ONE HERĂSTRĂU TOWERS: Noua poartă de intrare în cartierul Herăstrău, cu un concept "boutique commercial & office"

J.P.
Miscellanea / 2 septembrie 2020

Noua poartă de intrare în cartierul Herăstrău, cu un concept "boutique commercial & office"

Pe locul unei foste ruine, între cartierele Herăstrău şi Aviaţiei, se ridică cele două turnuri ale unuia dintre cele mai noi proiecte imobiliare sustenabile ale Capitalei. Cu o suprafaţă de 35.000 de metri părtraţi, proiectul One Herăstrău Towers dezvoltat de One United Properties va fi gata în doi ani de la începerea construcţiei şi va oferi oraşului un ansamblu arhitectural de excepţie, gândit ca o poartă de acces în cartierul Herăstrău, la intersecţia străzilor Nicolae Caramfil şi Căpitan Alexandru Şerbănescu, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Proiectul continuă trilogia One Herăstrău dezvoltată de companie şi oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidenţial cu cel comercial, oferind acces eficient şi vederi panoramice asupra lacului Herăstrău şi asupra zonei de Nord a oraşului. Parterul şi primul etaj al ansamblului One Herăstrău Towers au o suprafaţă de 5.000 de mp pentru spaţii comerciale, proiectate după un concept actual. Aceste spaţii vor beneficia de acces pietonal direct din stradă, prin toate străzile adiacente, cu marcaje speciale, evitându-se astfel intrarea prin clădire şi aglomeraţia - un detaliu extrem de important în noul context al pandemiei şi al măsurilor speciale de distanţare. Această zona va fi destinată galeriilor comerciale de tip boutique şi birourilor de mici dimenisuni, cochete şi intime.

Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Division One United Properties: "One Herăstrău Towers beneficiază de un concept modern pe care l-am dezvoltat şi pentru proiectul nostru One Herăstrău Plaza, aflat în vecinătate, şi care s-a bucurat de un real succes. Vorbim despre un proiect boutique commercial & offices, ideal pentru galerii comerciale concept şi birouri de mici dimensiuni. În piaţa de profil nu poţi cumpăra birouri de dimensiuni mici, oferta fiind axată în special pe clădiri întregi sau spaţii de mari dimensiuni. Compania noastră a dezvoltat acest concept prin care practic poţi locui într-un ansamblu în care beneficiezi şi de o zonă de promenadă comercială cu acces din stradă, dar şi de opţiunea unui birou intim, cu acess individual. Ceea ce se dovedeşte a fi extrem de eficient în era distanţării pe care o trăim şi a reglementărilor privind măsurile de protecţie".

Cu o poziţie deosebită în peisajul urban şi o arhitectură modernă şi elegantă semnată de biroul de arhitectură condus de Marius Călin, X Architecture & Engineering, One Herăstrău Towers va oferi aşadar beneficiarilor posibilitatea de a avea casa, biroul şi spaţiile comerciale în aceeaşi clădire, cu acces individual. Pe lângă toate acestea, ansamblul este unul sustenabil, cu clădiri foarte uşoare şi cu comportament eficient la cutremure, realizate după tehnici moderne ce oferă atât durabilitate, cât şi supleţe. Acest proiect de regenerare urbană va conţine şi 148 de unităţi rezidenţiale: apartamentele au design interior contemporan inclus în preţ şi realizat de Lemon Interior Design, companie ce semnează şi amenajarea lobby-ului. Între etajele 2 şi 9 sunt situate apartamentele, iar ultimele niveluri sunt rezervate unităţilor duplex şi penthouse-urilor, acestea din urmă având 500 de mp fiecare şi incluzând piscine de tip "infinity".

Construcţia celor două turnuri a început în decembrie 2018, după ce structura veche a fost demolată şi va fi finalizată în decembrie 2020. În aceeaşi zonă, compania a mai dezvoltat proiectele de referinţă One Herăstrău Park şi One Herăstrău Plaza şi va începe construcţia pentru Neo Herăstrău Park (peste şase luni) şi One Floreasca Towers (peste un an), care vor urma acelaşi model ce răspunde cu succes cererii pieţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb