OMNIASIG lansează serviciul video de inspecţie de risc a autovehiculelor

B.B.
Bănci-Asigurări / 22 octombrie 2019

OMNIASIG lansează serviciul video de inspecţie de risc a autovehiculelor

OMNIASIG Vienna Insurance Group îşi continuă strategia de digitalizare a proceselor şi lansează o facilitate inovatoare destinată clienţilor săi, respectiv serviciul video de inspecţie de risc a autovehiculelor, la încheierea unei poliţe Casco. Acest nou serviciu presupune efectuarea de la distanţă a inspecţiei de risc aferente încheierii unei poliţe Casco, totul doar cu ajutorul unui telefon de tip smartphone, fără ca asiguratul să mai fie nevoit să se deplaseze la o locaţie anume, respectiv biroul OMNIASIG sau al intermediarului de unde a achiziţionat poliţa, relatează un comunicat de presă trimis Redacţiei noastre.

Această facilitate vine în ajutorul asiguratului, care economiseşte timp semnificativ în realizarea procesului de inspecţie de risc. Astfel, acum, în doar câteva minute, clientul, asistat prin telefon de reprezentantul OMNIASIG, efectuează de la distanţă inspecţia de risc, respectiv fotografiile necesare la încheierea poliţei Casco, potrivit sursei citate.

Mihai Tecău, Preşedinte Directorat ,OMNIASIG Vienna Insurance Group : "Suntem permanent preocupaţi de transformarea proceselor din fluxul de activitate al OMNIASIG în sisteme electronice, cu scopul de a oferi clienţilor noştri o experienţă cât mai plăcută, rapidă şi la standarde superioare. Lansarea acestui nou serviciu reprezintă un pas important în urmărirea obiectivului nostru strategic de digitalizare. Principalul avantaj este că reducem timpul pe care asiguraţii noştri îl alocă efectuării inspecţiei de risc la încheierea unei poliţe Casco, ceea ce optimizează şi întreaga relaţie dintre asigurat şi asigurător. Pe viitor, vom oferi clienţilor noştri şi multe alte servicii digitalizate în ceea ce priveşte încheierea şi derularea unei poliţe"

Pe durata acestei acţiuni, asiguratul este ghidat de reprezentatul OMNIASIG, pentru ca operaţiunea să fie efectuată cu succes şi într-un timp cât mai scurt. În această primă etapă, serviciul este disponibil clienţilor de leasing, urmând ca într-un timp foarte scurt această modalitate de realizare a inspecţiei video cu ajutorul telefonului mobil să fie disponibilă şi pentru toţi ceilalţi clienţi Casco OMNIASIG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb