Opt companii s-au alăturat UniCredit ELITE CEE Lounge

I.L.
Companii / 25 noiembrie 2019

Opt companii s-au alăturat UniCredit ELITE CEE Lounge

Opt companii s-au alăturat printre care şi una românească, UniCredit ELITE CEE Lounge, model iniţiat de ELITE, platformă care îmbunătătăţeşte modelele de afaceri şi sprijină reţeaua IMM-urilor cu ajutorul London Stock Exchange, coform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Noile companii membre provin din patru ţări ale Europei Centrale şi de Est, piaţă în care UniCredit este activ. Până în prezent, UniCredit CEE Lounge a acceptat peste 70 de companii din 11 ţări din toată reţeaua central şi est europeană a UniCredit.

Andrea Diamanti, şef al UniCredit Corporate and Investment Banking and Private Banking în CEE, a declarat că este mândru de colaborare şi " Una dintre activităţile noastre esenţiale este să fim un partener şi consultant real pentru segmentul de clienţi IMM-uri, pe care îl considerăm motorul de creştere al economiei europene. Pentru al cincilea an consecutiv le furnizăm clienţilor noştri IMM-uri toate beneficiile pe care participarea în acest program le oferă: posibilitatea de a accesa direct pieţele de capital, de a-şi vedea analizată afacerea de către experţi, de a descoperi noi zone de creştere şi oportunitatea de a-şi creşte cercul de relaţii de business", conform sursei menţionate.

UniCredit CEE Lounge are ca obiectiv să ajute IMM-urile să se dezvolte, să atragă capital şi să ofere acces la o reţea de consultanţi, investitori şi companii cu profil similar membrilor. Noile companii care s-au alăturat sunt Teilor Jewelry din Romania, Accedia, Baristo, Bestamed, Sirma din Bulgaria, Rasco, Poslovna inteligencija din Croaţia şi Mirelite Mirsa din Ungaria.

Luca Peyrano, CEO ELITE a afirmat:"ELITE este astăzi un ecosistem internaţional unic care a strâns mai mult de 1300 de companii din 45 de ţări diferite şi 36 de sectoare de activitate. ELITE continuă să inoveze şi să-i sprijine pe cei care creează locuri de muncă şi inovează atât pentru prezent, cât şi pentru viitor. Împreună cu partenerii noştri, suntem ferm angajaţi în sprijinirea celor mai ambiţioase companii, pentru a le permite să se dezvolte şi să crească", potrivit comunicatului.

De la lansarea sa în 2012, ELITE a sprijinit peste 1300 de companii. ELITE este platforma prin care London Stock Exchange Group acordă sprijin şi ajută la atragerea de capital pentru companiile private cu o dezvoltare rapidă şi prin care cele mai ambiţioase afaceri se pot pregăti pentru următoarea etapă a dezvoltării lor, pot atrage capital şi obţine acces la o reţea de consultanţi, investitori şi companii cu profil similar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb