Ofertele pentru intermedierea listării la bursă a aeroporturilor Constanţa şi Timişoara se depun până la 1 septembrie

A.G.R.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 6 august 2008

Societăţile de servicii de investiţii financiare interesate să participe la procesul de listare la bursă a aeroporturilor din Constanţa şi Timişoara pot depune oferte în acest sens până la data de 25 august, în cazul primului aeroport, şi respectiv 1 septembrie, în cel de al doilea caz.

Ministerul Transporturilor organizează licitaţii pentru alegerea consultanţilor în vederea listării la bursă a unui pachet de 5% din capitalul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu (Constanţa) şi Aeroportului internaţional Timişoara - Traian Vuia, potrivit unui anunţ al instituţiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Deschiderea ofertelor pentru aeroportul din Constanţa va fi realizată în 27 august, iar cele pentru aeroportul din Timişoara vor fi deschise în data de 3 septembrie.

La licitaţii pot participa, potrivit anunţului, societăţi de servicii de investiţii financiare sau instituţii de credit, individuali sau organizaţi în sindicate de intermediere, înregistraţi la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Pentru participarea la licitaţie trebuie achiziţionată documentaţia de atribuire, în valoare de 500 de lei.

Legea obligă statul să scoată la vânzare pachete de cinci la sută din capitalul societăţilor la care Fondul Proprietatea este acţionar, Ministerul Transporturilor având în portofoliu opt societăţi aflate în această situaţie.

Cele opt societăţi din subordinea minis-terului care vor fi listate la Bursă sunt Compania Naţională Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Bucureşti, Compania Naţională Aeroportul Internaţional Bucureşti - Băneasa - Aurel Vlaicu, Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa, Aeroportul Internaţional Timişoara - Traian Vuia, Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa, Adminis-traţia Porturilor Dunării Maritime - Galaţi, Administraţia Porturilor Maritime Cons-tanţa şi Administraţia Porturilor Dunării Fluviale - Giurgiu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb