One United Properties încheie un parteneriat cu Paris Society pentru deschiderea unui restaurant

F.D.
Piaţa de Capital / 18 septembrie

One United Properties încheie un parteneriat cu Paris Society pentru deschiderea unui restaurant

One United Properties principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, anunţă extinderea activelor sale în domeniul ospitalităţii: în cadrul parteneriatului cu Ennismore, compania colaborează cu Paris Society, brandul innovator care gestionează unele dintre cele mai renumite locaţii de dining şi entertainment din Paris şi din lume, pentru deschiderea unui restaurant Bonnie în cadrul hotelului Mondrian Bucureşti, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cu un portofoliu de peste 70 de locaţii, grupul Paris Society, fondat în 2008 de Laurent de Gourcuff şi parte din grupul Ennismore, este un actor-cheie în domeniul ospitalităţii din Franţa, oferind o gamă diversificată de servicii în sectorul evenimentelor de lux şi al ospitalităţii. Astăzi, Paris Society numără peste 3.000 de angajaţi şi îşi dezvoltă activităţile în jurul a patru poli complementari (Restaurante - Evenimente - Cluburi - Hoteluri), combinând locaţii excepţionale cu o experienţă valoroasă. Cu o viziune care aduce împreună farmecul Parisului şi energia vibrantă a New York-ului, restaurantele Bonnie - prezente azi în Paris - se mândresc cu o atmosferă caldă şi primitoare şi oferă experienţe culinare creative. Restaurant, bar şi club, conceptul Bonnie face parte din proiectul "reinventarea Parisului", pe care Paris Society a ales să îl dezvolte pentru a crea o nouă scenă pentru petreceri exclusiviste.

"Paris Society a creat tot timpul standarde în industria ospitalităţii şi suntem încântaţi să colaborăm cu ei pentru extinderea noastră în Bucureşti. Hotelul Mondrian Bucureşti, primul hotel de lifestyle dezvoltat de One United Properties, va fi completat de experienţele unice pe care Bonnie le va oferi oaspeţilor săi: o călătorie a simţurilor şi opţiuni de dining de lux create de bucătari de top la nivel mondial. În strategia noastră ONE 2030 prezentată în această primăvară, ne-am reafirmat angajamentul de a contribui la dezvoltarea turismului şi ospitalităţii din Bucureşti aducând branduri internaţionale cunoscute în România, în cadrul eforturilor de a îmbunătăţi experienţele clienţilor noştri. Suntem ferm convinşi că Bonnie va crea un cadru perfect pentru experienţe de neuitat în Bucureşti", a declarat Riad Abi Haidar, partener şi CEO al Diviziei de Ospitalitate la One United Properties.

"De ani de zile construim mărci puternice care au devenit lideri în sectorul de lifestyle de lux, datorită locaţiilor unice din Paris, Londra şi Dubai. Bonnie este brandul care se bucură de cea mai mare notorietate şi care prezintă un potenţial de dezvoltare semnificativ. Sunt mândru să pot colabora azi cu One United Properties şi Mondrian pentru a aduce conceptul Bonnie într-o locaţie care va deveni un punct de referinţă al Bucureştiului", a adăugat Laurent de Gourcuff, fondator şi Preşedinte Paris Society.

Restaurantul Bonnie, care va fi deschis în cadrul hotelului Mondrian Bucureşti, promite o experienţă nouă şi surprinzătoare pentru piaţa hotelieră locală, creând un spaţiu cu atmosferă vibrantă şi exuberantă. În cadrul acestui hotel de lifestyle, Bonnie va oferi o experienţă unică, devenind locul unde toată lumea îşi doreşte să ajungă. Cu restaurant, bar, grădină de iarnă, curte exterioară şi club privat, Bonnie va fi animat 7 zile din 7, de dimineaţă până seara târziu. Restaurantul va include o curte interioară care va aminti de o grădină pariziană, o insulă de verdeaţă şi lumină naturală în mijlocul hotelului. Ca un omagiu adus celor mai seducătoare hoteluri pariziene, Bonnie va propune o ofertă personalizată pentru a încânta atât clienţii locali, cât şi pe cei internaţionali, de la mic dejun până la cină, într-un loc cu design iconic şi spectaculos. Pentru seri uimitoare, Bonnie va oferi un Club Privat rezervat unei clientele selecţionate; astfel, prezenţa în acest loc va deveni un obiectiv al unei comunităţi care doreşte să se distreze, să savureze cocktailuri delicioase şi să danseze până în zori într-o atmosferă primitoare, pe acordurile celor mai buni DJ internaţionali.

La începutul acestui an, One United Properties şi Ennismore, compania de ospitalitate şi lifestyle cu cea mai rapidă creştere, au semnat un parteneriat pentru deschiderea primului hotel Mondrian în Bucureşti. Hotelul va fi situat pe strada Georges Clemenceau nr. 8-10, în apropierea Ateneului Român, pe o stradă liniştită, cu atmosferă intimă, din inima oraşului, unde One United Properties a achiziţionat anterior o construcţie cu intenţia de a o transforma într-un hotel. Această dezvoltare marchează debutul pentru One United Properties pe piaţa ospitalităţii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb