OnePlus raportează o creştere a vânzărilor de peste 300% în primul trimestru din 2021

Comunicate de presă / 28 aprilie 2021

OnePlus raportează o creştere a vânzărilor de peste 300% în primul trimestru din 2021

Compania globală de tehnologie OnePlus a raportat un debut solid al anului curent, cu o creştere substanţială a vânzărilor de 388% şi o creştere a veniturilor de 286% în Europa, comparativ cu primul trimestru din 2020. Această creştere se datorează în mare parte gamei de smartphone-uri flagship ale companiei, care au contribuit cu 65% la venitul total. Rezultatele includ vânzările noii serii OnePlus 9, conform unui comunicat remis redacţiei.

Europa de Nord a avut cea mai importantă contribuţie la vânzări (cu peste 30%), urmată îndeaproape de Europa de Vest. Această performanţă se aliniază strategiei de creştere a companiei şi de valorificare a oportunităţilor din regiunea nordică, Belgia şi Olanda. De asemenea, regiunea Europei Centrale şi de Est a adus o contribuţie solidă, plasându-se pe poziţia a treia, ceea ce confirmă concentrarea OnePlus în această regiune cu investiţii strategice şi extinderea prezenţei locale. Dintre ţări, cele mai bune performanţe de vânzări au fost obţinute de Finlanda, Germania şi Marea Britanie.

"Începem excelent anul 2021 în Europa, graţie performanţei puternice a gamei flagship, a comunităţii în creştere din Europa şi a investiţiilor susţinute în pieţe-cheie precum Europa de Nord, dar şi a concentrării noastre pe pieţe noi, precum Europa Centrală şi de Est, unde ne dorim o creştere solidă. Vom continua să depunem eforturi pentru a aduce un portofoliu mai larg de dispozitive 5G, să colaborăm cu comunitatea noastră şi să facem OnePlus sinonim cu o experienţă de smartphone fiabilă şi premium, pe toate segmentele de preţ", a declarat Tuomas Lampen, Head of Strategy, OnePlus Europa.

Succesul din primul trimestru reprezintă o continuare a rezultatelor pozitive din regiunea Europei de Nord de anul trecut, unde OnePlus a fost unul dintre primele trei branduri de smartphone-uri din Finlanda şi Danemarca, conform Market Monitor al Counterpoint Research pentru cel de-al patrulea trimestru din 2020. Conform raportului, OnePlus s-a clasat pe locul 1 în topul brandurilor Android 5G în Finlanda, pe locul 2 în topul smartphone-urilor Android în Danemarca şi Olanda.

OnePlus a creat de-a lungul anilor unele dintre cele mai apreciate smartphone-uri flagship din industrie. Cel mai recent membru al portofoliului flagship este seria OnePlus 9, cea mai avansată gamă de smartphone-uri flagship a brandului de până acum, care oferă o experienţă de top a camerei cu sistemul Hasselblad Camera for Mobile, display cu rată de reîmprospătare ridicată şi tehnologie rapidă de încărcare wireless care depăşeşte majoritatea soluţiilor de încărcare prin cablu ale concurenţilor. Astăzi, OnePlus dispune de un portofoliu de produse divers, care include smartphone-uri premium şi mid-range, noul OnePlus Watch şi accesorii audio wireless. Anul trecut, odată cu introducerea seriilor OnePlus Nord şi OnePlus Nord N, compania s-a extins pe un nou segment de preţ şi a făcut experienţa OnePlus disponibilă pentru mai mulţi utilizatori din întreaga lume. 

Pentru a face experienţa OnePlus mai accesibilă, începând cu 3 mai modelul OnePlus 8T 8GB + 128GB va fi disponibil pe OnePlus.com la euro499, în timp ce versiunea 8T 12GB + 256GB va fi disponibilă la euro599. Tot începând cu 3 mai, OnePlus Nord 8GB + 128GB va fi disponibil pe OnePlus.com la euro369 iar versiunea 12GB + 256GB la euro429. Modelele menţionate vor fi disponibile şi în ofertele partenerilor locali la preţuri reduse, începând de săptămâna viitoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb