"Omnilogic" a dat startul pentru procesul de consolidare în IT

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 iunie 2004

Prin preluarea pachetului majoritar (51%) a firmei "Datanet Systems", compania "Omnilogic" intenţionează să se poziţioneze mai bine la nivel regional şi prin oferirea de servicii în domeniul telecomunicaţiilor şi reţelelor, s-a arătat în cadrul conferinţei de ieri ale celor două societăţi. "Cu această achiziţie s-a dat startul pentru procesul de consolidare pe piaţa locală de IT în vederea integrării cu piaţa europeană globalizată. În următorii 2 ani vom consolida acest proces cu încă o firmă care activează în zona securizării datelor, pentru a obţine o valoare adăugată mult mai mare", a declarat Gabriel Marin, directorul general "Omnilogic". "Datanet Systems" va opera sub acelaşi nume, chiar dacă va fi integrată în sistemul de vînzări şi logistică al companiei "Omnilogic".

"Achiziţia va da valoare ambelor companii, datorită resurselor complementare care ne dau posibilitatea de a face economii importante. Ne vom respecta contractele aflate în derulare şi nu ne aşteptăm la un proces traumatic din partea clienţilor şi furnizorilor", a mai menţionat Gabriel Marin. "Eficienţa celor două companii sînt comparabile, cu toate că cifrele de afaceri sînt diferite", a adăugat Gabriel Muşat, directorul general "Datanet Systems".

"Omnilogic" a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de peste 70 milioane dolari, realizaţi cu 42 angajaţi, ceea ce face ca productivitatea pe angajat să fie dublul mediei europene. În anul 2007, anul integrării europene, directorul general "Omnilogic" intenţionează să realizeze afaceri de pînă la 300 milioane dolari.

"Datanet Systems" este un principal partener cu "Cisco Systems" şi a fost premiată recent pentru regiunea central şi est europeană. "Datanet Systems" a încheiat anul fiscal 2003 cu realizări de 5 milioane dolari, cea mai mare parte provenind din prestările de servicii cu valoare adăugată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb