OFICIAL UCRAINEAN: ''Armata rusă a reluat asaltul asupra combinatului Azovstal''

G.U.
Internaţional / 23 aprilie 2022

''Armata rusă a reluat asaltul asupra combinatului Azovstal''

Forţele ruseşti au reluat atacurile aeriene asupra combinatului siderurgic Azovstal, unde rezistă forţele ucrainene rămase în Mariupol, şi încearcă să ia cu asalt acest combinat, a declarat astăzi consilierul prezidenţial ucrainean Oleksiy Arestovych, conform HotNews.ro.

"Inamicul încearcă să sugrume ultima rezistenţă a apărătorilor din Mariupol în zona Azovstal", a declarat Arestovych la televiziunea naţională.

Amintim că, joi, Vladimir Putin a susţinut că a anulat luarea cu asalt a combinatului Azovstal, unde este rezistenţa din Mariupol. "Închideţi această zonă industrială, astfel încât nici musca să nu zboare", a ordonat el armatei ruse.

Ministerul rus al Apărării a spus vineri că luptătorii ucraineni sunt în continuare "blocaţi în siguranţă" la uzina siderurgică Azovstal din Mariupol.

Un contingent de luptători ucraineni rezistă încă în buncărele subterane ale combinatului siderurgic, alături de sute de civili în condiţii disperate, potrivit autorităţilor ucrainene.

Azov a publicat sâmbătă pe Youtube imagini cu soldaţi ai batalionului ducând provizii unor civili, în special femei şi copii, ce se ascund de mai multe săptămâni în subsoluri din combinatul Azovstal.

Avocatul poporului din Ucraina Lyudmila Denisova a declarat vineri că 1.000 de civili sunt blocaţi la Azovstal.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Cata miselie sa spui ca niste civili aleg sa se refugieze in niste tenebre cand puteau sa ia autobuzele puse la dispozitie. Peste 100 000 de oameni, chiar 200 000 au fost ajutati sa paraseasca Mariupol in care acum nu se mai dau lupte si este sub controlul total al rusilor.

    Daca sunt civili in subteran, sunt rapiti de azovii scelerati. Orice rapitor trimite filme video cu victimele. Sa le vedem si noi. Altfel este gargara. 

    1. PS: pentru cine a vazut cum arata otelaria si intrarile in catacombe si tuneluri atunci stie foarte bine ca un civil cu steag alb poate iesi imediat si in siguranta.

      Faptul ca Ucraina ne spune ca acei civili nu pot iesi este o minciuna flagranta. Ei sunt de fapt tinuti ostatici si media vestica tace. Crimele de razboi de la Azovstal sunt cutremuratoare. Sau sunt minciuni. Nu exista niciun civil. 

      Tu stii mai bine ca oricine ce se petrece acolo.

      De ce nu te faci tu agentie de stiri?

      Sau de fapt asta esti? 

      E un trol platit la numarul de cuvinte.

      Spune ca ucrainienii tin ostatici civilii iar apoi un rand mai jos spune ca "nu exista nici un civil". Concluzia? Ucrainieni tin ostatici civilii care nu exista.

      Anonim 1.idem cu anonim 1.1 a spus :sau crimele din Azovstal sunt cutremuratoare sau sunt minciuni si nu exista civili.El a invatat sa scrie,tu invata sa citesti!Adevarul adevarat il stiu doar autoritatile ucrainene in care nu te poti increde dupa cum nu te poti increde nici in autoritatile rusesti.Autoritatile in general,de unde s-or afla ,mint de ingheata apele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb