OMS preconizează ''un număr mare'' de spitalizări, chiar dacă Omicron pare mai puţin periculoasă

G.U.
Miscellanea / 28 decembrie 2021

OMS preconizează ''un număr mare'' de spitalizări, chiar dacă Omicron pare mai puţin periculoasă

Propagarea rapidă a variantei Omicron va suscita ''un număr mare de spitalizări'' ale bolnavilor de COVID-19, chiar dacă această variantă se dovedeşte mai puţin periculoasă decât predecesoarea, a avertizat astăzi biroul regional pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), potrivit AFP, informează Agerpres.

''O creştere rapidă a Omicron, aşa cum constatăm în mai multe ţări, chiar dacă se combină cu o formă a bolii mai puţin gravă, va determina cu toate acestea un număr ridicat de spitalizări, în special în rândul celor nevaccinaţi'', a declarat pentru AFP Catherine Smallwood, unul dintre principalii responsabili din cadrul OMS Europa.

În faţa incertitudinilor referitoare la noua variantă detectată pentru prima dată la sfârşitul lui noiembrie în Africa de Sud, statele ezită între restricţii stricte şi o strategie mai suplă, ca urmare a indiciilor referitoare la gravitatea mai redusă a variantei Omicron.

''Este prea devreme pentru a putea spune dacă valul Omicron va fi mai grav sau mai puţin grav decât Delta'', a subliniat Smallwood ''chiar dacă datele preliminare referitoare la populaţiile afectate în primul rând în Europa (Anglia, Scoţia, Danemarca) arată că Omicron ar putea cauza un risc mai redus de spitalizare în comparaţie cu Delta''.

Smallwood, specialistă în răspunsul de urgenţă în faţa pandemiei, a recomandat interpretarea ''cu prudenţă'' a acestor date preliminare întrucât, până în acest moment, cazurile analizate vizează în special ''populaţii tinere şi cu o stare bună de sănătate din ţări cu rate mari de vaccinare''.

''Nu am văzut încă impactul pe care Omicron îl are asupra grupurilor cele mai vulnerabile: persoane vârstnice care nu au finalizat încă schema completă de vaccinare'', a afirmat expertul.

Mult mai contagios, probabil mai puţin sever: la o lună de la identificarea sa în Africa de Sud, oamenii de ştiinţă au început să descifreze mai bine varianta Omicron, fără să poată spune încă în ce măsură va schimba traiectoria pandemiei de COVID-19.

Din primele studii venite din Africa de Sud, Scoţia şi Anglia săptămâna trecută rezultă că Omicron pare să determine mai puţine spitalizări în comparaţie cu Delta.

Potrivit acestor date, încă incomplete şi care trebuie interpretate cu prudenţă, Omicron ar putea fi cu 35% până la 80% mai puţin sever decât Delta.

Alţi experţi subliniază însă că o mai mare contagiere poate anihila avantajul unei variante mai puţin periculoase, în contextul în care numeroase ţări anunţă număr record de cazuri de la debutul pandemiei.

Experţii nu ştiu nici dacă această gravitate aparent mai puţin severă face parte din caracteristicile intrinseci ale variantei sau dacă este determinată de faptul că loveşte în populaţii imunizate deja parţial (prin vaccinare sau ca urmare a unei infecţii precedente).

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Astrid Stuckelberger, fost cercetător OMS și expert în pandemii, spune că vaccinurile sunt „un experiment sintetic și biotehnologic”

     

    Astrid Stuckelberger are 30 de ani de experiență ca cercetător. În anii 2009-13 a fost legată de OMS, specialitatea ei fiind pandemiile. A publicat 180 de publicații științifice și 12 cărți. 

    Într-un interviu acordat unei mass-media norvegiene, Stuckelberger a spus că este îngrijorată că injecțiile nu sunt vaccinuri, „ci un experiment biotehnologic și sintetic”. 

    Deoarece conține modificări genetice, cum ar fi organisme modificate genetic (OMG), oamenii ar fi trebuit să fie informați despre conținutul așa-numitului vaccin. 

    „Lucrul periculos la ‘vaccin’ este că declanșează o infecție. Nu cred că problema este proteina spike, ci că vaccinul conține grafen. Este mortal și acum avem statistici și știm asta”. 

    Stuckelberger a mai subliniat că „OMS nu este aceeași organizație ca înainte”. A fost o schimbare în 2016, a explicat ea. 

    „A fost special: organizații precum GAVI, Alianța Mondială pentru Imunizare prin Vaccin condusă de Bill Gates, au venit la OMS în 2006 cu multă finanțare. De atunci, OMS a evoluat într-un nou tip de organizație internațională. GAVI a câștigat din ce în ce mai multă influență și imunitate completă, mai mult decât diplomații de la ONU. GAVI poate face exact ce vrea, poliția nu poate face nimic.” 

    OMS a fost supusă unui audit în 2014 și, după aceea, a devenit mai mult o companie cu țări ca filiale. 

    „Când am lucrat cu relațiile internaționale ale OMS în 2013, am văzut că GAVI intra din ce în ce mai mult. GAVI a prezentat un plan de acțiune global pentru vaccinare între 2012 și 2020. Adică, opt ani în care GAVI a avut totul în mână. Bill Gates s-a ocupat de vaccinare, el s-a ocupat de tot.” 

    „OMS deține o putere enormă asupra țărilor„, a spus ea. „Înainte, toate țările erau libere. Dar acum, când fac interviuri în întreaga lume, văd că fiecare țară face parte dintr-o „companie OMS”. OMS nu mai este o organizație membră democratică, precum ONU. Diferitele guverne formează baza „firmei”. În mod logic, este de acord cu ceea ce se întâmplă acum, deoarece „companiile” vor bani, afaceri și controlul persoanelor. E ca sclavia. Taxele pe care le plătim merg către guvernele care sunt supuse „companiei”. Sub organizații multinaționale, precum GAVI”. 

    Contract între GAVI, Fondul Economic Mondial și OMS 

    „GAVI, Banca Mondială și OMS au încheiat un contract numit IFFM: Facilitatea Internațională de Finanțare pentru Imunizare. Țările noastre, oamenii noștri, plătesc OMS, Banca Mondială și GAVI pentru a-și desfășura programele de imunizare. Ceea ce înseamnă vaccinarea întregii populații. Când te uiți la planul GAVI, vezi că din 2012 până în 2020 au avut ca obiectiv acest lucru. Dar apoi nu a funcționat, au trebuit să creeze o pandemie.” 

    De asemenea ea a mai spus că pandemia a fost cu siguranță planificată. „Puteți vedea asta în toate documentele. Toată lumea le poate analiza, sunt vizibile, chiar în fața ochilor noștri”. 

    Ea a subliniat cercetările efectuate de profesorul John Ioannidis de la Universitatea Stanford care arată că mortalitatea în 2020 nu a fost mai mare în comparație cu alți ani. „Este o minciună și nu o pandemie. OMS acceptă că mortalitatea nu este mai mare, dar nu a declarat că „pandemia” s-a încheiat”, a adăugat ea. 

    Stuckelberger a spus că se vede nu ca un denunțător, ci ca un expert în sănătate publică, medicină și știință. Dar acoliții lui Gates i-au declarat acum război. 

     

    „Universitățile din Geneva și Lausanne mi-au oprit toate cursurile. Sunt judecată, mă atacă. Vor să-mi retragă permisul medical, încearcă să spună că nu sunt competentă, că mint. Acest lucru se aplică tuturor cercetătorilor care spun acest lucru, acum suntem câțiva medici care avertizează decesul după vaccinare. Este periculos pentru profesioniști să vorbească despre asta.” 

    Fosta angajată a OMS a râs ironic de rolul presei în răspândirea minciunilor. „Mass-media sunt plătite de ‘companii’ multinaționale. Eu îi numesc pirați internaționali. Și mass-media controlează guvernele. Mass-media trebuie să devină independente, trebuie să ajute populația să obțină informații gratuite.” 

    Stuckelberger, care locuiește la Geneva, consideră că soluția este întoarcerea la vechea viață comunitară: „Trebuie să organizăm un sistem social paralel. Trebuie să ne întoarcem la ‘epoca vikingă’. A venit în Elveția, multe lucruri aici își au acum rădăcinile în vremurile vikingilor. Mă gândesc mult la asta: în Norvegia se pot întoarce la agricultură.„ 

    Ea crede că vaccinarea ar trebui să se oprească imediat. „Din cauza conținutului vaccinurilor. După 30 de ani de cercetări, știu că atunci când ai unul, două sau trei studii de caz și te uiți la microscop, pentru dovezi conceptuale, atunci nu mai e nevoie să faci nicio cercetare. Ceea ce vezi la microscop este o dovadă suficientă. Când până la zece experți din întreaga lume văd același lucru la microscop, este suficient.” 

    „În vaccinuri se văd grafen, paraziți, metale… Prin urmare, trebuie să oprim vaccinarea și să interzicem toate injecțiile. Cei care continuă trebuie să fie urmăriți penal”. 

    Potrivit Stuckelberger, ratele de mortalitate și efectele secundare raportate reprezintă doar 1 până la 10% din realitate.„După cum am informat recent, până pe 18 decembrie a fost colectată EudraVigilance, baza de date europeană în care sunt raportate reacțiile adverse la vaccinuri a adunat; 34.337 rapoarte de decese și 3.120.439 raportări de leziuni (jumătate dintre ele grave) ale persoanelor care au primit unele dintre cele patru injecții experimentale autorizate la acest moment în țările membre ale Uniunii Europene.” 

    „Acest lucru nu este ușor de știut, pentru că nu se fac autopsii. Există multe minciuni și escrocherii în știință și în sisteme. Testul PCR este un exemplu, medicul nu îl poate folosi ca diagnostic. Medicii sunt plătiți să susțină că decesele se datorează Covid, pe baza unui PCR care nu funcționează. Cel mai adesea, acest lucru se întâmplă fără o autopsie. Se spune că moartea se datorează Covid, chiar și atunci când nu este.” 

    „Medicii sunt plătiți să susțină că decesele se datorează Covid, pe baza unui PCR care nu funcționează. Este groaznic că nu se fac cercetări clinice, ci doar obțin informații de la spitale. Este unic în istoria unei pandemii faptul că datele nu sunt disponibile. În Statele Unite, 17.000 decese sunt raportate după vaccinare, inclusiv copii și sugari. Este lipsit de etică să continui. Până acum, în Statele Unite, numărul deceselor este de trei ori mai mare decât totalul tuturor vaccinurilor din ultimii 35 de ani. Acestea sunt cifre oficiale, fără cercetare clinică sau validare. Ancheta nu este finalizată, dar vaccinarea continuă. Este oribil, cu adevărat criminal” 

    Datele VAERS publicate pe 17 decembrie de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au inclus un total de 965.843 rapoarte de evenimente adverse la toate grupele de vârstă după vaccinurile COVID, inclusiv 20.244 decese și 155.506 leziuni grave între 14 decembrie 2020 și 10 decembrie 2021. 

    Stuckelberger a spus că, în ciuda faptului că se administrează deja doze infinite de vaccin, în fond niciodată „nu a existat pandemia”. A fost o pandemie PCR, propagandă, propagandă a fricii… Există corupție masivă și conflicte de interese. Știința și mass-media sunt de asemenea corupte, întregul sistem este corupt. Profesioniștii sunt cumpărați cu interese de proprietate în companiile de vaccinuri. S-au gândit la asta în ultimii 20 de ani. Industria controlează mass-media, doctorii… Minciunile vin de la universități care spun „știm știința”. Este unic. Universitățile elvețiene vând Pfizer și Moderna”. 

    „Lumea a fost înșelată. Nu au văzut că a fost propagandă. Și acele politici și definiții s-au schimbat”, a conchis ea. 

    1. De fata doamnei nu va legati? Nu este moarta, trista, robot, neatractiva, bisexuala, baba, satanista etc.?

    OMS spunea în Ian 2020 că acest COVID nu se transmite de la om la om. Apoi că a venit de la un chinez care mâncat un pangolin și-un liliac și s-a stricat la stomic. Apoi că vaccinurile anti-COVID vor opri pandemia.

    Sunt confuz, ce să mai cred despre OMS... Tovarășe Rafila, mă poți lumina? 

    1. Rafila poate doar sa ne intunece... e de partea satanistilor de la OMS

      Virusul nu stie si nu ii pasa de ce spune OMS sau oricine altcineva. Lupta cu vorbele si orgoliile e una si lupta cu virusul e alta.

    cum dracu nr mare de spitalizari, uitati-va ce e in Africa de Sud. Sa nu aud prostii ca populatia e mai tanara acolo, la cat ii fac reclama contagiozitatii omicronului, daca ar fi si grav ar trebui sa creasca serios spitalizarile si decesele, la o baza de cateva milioane de batrani.

    1. Amice, Omicronul este mai putin afin la receptorii ACE2 din tesutul pulmonar. Prin urmare, nu vei vedea multe spitalizari cu pneumonii.

      Omicronul isi creste receptivitatea pentru receptorii DDP-IV asa cum avea MERS, energia necesara fiind cu 50% mai putin decat cea pentru afinitatea la ACE2. 

      Poarta masca, evita zonele aglomerate.

      Nu se transmite in aer liber, asa ca nu evit nici o "zona" aglomerata. Evit transportul in comun, de exemplu. Iar cu masca...sa se termine cu prostiile astea enorme, cum opreste carpa aia aerosolii? opreste picaturile mari, dar nici o grija, de alea te feresti si fara masca sau probabilitatea e mica sa fii scuipat in fata fix de un infectat, fix in zilele in care e contagios, fix cu incarcatura virala potrivita. Lumea s-a infectat prin aerosoli, pt ca a dormit in casa cu infectati sau pentru ca a stat ore in sir, in birou sau la banda in fabrica, cu infectati (deci in situatii in care stai relativ nemiscat mult timp in spatii inchise). De aia cazurile au fost multe in judete (si localitati) cu multi corporatisti si/sau industrie dezvoltata. De aia au fost 18000 de cazuri in Vrancea si 90000 in Cluj, desi populatia Clujului e de mai putin de 3 ori mai mare. De aia localitatile cu cele mai mari incidente au fost, de regula, suburbiile oraselor dezvoltate. Diferenta nu a fost de la testarea mai raspandita din Cluj, pt ca la noi nu e ca in vest, sa se testeze lumea tam nesam la diverse ocazii, se incurajeaza testarea doar a simptomaticilor si maxim a contactilor, in situatii de contact gen la azil, spital , centre de plasament.

      E doar o raceala, sa terminam cu idioteniile astea. 

      Hai sa terminam cu idioteniile ca este o raceala.

      DAca ar fi fost o raceala, nu ar fi avut toate tarile decese in exces fara precedent, si in 2020 dar si in 2021, chiar daca sunt vaccinate intr-o mare masura.

      "Raceala" asta iti creeaza niste sechele de care vrei sa te temi. Si nici vaccinul nu face mare branza pentru a le preveni. 

      e o simpla raceala maestre! :)

      decesele in exces au venit de la celelalte boli (cancer sida etc) in cazul pacientilor care nu au mai avut acces la medicatie si mai ales spitalizare datorita isteriei covid... m-ai inteles , maestre? 

      Nu , mestere. Mai pune mana si citeste, mestere. Studii medicale nepartizane care trateaza problema afectiunilor produse de SARS-CoV-2.

      M-ai inteles, mestere? Lasa-ti incapatanarea deoparte si pune mana pe carte. 

      blablabla

      eu vorbesc de omicron, nu de ce a fost 

    nu mai conteaza de mult timp ce zice OMS... ar trebui desfiintata.

    OMS e in buzunarul mic al lui Bill Gates , micul maestru vrajitor al vaccinurilor.... (desi el, sarman idiot, are doar liceul si nu stie decat engleza)...  

    1. Dar e mester cu cipul ala minune cu care vrea sa controleze o lume de prosti care totusi nu sunt chiar asa de prosti ca s-au prins de smecherie.

      Asistam la un adevarat razboi fratricid intre cei ce au terminat liceul cu greutate si abia isi vorbesc limba materna. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb