Orange şi RIM lansează BlackBerry Bold în România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 septembrie 2008

Orange şi Research In Motion (RIM) - (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) anunţă lansarea noului BlackBerry Bold cu capacităţi 3G pe piaţa românească.

Cu BlackBerry Bold smarphone, clienţii Orange pot beneficia de vitezele mari de transfer de date HSDPA, de modulul Wi-Fi integrat, precum şi de o gamă bogată de funcţii multimedia. Disponibil în versiunea cu exterior negru lucios, cadru din crom satinat iar pe spate având un aspect elegant care imită pielea, BlackBerry Bold este un simbol al desăvârşirii şi al ambiţiei. Ecranul uimitor, interfaţa sofisticată şi noua tastatură compactă QWERTY vor face din BlackBerry Bold un "accesoriu obligatoriu" pentru adevăraţii utilizatori şi pentru oamenii de succes.

"Ne bucurăm că suntem primii care oferă clienţilor smartphone-ul BlackBerry cu capacităţi 3G. Orange încearcă de fiecare dată să aducă pe piaţa românească cele mai recente modele de telefoane inteligente, iar acum oferim patru modele BlackBerry şi o gamă largă de planuri tarifare dedicate," a declarat Răzvan Sturza, Product Manager la Orange România.

Cu ajutorul dispozitivului GPS integrat, BlackBerry Bold smartphone poate identifica exact locul în care se află, prin intermediul BlackBerry Maps, precum şi cu alte aplicaţii şi servicii bazate pe localizare. Prin capacităţile îmbunătăţite de redare, vitezele mai mari de descărcare şi abilitatea de a suporta simultan voce şi date, telefonul BlackBerry Bold permite utilizatorilor chiar şi folosirea altor aplicaţii în timp ce vorbesc la telefon.

"Noul Blackberry Bold reprezintă un uriaş pas înainte pentru gama produselor de tip smartphone adresate segmentului business şi se ridică la înălţimea aşteptărilor prin viteza incredibilă, putere şi funcţionalitate. Sperăm că lansarea Blackberry Bold va face şi mai atractivă oferta Orange pentru clienţii corporate care îşi doresc mai mult decât un telefon inteligent", a declarat Mark Guibert, Vice President of Corporate Marketing, RIM.

BlackBerry Bold este deja disponibil pentru clienţii corporate ai Orange şi va fi disponibil în toate magazinele Orange începând cu 15 septembrie, la preţuri între 349 şi 439 euro, în funcţie de planul tarifar ales.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb