Ofiţer de poliţie judiciară în cadrul I.P.J. Cluj, urmărit penal de DNA

F.A.
Anticorupţie / 17 ianuarie 2013

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Cluj a început urmărirea penală faţă de Curt -Iosip Mihai-Ştefan, ofiţer de poliţie judiciară cu gradul de comisar şef în cadrul I.P.J. Cluj - Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă, conform unui comunicat remis redacţiei.

În cursul anului 2011, Curt-Iosip Mihai-Ştefan, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul I.P.J. Cluj, a lăsat să creadă o persoană - denunţător în cauză - că are influenţă pe lângă organele de urmărire penală (procurori şi ofiţeri de poliţie) şi funcţionari din cadrul RAR Cluj, respectiv de la Serviciul Înmatriculări Auto Cluj şi că, în schimbul unor sume de bani, poate interveni pe lângă aceştia în vederea restituirii, către denunţător, a unui autoturism de teren şi, ulterior, pentru omologarea şi înmatricularea acestuia. În acest scop, ofiţerul de poliţie i-a cerut denunţătorului suma totală de 5.000 euro şi 3.500 lei, bani pe care i-a primit de la denunţător în perioada 2011-2012.

Autoturismul de teren în cauză figura la RAR ca fiind furat şi fusese ridicat de organele de poliţie în vederea continuării cercetărilor, întocmindu-se un dosar penal.

Întrucât nu a rezolvat problema legată de înmatricularea autoturismului, la data de 9 ianuarie 2013, Curt-Iosip Mihai-Ştefan i-a restituit denunţătorului suma de 1.000 euro, iar la data de 15 ianuarie 2013 suma de 2.000 euro.

La data de 17 ianuarie, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4857
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9766
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb