ONU: Vaccinarea forţată nu este acceptabilă niciodată

S.B.
Miscellanea / 8 decembrie 2021

Vaccinarea forţată nu este acceptabilă niciodată

Vaccinarea obligatorie este necesar să respecte drepturile omului, iar o vaccinare cu forţa nu este nciodată acceptabilă, avertizează miercuri Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului Michelle Bachelet, informează news.ro.

"În niciun caz oamenii nu trebuie să fie vaccnaţi cu forţa, chiar dacă refuzul unei persoane de a se supune unei vaccinări obligatorii poate avea consecinţe legale, de exemplu o amendă", avertizează, într-un mesaj video Michelle Bachelet.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Și pușcăria e o consecință legală.

    Crashul imobiliarelor va fi salvat de nevoia masiva de a construi tabere pentru nevaccinați. 

    relatia OMS-ONU : bad cop - good cop !

    nu ii credeti , sunt satanisti si unii si altii si prin strategii push-pull vor sa ii impinga pe oameni la vaccin si moarte!  

    1. Esti razna! Stii tu ce vor ei, ca si cand ei ar vrea ceva. Luati-va de mana! Acelasi nivel.

      Aia care sustin vaccinarea obligatorie sunt satanisti, aia care nu sustin vaccinarea obligatorie sunt satanisti. Aia care nu au pareri sunt satanisti camuflati?

      pai nuanta e ca asta de la ONU s-a pronuntat impotriva vaccinarii fortate, nu impotriva amenzii daca te prinde vaccinat. Sa-ti ia statul toti banii daca nu te vaccinezi i se pare in conformitate cu drepturile omului, atat timp cat nu-ti baga fortat seringa in brat. cum ar veni, faptul ca nazistii au confiscat averile evreilor ar fi ok dupa parerea lui. au depasit masura abia cand au inceput sa-i omoare.

      Amenda? In Romania infractorilor, in Romania in care orice amenda se contesta si in care cocalarii obtin despagubiri ca au fost deranjati?

    ONU intreaba nazisti din Austria si Germania. Sunt incalcate drepturile omului si ONU nu face nimic. Democratia nu mai exista, a apus.Nevaccinati sunt vanati de unii care incalca drepturile omului, iar ONU nu face nimic.

    1. nu, nu, lui ONU i se pare ok sa fie oamenii amendati ca nu se vaccineaza, incalcare a drepturilor omului e abia cand te forteaza fizic sa te vaccinezi. se pare ca fortarea financiara e ok cu drepturile omului. e interesanta ideea asta ca a fi saracit de stat nu e o incalcare a drepturilor. ca sa vezi ca nu am scapat de iobagie. si in iobagie nu aveau voie sa te omoare in mod direct , dar cu mijloacele de trai se puteau juca cum voiau. acolo suntem, doar ca au rafinat sistemul, in sensul ca am prinit cadou dreptul sa nu mai fim nici batuti, cum erau iobagii, nu doar sa nu fim omorati. In rest...banii pe care ii ai sau ii castigi, dreptul la munca...astea se pot evapora la discretia statului la fel ca atunci. Credeam ca ne apara constitutia, legile dar, surpriza, trebuie doar o poveste interesanta ca sa considere ca nu se mai aplica.

      Daca tot veni vorba de iobagi sa nu uitam ca avem experienta istorica in platit biruri ca sa simulam ca suntem liberi. Mai conteaza o amenda daca suntem liberi sa facem ce vrem? Daca antivaccinistii au platit sute de euro pentru o vaccinare la chiuveta de ce ar fi o problema sa plateasca o amenda si sa fie liberi sa faca ce vor? Macar este oficial, nu se umfla artificial numarul vaccinarilor, nu se mai dau bani la BigPharma si Oculta, scade numarul celor ce se tem ca sunt injectati cu vaccinuri mortale, medicii ii trateaza corect daca se imbolnavesc, banii ajung la buget, iata o multime de avantaje pentru toata lumea.

    Libertatea se castiga nu ti o da nimeni...

    Cand esti in stare de razboi vine cineva sa te intrebe daca vrei sa te duci pe front si sa mori pentru tara? Ai primit ordinul de mobilizare si te prezinti la unitatea militara; daca nu puscarie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb