Oficial ME: Toţi directorii de la companiile energetice ar putea fi înlocuiţi

F. A.
Politică / 22 ianuarie 2009

Toţi directorii companiilor din domeniul energetic la care statul este acţionar majoritar ar putea fi înlocuiţi din funcţie, a declarat azi, pentru AGERPRES, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Tudor Şerban.

"Deocamdată nu s-a luat nicio decizie în privinţa schimbărilor directorilor generali de la Nuclearelectrica şi Electrica. În acest moment se discută despre înlocuirea tuturor directorilor", a afirmat Tudor Şerban.

Actualul director al Nuclearelectrica, Theodor Chirică, a declarat, pentru AGERPRES, că nu a fost informat cu privire la înlocuirea sa din funcţie. "Nu am fost informat, însă acţionarul majoritar al companiei, adică statul, poate decide dacă înlocuieşte sau nu un director", a explicat acesta.

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi apreciază, într-un comunicat, că schimbarea directorului general al Nuclearelectrica, Theodor Chirică, ar putea întârzia obţinerea autorizaţiei Comisiei Europene pentru Unităţile 3 şi 4 ale centralei de la Cernavodă.

"Theodor Chirică este o persoană foarte credibilă în dialogul cu Comisia, fiind de altfel şi vicepreşedinte al FORATOM - organizaţia industriei europene nucleare. Pe această credibilitate s-a reuşit obţinerea unui progres în dialogul cu Comisia Europeană pentru Unităţile 3 şi 4", afirmă Buşoi.

Marcel Adrian Piteiu a fost numit în funcţia de director general al Romgaz, înlocuindu-l pe Francisc Toth, iar funcţia de director general al Transelectrica a fost preluată de Adrian Băicuşi, care îl înlocuieşte pe Stelian Gal.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mai opriti-va! Terminati cu schimbarile dubioase si apucati-va de treaba! Vedeti ce-i cu cresterea preturilor, cursului de schimb, deficitului bugetar si comercial etc! Vedeti de ce de zeci de anii Ilie de la scularie, care-i tine pe toti in spate, are salariul de 200-300 euro/luna! Astea-s problemele voastre, nu schimarea personalului pina la nivel de portar!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb