One United Properties, obligată să suspende lucrările de construcţie

V.D.
Companii / 6 martie 2019

One United Properties, obligată să suspende lucrările de construcţie

Actualizare - Nicuşor Dan despre suspendarea de către Tribunalul Bucureşti a lucrărilor din zona Halei Ford, contestate de locuitorii din Floreasca prin proteste în stradă: "Obiectivul nostru final este anularea autorizaţiei de construire, autorizaţie care prevede construirea pe o suprafaţă de peste 60.000 de metrii pătraţi în condiţiile în care în zona respectivă se poate construi pe 10.000 de metrii pătraţi".

--------

One United Properties, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de apartamente din Capitală, este nevoit să oprească de urgenţă construirea clădirilor rezidenţiale, dar şi a unei clădiri de spaţii de birouri situate în zona Floreasca din Capitală. În contextul în care Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, condusă de Nicuşor Dan, a obţinut în instanţă suspendarea executării lucrărilor.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul Tribunalului Bucureşti reclamanţii sunt Asociaţia Salvaţi Bucureştiul şi Asociaţia SOS Oraşul în timp ce părţile parate sunt Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Primarul Municipiului Bucureşti, Agenţia pentru protecţia mediului Bucureşti, societatea Primăverii Gardens SRL, Auchan România şi societatea One Mircea Eliade Properties SRL. One United Properties avea termen de cinci zile pentru recurs de la dată deciziei.

Proiectul imobiliar multifuncţional pe care One United Properties şi Auchan România îl dezvoltă în zona Floreasca se numeşte One Floreasca City.

"One Floreasca City presupune trei componente integrate într-un ansamblu deschis: fosta hală Ford va fi restaurată şi modernizată, transformându-se într-un spaţiu contemporan de retail operat de Auchan România, o clădire de birouri de clasă A - One Tower- şi trei blocuri cu apartamente exclusiviste - One Mircea Eliade. Întreg proiectul va fi construit pe un teren de 2,8 hectare din suprafaţa căruia 30% vor reprezenta spaţii verzi. În plus vor fi amenajate alei pietonale, zone de relaxare şi un loc de joacă pentru copii. Noua dezvoltare imobiliară va repune în circuitul public o zonă abandonată de 20 de ani, complexul urmând să fie unul deschis întregii comunităţi, cu circulaţie exclusiv pietonală", au declarat anul trecut reprezentanţii One Floreasca City.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb