Oprişcan (PDL): "Am impresia că Băsescu vrea pur şi simplu să îngroape partidul "

T.D.
Ziarul BURSA #Politică / 11 martie 2011

Tot mai multe voci din PDL se declară nemulţumite de stadiul în care a ajuns relaţia partidului cu preşedintele Traian Băsescu.

După ce europarlamentarul PDL, Cristian Preda, susţinea, zilele trecute, că, în acest moment, partidul s-a distanţat de Traian Băsescu, cel mai probabil din cauza propunerii unui premier independent, ieri, deputatul democrat-liberal de Mureş Doru Oprişcan a apreciat că Traian Băsescu "vrea pur şi simplu să îngroape PDL".

Potrivit Mediafax, Doru Oprişcan a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă: "I-am spus preşedintelui Băsescu că pe mine mă apasă, spre exemplu, faptul că tot grupul parlamentar al PDL este absolut convins că am ajuns la 35-36% pentru că Băsescu a fost o locomotivă extraordinară pentru partid, dar în ultimele două săptămâni, din ieşirile pe care le-am văzut şi interviurile pe care le-a dat, am impresia nu că e supărat pe PDL, ci pur şi simplu vrea să îngroape PDL. Aces-ta este simţământul meu, am văzut că după supărarea pricinuită de votul din Camera Deputaţilor în cazul Păsat a zis că nu-l mai interesează PDL".

Întrebat de ce consideră că Traian Băsescu ar intenţiona "să îngroape" PDL, Oprişcan a replicat: "Imediat după votul privindu-l pe Dan Păsat a spus, la un interviu că, după votul respectiv, din acel moment, PDL nu-l mai interesează. A declarat-o foarte clar. Şi a spus: < dacă mâine vine cineva şi demonstrează că actuala coaliţie nu mai are majoritate în Parlament, eu sunt des-chis, fac altă propunere, fără niciun fel de problemă >. Lucru pe care, până la Dan Păsat, Băsescu nu l-a spus niciodată. Deci pentru mine e o schimbare radicală. Sigur că l-a deranjat, pentru că era problema de raport pe justiţie al Comisiei Europene şi la Ridzi n-am reuşit, la Năstase n-am reuşit, la Păsat n-am reuşit, nu ştiu cine mai urmează".

Întrebat dacă crede că Băsescu va reuşi să "îngroape" PDL, Oprişcan a răs-puns că preşedintele "este potent".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb