe termen lung a Hidroelectrica, spune

Bogdan Badea, Directorul Executiv al companiei.

Reprezentantul producătorului de energie a declarat: "Suntem încântaţi de interesul puternic venit din partea investitorilor, ce a determinat succesul ofertei publice iniţiale a Hidroelectrica. Aceasta este o etapă marcantă ce va sprijini dezvoltarea pe termen lung a companiei noastre.

În numele Societăţii, aştept cu nerăbdare să întâmpin noii acţionari ai Hidroelectrica. Avem o afacere extraordinară ce se bucură de o oportunitate unică - în calitate de lider în producţia de energie electrică din România, cu un portofoliu de energie 100% din surse regenerabile - de a stimula crearea de plus valoare pe măsură ce ajutăm ţara să realizeze tranziţia energetică. În calitate de companie publică, aşteptăm cu

nerăbdare să ţinem acţionarii la curent cu strategia noastră axată pe eficienţa operaţională, diversificarea şi extinderea afacerii cu scopul de a oferi beneficii pe termen lung tuturor părţilor interesate".

---

Compania vine la BVB cu o capitalizare anticipată de 46,8 miliarde lei

Tranşa investitorilor de retail a fost majorată la 20% din întreaga ofertă

FP a acordat coordonatorilor ofertei o opţiune de supra-alocare, constând în 11,7 milioane de acţiuni, exercitabilă într-o perioadă de 30 de zile de la admiterea la tranzacţionare

Preţul final al ofertei Hidroelectrica a fost stabilit la 104 lei, undeva aproape de jumătatea intervalul la care investitorii instituţionali au putut să subscrie, conform anunţului de astăzi al Franklin Templeton, adminstratorul Fondului Proprietatea (FP), entitatea care a derulat oferta.

La acest preţ, capitalizarea anticipată a producătorului şi furnizorului de energie se ridică la 46,8 miliarde de lei, fiind astfel cea mai mare companie din ţara noastră de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), peste OMV Petrom a cărei evaluare curentă este de 32,1 miliarde lei.

Potrivit raportului ce a fost publicat la BVB, fondul a ajuns la un acord de vânzare a 78 milioane de acţiuni ale Hidroelectrica, excluzând orice opţiune de supra-alocare. În plus, a FP a acordat coordonatorilor globali ai ofertei o opţiune de supra-alocare, constând în 11,7 milioane de acţiuni, exercitabilă în totalitate sau în parte într-o perioadă de 30 de zile calendaristice de la admiterea la tranzacţionare, titlurile fiind alocate în scopul stabilizării.

"În situaţia în care opţiunea de supra-alocare este exercitată în întregime, numărul total al acţiunilor oferite în cadrul ofertei va creşte la 89,7 milioane, reprezentând 19,94%

din capitalul social al Hidroelectrica, respectiv întreaga participaţie deţinută de catre Fond în Hidroelectrica", se menţioneză în raport. "Dintre acestea, 71,7 milioane de acţiuni au fost alocate în tranşa investitorilor instituţionali (reprezentând 80% din totalul acţiunilor oferite şi al acţiunilor în legătură cu opţiunea de supra-alocare) şi 17,9 milioane de acţiuni au fost alocate tranşei investitorilor de retail (reprezentând 20% din totalul acţiunilor oferite şi al acţiunilor în legătură cu opţiunea de supra-alocare).

Astfel, din formulare reiese că tranşa aferentă retailului a fost majorată de la 15% cât era iniţial, la 20% din întreaga ofertă.

Conform anunţului de la BVB, factorul de alocare pro-rata pentru tranşa de retail este 0,320976265, ceea ce înseamnă că, la 100 de acţiuni subscrise, un investitor persoană fizică va primi 32 de acţiuni ale Hidroelectrica.

"Hidroelectrica nu va încasa niciun fel de venituri din vânzarea acţiunilor oferite în cadrul ofertei. Decontarea va avea loc în data de 10 iulie 2023. Admiterea şi începerea tranzacţionării pe Bursa de Valori Bucureşti vor avea loc în data de 12 iulie 2023, sub simbolul H2O. Imediat după admitere, acţiunile Hidroelectrica vor fi incluse în indicele BET al BVB", se mai arată în raport. "Hidroelectrica şi Fondul sunt supuse unei interdicţii de înstrăinare a acţiunilor Hidroelectrica pentru o perioadă care a început pe 22 iunie 2023 şi se încheie după 180 zile de la data admiterii, iar acţionarul majoritar al Hidroelectrica este supus unei interdicţii de înstrăinare a acţiunilor pentru o perioadă care a început pe 22 iunie 2023 şi se încheie după douăsprezece luni de la la data admiterii".

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România în ceea ce priveşte cantitatea de energie produsă, şi un jucător important în domeniul hidroenergetic din Europa. Grupul deţine şi operează 182 de hidrocentrale, cinci staţii de pompare şi un parc eolian ce sunt amplasate strategic în opt surcursale organizate geografic pe teritoriul României. Societatea deţine un portofoliu de producţie 100% din surse regenerabile, cu o capacitate hidroelectrică de producere instalată de 6,3 GW şi o capacitate eoliană onshore instalată de 108 MW în parcul eolian Crucea.

Opinia Cititorului ( 57 )

  1. Văd că se bat câmpii pe subiect, așa că voi încerca, pe cât mă duce capul, să răspund la unele întrebări.

    1. Câte acțiuni se vor primi? 

    32 de acțiuni, la 100 / 16 acțiuni, la 50 

    2. Când vom primi acțiunile? 

    Pe 10 iulie 

    3. Dar restul banilor? 

    Tot pe 10 iulie. Are rost să vă calculez și 104 - 3%? 

    4. Când va acorda FP dividende? 

    Sumele de bani rezultate în urma vânzării parțiale sau integrale a pachetului de acțiuni în cadrul respectivei oferte publice secundare vor fi distribuite acționarilor Societății sub forma unui dividend special în termen de 3 luni de la încasarea sumei respective de către Societate. 

    5. Cât va fi dividendul acordat de FP? 

    Nu știu, pentru că aici contează dacă va fi considerat profit, la câte acțiuni se va împărți șamd. Personal, bănuiesc că dividendul va fi de minimum 60%, deci peste 1,2 lei. 

    6. rentează să investesc în acțiuni FP?  

    Ei, băieți, la întrebarea asta nu știu răspunde marii investitori, darămite eu. Eu merg pe instinct și investesc. Voi faceți ce vreți. 

    Închei exprimându-mi dezamăgirea. Eu investesc pe bursă de 1 an. Am 10% profit. Nu înțeleg cum este posibil ca eu, începător, să vă ofer vouă, avansaților, informații pe care le puteți găsi la o simplă căutare online. 

    1. Am înțeles cu fondul proprietatea cum stau lucrurile... In cazul tau... dar de H2O ce ne zici?? Ce ai făcut? Sau ce faci?

      de ce primesti restul banilor (adica banii care se disponibilizeaza) pe 10 iulie, daca tranzactia se face pe 6 iulie? ordinele se ajusteaza cu cantitatea si pretul de cumparare, tranzactia se face, pentru ce motiv sa se blocheze restul banilor pana la decontarea tranzactiei?

      Decontarea va avea loc in data de 10 iulie 2023. Admiterea si inceperea tranzactionarii pe Bursa de Valori Bucuresti (“BVB”) vor avea loc in data de 12 iulie 2023, sub simbolul „H2O”. Nu e normal ca în momentul în care primești în cont acțiunile să primești banii rămași? Până la urmă contează? Că e 6 iunie, că e 10 iunie, banii se primesc odată cu acțiunile.

      Eu am cumpărat 100 de acțiuni - voi primi 32. Voi păstra restul banilor în cont pentru a echilibra costul final; în caz că acțiunile vor scădea voi cumpăra la fiecare - 5%. Dacă acțiunile vor crește, mă voi ghida după raportările companiei.

      Asta inseamna ca trebuia sa incepi mai de mult, bine si acum... ca la noi e like "taking candy fr om a baby" ...

      Asta daca ai suficienti neuroni si stapinire de sine ... 

      Bravo Albert! Tu trebuie sa iti dai seama unde poti avea o conversatie mai elevata. Genul de comentarii de aici nu te ajuta. Aici sunt cei cu nationalizarea.

      Tradeville a ajustat deja sumele și mi-a returnat banii rămași.

      Nu ai cumparat 100 de actiuni ci ai subscris 100 de actiuni. Ai cumparat doar 32!

      In rest, numai de bine si cred ca ti-ar prinde bine si un gram de modestie, Albert. 

      cred ca datorita faptului ca esti incepator :) nu prea intelegi cum functioneaza bursa! pai ... trebuie sa ti se deconteze si banii tai???? :)))) in momentul in care ordinul tau se ajusteaza conform parametrilor finali de alocare ... obligatia ta de decontare este pentru actiunile aferente ordinului existent in sistemul de tranzactionare al bvb (arena).... restul banilor este obligatoriu sa se deblocheze simultan cu ajustarea ordinului. Inainte de a tranzactiona .... pune mana pe carte sa intelegi cum functioneaza lucrurile si ce insemna. In trading si o secunda conteaza.... daramite cateva zile!

      ti-am zis! pune mana pe carte! asa.... pentru cultura ta generala.... admiterea la tranzactionare si inceperea tranzactionarii... nu coincid ca data!!!! admiterea este intotdeauna inaintea datei tranzactionarii!!!

      bravo, felicitari.. eu imprumut statul.. si sunt multumit ANUL ASTA SA AI 20% PROFIT !! SANATATE

      Da, am subscris, aveți dreptate. În privința modestiei, cred că dețin, dar sunt coleric și nivelul de prostie existent pe forum mă irită la modul extrem. De aici derapajele... Sincer, să nu fi fost coleric, acum aveam 25% profit, în loc de 10%. Tot binele vă doresc!

      Aveți dreptate.

      Investeste in continuare in actiuni FP. Ai instinct bun!

      Si bcr a returnat bani in cont si 32 actiuni la 100 subscrise

      mai nene Albert, si matale bati campii angro

      in plus, nu ti-a cerut nimeni informatii ... 

      :)))) atentia a fost mare!! !!micul decalaj intre scris si postat a facut diferenta! TU nu esti atent! In primul rand pentru ca, nu ai rectificat prostiile pe care le-ai spus! Faptul ca ne-ai informat ca ti-au pus aia banii in cont nu este echivalent cu a rectifica aberatiile pe care le-ai debitat! In continuare insist sa te apuci de citit/invatat inainte de a te da mare invat si a induce lumea in eroare! Nu ai competenta si pregatirea pentru a-i critica pe altii!!!!... verifica inainte de a-ti da cu parerea! Treaba asta cu bursa ... nu e alba-neagra!!! ... dupa cum ai inspiratie :)))). PS ... dupa cum ai presupus ca sunt barbat ("n-ati fost atent") presupun ca vei avea un soc cand iti voi spune ca n-ai avut dreptate nici aici! :)) ... stai linistit! n-o sa-ti spun ca esti misogin!...

      Diferenta de bani a fost returnata in 05.07.2023.

      Mie mi-au băgat diferenta de bani azi.

      Nu ai cumparat 100 de actiuni ci ai subscris 100 de actiuni. Ai cumparat doar 32!

      In rest, numai de bine si cred ca ti-ar prinde bine si un gram de modestie, Albert. 

    Hidro nu a incasat nici un leu din oferta, deci succesul ofertei nu ofera nici un sprijin pentru dezvoltarea pe termen lung a companiei.

    1. IA UITEEEEEE ........ A APARUT , DE NICAIERI , TOVARASUL ''''''''''' Albert ..... '''''''''' !!!!!!!!!!!!!! COPILULE !!!!!! CE ZICI TU , ACOLO ??????????? CA , INVESTESTI DE 1 AN ???????? TACI , DU-TE , SI CULCA - TE ........ SI , CAND TE SCOLI , SCOALA - TE CAPITALIST !!!!!!!!!!!! DAA , CE ZIC EU , AICI ?????? DE UNDE NAIBII , ATATA CAPITALISM , IN ROMANIA ???????? OFFFF , MAMA ....... DE CE M-AI NASCUT AICI ????????????? TOTUSI ........ MICUTUL ALBERT , NASCUT DIN PARINTI COMUNISTI , CA SI MINE DE ALTFEL , A-SI DA SI EL , CU PAREREA .................. OPINII , NU ????????????? AI CUMPARAT ACTIUNI LA HIDRO - NU - STIU - CUM ???????????????? SI , ESTI BUCUROS SI MANDRU DE TINE - INSU-TI ?????????? AI CUMPARAT , IN '''''''''' IPO ?????? ''''''''''' ....... DUPA PAREREA MEA , NU ESTI SANATOS LA CAP ............... VEZI , CE INSEAMNA SCOALA COMUNISTA ??????????? V-A TAMPIT RAU ................ CE URMARESTI TU , DE LA PIATA ROMANEASCA DE CAPITAL ?????????????? SA TE IMBOGATESTI ??????????????? NU UITA NICIODATA , CA AZI E AZI , SI MAINE E MAINE ............... MAINE , POATE SA INSEMNE , DEZASTRUL TAU ....... SI DISTRUGEREA TA , CA INVESTITOR SI CA OM .............. DEPINDE , DE CAT AI BAGAT IN AFACEREA TOVARASULUI CIOLACU , DE ASTAZI .............. NU UITA , CA MARII GRANGURI , LA SFATURILE PRETIOASE ALE LUI DANIEL ZAMFIR si ALTII , N-AU MISCAT 1 DEGET , CA SA VANDA MACAR 1 ACTIUNE , DIVERSILOR INVESTITORI ......................... DOAR , O SA PROFITE DE CEI CA TINE , SI ATAT !!!!!!!!!!!!!!!!! NU INTELEGI ????????????? PAI , CE SPUNE RELIGIA AIA , A VOASTRA ????????????? IATA , SECUREA STA LA RADACINA COPACULUI , PENTRU FRAIERI , SI E GATA SA TREIERE IN FOLOSUL STATULUI ROMAN , SI A SLUJITORILOR EI ............... COPACUL CARE AR ADUCE ROADE , O SA FIE FOLOSIT PENTRU A ALIMENTA BUGETUL DE STAT , CU BANII TAI , SI AI VOSTRII .............................. E NEVOIE MARE , DE BANI ............ DE , MULTI BANI ............... VREI ''''''''''' ROADE ????? '''''''''' ..... PAI , STAI LA COADA ......... SI , MAI ALES , ASTEAPTA ......... CE CREZI TU ??????????? CA S-AU INTALNIT ISTETII ( ADICA TU !!! ..... CU IDIOTII ??? .... ADICA STATUL ROMAN , CU TOATA MAFIA LUI CALABREZA ????? PARDON : DAMBOVITEANA ........ ) ??????? DU-TE ''''''''' Albert ''''''''''' , SI CULCA - TE !!!!!!!!!!!! O SA VEZI TU .............................

      Felicitari pentru ARS Staty, a urcat puternic. Interesant daca il vedem la 10 pana la sfarsitul anului.

      Am cam vrut sa iau la 7.5 dar am mers pana la urma pe FP cu gandirea ca se duce spre 2.5 - 3 cu dividendul. 

      BLA BLA BLA ..... BLA... BLAAAAA...?????.....:::::!!!!! BLA BLA///...!!!###

      exact! cineva a (mai) facut exit...

      a urcat puternic?? :))))

      in comparatie cu ce? 

      Albert faci bine ce faci. Pur si simplu ingora trepadusii care nu sunt in stare decat sa tasteze niste ineptii. Asta Ii face pe ei sa se simta mai puternici, dar tot niste neica nimeni raman!

      ...

    …. adica odata cu cotarea la BVB , cu

    cat credeti ca va scadea H2O in prima 

    luna de tranzactionare ? 

    Care a calculat PER-ul , depaseste cu 

    mult 10 ani ?

    1. PER 10,7 dc am calculat bine. 44 mld profit net, 47 mld evaluare. Dar anul asta s-ar putea sa fie mai bun, 1,7 mld profit net la trim 1, si au fost multe ploi si in sem 2 , pretul curentului cam la fel,s-ar putea sa mai scoata inca 1,7 mld(tinand cont si de facturile pt anul trecut care au venit in mare parte luna trecuta).

      Despre pretul actiunii dc va scadea sau nu, ramane de vazut. 

      care „44 mld profit net” de unde le tot scoateti?

      uitati de profiturile trecute ca nu profitati de ele ca deja au fost alocate actionarului FP. 

      Ganditi cum sa faceti alti bani sa puteti cumpara h2o si pe la 70 de lei.

      viitorul conteaza dar esti la mana statului prin acordare de dividende viitoare la h2o. 

      MIE si 80 mi s-ar parea un pret bun, ar fi PER 10 si dividende 9% la un profit de cca 3,5 mld lei. aici ma refer de la 2024 incolo. pe 2023 s-ar putea saa faca si 5 mld profit, la cum a inceput anul;. pretul la curent s-ar putea sa nu mai dea inapoi la 200 lei mw cum a fost inainte de 2020. pt pur si suimplul fapt ca toate eu crescut inclusiv salariile, servicii, taxe apa, etc. Vedeti ca guvernul si BNR bat apa-n piua pe inflatie 2,5% , nici intr-un caz pe scaderi de preturi. In 2019 un renault captur nou a fost 10450 euro cu tva. azi e pe la 14.500. credeti ca se vor ieftini masinile 40%? sau restul? pt ca toate au crescut.

      Vedeti ca H20 detine 9% din piata de clienti casnici si le vinde curent cu 2500ron/mwh si nu la 450ron ca pe OPCOM. Cat timp credeti ca dureaza pana va avea 18% din piata si va intrece Electrica? Daca se face o campanie de publicitate barbara pt ca multi clienti casnici sa treaca pe H2o , fiecare client aduce h20 de cel putin 4x mai multe incasari.Urmariti zilnic ce fac Bancile care au cumparat actiuni. H20 are doar 2% datorii si a declarat oficial ca toate investitiile se vor face din imprumuturi. Potential de crestere si de vanzare scump a energiei are colosal.Dar rezultatele pt dividente cu randament mare s-ar putea sa le vedem peste cel putin 1 an.

      Nu e 2500 ron/MWh, e 270 ron/MWh. In fine, ce mai conteaza un zero ...

      Noi avem contractul cu 0,28 lei/kw, ar fi 280 lei mw. dar la firme care au consum mare am citit ca ar avea contracte cu 700 lei /mw. deocamdata nu par sa castige nimic din faptul ca sunt distribuitori de energie. cred ca e vreun proiect psd, sa dam energie ieftina la oameni. dar neprofitabil pt hidro. cel putin deocamdata.

      apoi dupa ce isi fac baza de clienti, s-ar putea sa mai creasca preturile. 

    Alo,alo, ...ati ajuns la m iere si nu stiti ce este si cum se manana

    Cititi Hotararile AGA FP din 15 noiembrie 2022 la care a participat  

    reprez MF deoarece au si ei 6% ( au varsat capitalul subscis in 2022 

    stiau cat de valoroasa este H2O) 

    si s-a stabilit ca banii din vanzare si lichidare investitie in FP ,adica  

    CAPITALUL se restituie investitorilor in maxim 3 luni de la incasare. 

    Deci,acest capital este al vostru vi se restituie ,nu este DIVIDEND

    si nu este imozitat  

    1. Pot sa dea maxim 3 mld din capital social pentru ca atata este :)) Si l au tot micsorat de la 1 leu

      Tu ai cautat hotararea? Ai citit ce scrie? Ai inteles???? Distribuirea de dividend special .... este dividend! Nu restituire de capital! Pe bune... voi intelegeti ce cititi?

      Citat din HOTARAREA AGAE:  

      "Sumele de bani rezultate în urma vânzării parțiale sau integrale a pachetului 

      de acțiuni în cadrul respectivei oferte publice secundare vor fi distribuite 

      acționarilor Societății sub forma unui dividend special în termen de 3 luni de la 

      încasarea sumei respective de către Societate. 

      (Punct introdus pe ordinea de zi la solicitarea acționarului Ministerul de

      Finanțe)”  

      BUGETUL FONDULUI PROPRIETATEA S.A. PENTRU EXERCIȚIUL FINANCIAR 2023:

      "Pentru estimarea Comisionului de distribuție aferent distribuțiilor efectuate de Fond către acționari în anul 

      2023 (răscumpărări de acțiuni ale Fondului, răscumpărări de GDR-uri și/ sau titluri de interes ale Fondului, 

      dividende și returnări de capital social), procentele folosite au fost: 

      - 2,50% din valoarea distribuțiilor puse la dispoziție în perioada 1 ianuarie 2023 - 31 martie 2023 și

      - 1,75% din valoarea distribuțiilor puse la dispoziție în perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2023." 

      vai mama voastra analfabeti functionali ca cititi si nu intelegeti ce cititi.

      corect e dividend special aprobat in AGEA

      si pe langa asta dividendul de anul asta e impozitat cu 8% si nu cu 5% cum a fost anul trecut. 

      crestere de 60% doar la impozitul pe dividend.

      iar cu dividendul asta mare multi vor depasi plafonul introdus si vor plati si 10% la CASS de anul asta. 

      scrie sumele incasate din vanzarea totala sau partiala a actiunilor hidroelectrica vor fi distribuite ca dividcend in 3 luni. nu zice minus comision , minus altceva. toata suma incasata se imparte la numarul de actiuni.vom sti suma abia dupa o luna, sa vedem dc se vind toate actiunile sau cate se vand. normal ca se retine impozitul pe dividend de 8%, multumim d-lui ciolacu ca el a venit cu marirea de dividend de la 5 la 8, si are si ambitii sa-l faca 26%!

      :))) ce ma distrez!... pai sumele rezultate insemna cat incaseaza .... adica dupa ce-si platesc obligatiile aferente ofertei. Ia ... hai si cititi si voi ... sa vedeti cat ia ASF-ul. Scrie in Prospectul de Oferta. A citit cineva???

      N-am gasit nimic referitor la comisionu l ASF. Ajuta-ne!

      mai cauta

      AM GASIT ceva costurile totale pt ipo ar fi 8 mil lei. dar din cate inteleg din prospect aceste costuri revin h2o chiar dc ei nu incaseaza nimic din ipo.

      la 31.05.2023

      17. Număr de acțiuni emise** =5.396.756.645 

      ** = Reprezintă numărul de acțiuni emise și plătite, exclusiv acțiunile de trezorerie și acțiunile aferente certificatelor de depozit sau certificatelor de interes de acțiuni proprii răscumpărate, conform prevederilor Regulamentului ASF nr.7/2020, cu modificările ulterioare 

      Iar pana la plata dividend se mai adauga cele ce le rascumpara prin programul de rascumparare aflat in derulare.

      deci vor ramane si mai putine actiuni la care se imparte suma incasata. 

      0,1% e comisionul incast de ASF in baza subscrierilor realizate in cadrul ofertei cota prevazuta la pct.5, alin.a, din anexa nr.1 a regulamentului ASF nr.14/2014.

      calculeaza tu cat vine.  

      in jur de 9 milioane si ceva incaseaza doar ASF-ul.

      Comisionul ASF este 0 1% , dar nu mai mult de 1.000.000 lei. Și multumita lui Gradinescu listarea se realizează doar in Romania.

      Dar pretul actiunii h2o va trece de 112 lei? In conditiile in care institutionalii nu au dat mai mult de 104 lei?

      Dar pretul actiunii h2o va trece de 112 lei? In conditiile in care institutionalii nu au dat mai mult de 104 lei?

      Vine cam 0.16 bani/actiune. La 10 mii de actiuni cumparate inseamna 16 RON. Wow! O adevarata lovitura pentru actionari.

      Pe de alta parte, domnul de la 4.14 spune: "... 0 1% , dar nu mai mult de 1.000.000 lei." Wow, wow, wow! 

      Nu stiu ce calcule ai facut,dar cred ca stai prost cu aritmetica

      ala cu 0.1% spunea cati bani ia ASF pt IPO asta, tu ai inteles ca vorbea de dividende ;)

      Tu ai inteles ca eu am inteles ca vorbea de dividende.

      Eu am calculat cit inseamna comisionul ASF de 9 milioane (4.14 spune ca e plafonat la 1 milion) repartizat la cele 5.4 miliarde actiuni FP. 

      (9 miliarde - 9 milioane)l ei / 5.4 miliarde actiuni = 0.16 bani / actiune FP. 

      Refaceti voi calculul pentru comision ASF plafonat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb