Operatorii de turism de pe litoral şi Delta Dunării beneficiază de un pachet de servicii ecommerce oferit de Gecad ePayment

F. A.
Macroeconomie / 30 iunie 2010

Gecad ePayment şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării au încheiat un parteneriat care vizează încurajarea operatorilor de turism membri ai Asociaţiei de a implementa plata online cu cardul, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Parteneriatul cu Asociaţia Litoral-Delta Dunării face parte din strategia noastră de a sprijini operatorii de turism din România să accepte plata online cu cardul. Primul pas în această direcţie l-a reprezentat parteneriatul cu ANAT. Acum vrem să oferim oportunitatea de a plăti online şi turiştilor care vin în vacanţă în Deltă sau pe litoral. Pentru un hotel, variantele diversificate de plată reprezintă un avantaj competitiv, dar şi o modalitate de a răspunde mai bine nevoilor clienţilor", a declarat Laurenţiu Ghenciu, Director de vânzări şi marketing al Gecad ePayment.

"Suntem interesaţi de soluţii moderne de promovare şi vânzare online, pentru a aduce ofertele noastre de vacanţă mai aproape de potenţialii turişti. De aceea, am dezvoltat un parteneriat similar cu cel încheiat de ANATcu Gecad ePayment, prin care îi încurajăm şi pe hotelierii români, şi mai ales pe cei care nu au încă o prezenţă online, să îşi diversifice modalităţile de plată pe care le oferă clienţilor, prin soluţii de plată accesibile şi sigure în acelaşi timp. Deşi cele mai mici tarife de vacanţă pot fi obţinute prin agenţiile de turism, orice hotel trebuie să ofere posibilitatea rezervării online pe siteul său", a declarat Corina Martin, Preşedinte al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb