OMD Mamaia-Constanţa: "Mamaia nu poate avea un brand turistic similar cu un complex rezidenţial din Spania"

D.R.
Miscellanea / 15 iulie 2023

OMD Mamaia-Constanţa: "Mamaia nu poate avea un brand turistic similar cu un complex rezidenţial din Spania"

Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia-Constanţa a anunţat, astăzi, că renunţă la logo-ul propus de agenţie, informează news.ro. "Mamaia nu poate avea un brand turistic similar cu un complex rezidenţial din Spania", au transmis reprezentanţii OMD.

"În primul rând le mulţumim tuturor celor care au sesizat similitudinea. Tocmai din acest motiv am comunicat public forma brandului. Valoarea logo-ului nu este de 16.000 de euro, ci de 800 de euro, aproximativ 5% din contract.

Restul fondurilor sunt alocate către alte produse şi servicii. Brandul înseamnă mult mai mult decât exprimarea sa grafică", au transmis reprezentanţii OMD.

"Procesul de selectie al logo-ului a cuprins mai multe etape. Am vizualizat mai mult de 9 variante. Am ales una. Din păcate, nu am avut capacitatea necesară de a căuta în diverse surse dacă forma este originală sau nu. Am apelat la profesionişti, tocmai din acest motiv", au arătat aceştia. Reprezentanţii OMD au precizat că renunţă la logo-ul propus de agenţie.

"Mamaia nu poate avea un brand turistic similar cu un complex rezidenţial din Spania", au adăugat ei. Procesul de selecţie al logo-ului va fi reluat şi va fi păstrată cromatica.

"Vom aproba această decizie în următoarea şedinţă AGA. Contăm pe sprijinul publicului şi al presei, pentru că ne dorim cu toţii acelaşi lucru: un brand atractiv şi original pentru Mamaia", au mai arătat aceştia.

Dobrogealive.ro a relatat că noul logo al staţiunii Mamaia a fost cumpărat de pe site-urile de stock, platforme care vând la liber imagini, de obicei cu preţuri cuprinse între 2 şi 20 de dolari. Astfel, logo-ul apare pe mai multe site-uri din lume, inclusiv al unui complex rezidenţial din Spania.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Mamaia sa inceteze cu speculatia, sa invete sa ofere calitate si respect in primul rand.

    Sa lase mentalitatea adusă de Mazare. 

    Da, domnul Mazare ce facea campanii de brand televizate si mediate .. altele..  

    Mamaia era odata pentru “oameni” cu activitati frumoase pentru “familii”. 

    Azi este o statiune de speculatori, ciordeala pe fata, cocalari si lipsa de respect fata de oamenii cu venituri medii sau mici. 

    Mamaia are o specula nesimtita in timp ce PIB-ul istoric al regiunii arata clar discrepanta formata. 

    Este la fel ca in Miami USA, unde venitul mediu acolo arata clar 30-40000 mii si specule balonate exagerat peste. 

    Mamaia este o statiune ce promoveaza cocalareala si drogaiala la minori - tineri… de actele de poluare si infestare periodica a marii si plajelor la fiecare “festival” nu se discuta, 

    Am vazut ca stergeti intens din metadata comenturi care va deranjeaza la unele postari. 

    Asa se face “jurnalism si PR” de o singura parte. 

    De “nesimtitii” din Mamaia de au acaparat speculativ intrarile pe plaza din spre faleza… de nu poti sa mai calci in unele zone “gratis” plaja fara sa te taxeze.,, chiar daca nu vrei sa stai la “cocalareala” lor de bodega, ci vrei pur si simplu sa treci mai departe sa ajungi langa apa sa iti pui prosopul…  

    Mamaia e de mult “uitata” de oamenii si familiile normale… Este inca un taram al “speculatorilor imobiliari si banci” calcand in picioare principii sociale, urbane, de mediu, culturale (vezi sat vacana facut praf), financiare. 

    Fenomenul intamplat in Mamaia (si prin alte statiuni dar cu precadere Mamaia) a fost repetat prin litoralul Italian. Asi linistit de specula si preturi aberante. 

    In statiuni de “lux” din Cipru Grecia Italia ai sezlong gratis pe consum, ai sezlong la 2-3 euro sau pe consum minim 3-5 euro. 

    Romania se indeparteaza tot mai mult de realitatea veniturilor nete in raport cu speculatiile financiare … atat din statiuni cat si orase..,(vezi Clujul nu are treaba cu pibul generat organic local… la fel si Mamaia cu un PIB local “mizer” dar pretentii de capraturi compresate - o sa se inverseze iar roata). 

    aveti grija sa stergeti iar comentul din metadata - abuz in serviciu de itist. 

    iar eu cu abuz de parere-opinei-observatie ca simplu cetatean roman satul de sarlatani ce pretind ca “ofera” cand in realitate “fura”. 

    Idem a foste si cu proiectul “largirea plajei si nisipul”… nimeni nu s-a sinchisit sa vada actele si studiile facute atunci. In care era specificat cla nisipe o finete si granulatie mult mai mica fata de ce “pietroaie” au fost livrate. 

    Dar asta e Romania si ne ocupa tot timpul - la furat - mintit - disimulat - impachetat in roz minciuni si stricaciuni.Mamaia se viseaza Miami dar e mai slaba si decat Cancun. (cunoscuta pentru mafie financiara - drogaiala- si coruptie) 

    s c c r e t 

    1. Corect !

      Subscriu nu doar la opinia despre Mamaia, ci și la cea despre Cluj-Napoca, unde m-am născut și locuiesc.

    Acel logo este facut “gratis” pe situri de specialitate.

    Am dat si eu de acel log.., nu cota mai mult de 5 euro.. dar poti sa il faci pe ale cai gratis.., 

    La fel si cu logoul “Explore the Carpatian Garden” - frunza verde… este facut gratis.., pe situri de specialitate.. dar cine sa se sesizeze., imi dai mie 1000 euro si il fac in 10 minute… 

    s c c r e t 

    nu poate avea acelasi logo. dar nu poti lasa masina de spalat bani sa mearga in gol ! pentru ca noi spalam de zor , spalam cu spor. vom reveni in curand cu un nou logo de 40.000 de euro. de ce ? pentru ca putem spala cat vor muschii nostri in medelin aka constanta !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb