Olimpiu Şoneriu îi ia locul fiului la conducerea Carmolimp

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 17 ianuarie 2013

Olimpiu Şoneriu, tată lui Valentin Şoneriu, propus de PNL pentru func­ţia de secretar general în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Regionale, va prelua funcşia de director general al companiei Carmolimp, care îşi are sediul în oraşul Victoria.

"Confirmăm că am acceptat propunerea în funcţia de secretar de stat. În cazul în care se va concretiza propunerea, voi renunţa la toate funcţiile deţinute în cadrul grupului Carmolimp, toate prerogativele urmând să fie preluate de Olimpiu Şoneriu, tatăl meu. Voi deţine, în continuare, acţiuni în cadrul grupului, titluri care, de altfel, reprezintă dreptul meu de moştenitor, având în vedere că afacerea Carmolimp este şi va rămâne una de familie", a declarat într-un comunicat Valentin Şoneriu.

În vârsta de 31 de ani, Valentin Şoneriu are peste 10 ani experienţă în domeniul agriculturii, având studii de specialitate în Statele Unite ale Americii. "Nu consider că am abandonat afacerea familiei, ci dimpotrivă, cred că astfel pot să ajut întreg domeniul şi domeniile conexe să prospere. Ştiu foarte bine care sunt problemele tuturor jucătorilor din domeniul agriculturii, de la producători la exportatori şi mă voi asigura că vocile lor vor fi auzite de autorităţi", a adăugat Şoneriu.

Reprezentanţii companiei menţionează că firma Carmolimp a generat venituri de circa 30 de milioane de euro, înregistrând creşteri constante chiar şi în anii de criză când consumul s-a redus semnificativ.

Carmolimp este un producător şi distribuitor de carne ambalată în atmosferă protectoare la gramaj fix. În prezent, compania operează un număr de 50 magazine proprii şi peste 60 de unităţi în sistem franciză.

Şoneriu se află printre cele 11 propuneri pentru funcţiile de secretar de stat în noul guvern al USL validate luni de conducerea PNL. Numirile în funcţie urmează să fie aprobate de premierul Victor Ponta după şedinţa de miercuri a Guvernului, în care vor fi emise hotărârile privind reorganizarea ministerelor, potrivit unor surse din PNL.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb