Orban a acuzat guvernarea că a făcut "praf" echilibrele economice

A.A.
Politică / 16 mai 2019

Ludovic Orban(Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban(Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban, a acuzat guvernarea că a făcut "praf" echilibrele economice, susţinând că dacă aceasta se va mai afla mult la putere, ţara noastră se va îndrepta spre criză, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

" Trebuie schimbate foarte multe lucruri, lucruri profunde care generează o disfuncţionalitate majoră în aproape toate sistemele din România. Eu vă spun, dacă izbucneşte o criză internaţională, România va fi şi mai nepregătită decât a fost în 2008 la criza internaţională", a declarat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a precizat că noi încă trăim cu nişte mentalităţi care mai degrabă ţin de regimul trecut. Acesta crede că în ţară avem cel mai mare număr de entităţi care se ocupă cu controale.

"Este nevoie în România ca decizia să ajungă pe mâna unor oameni care au capul pe umeri, care au picioarele pe pământ, care înţeleg foarte bine cum funcţionează economia şi care să facă cu adevărat lucruri care sunt absolut necesare pentru dezvoltarea acestei societăţi", a menţionat acesta.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal a specificat în cadrul evenimentului PNL " Români care mişcă România !" că marea problemă pe care am avut-o la noi în ţară este aceea că oamenii de afaceri nu s-au unit, şi nu au reuşit să genereze o voce puternică, care să poată să influenţeze decizii.

"Dorinţa mea este să creăm un parteneriat pe termen lung între mediul de afaceri, între oamenii de afaceri români şi decidenţii politici. Poate mulţi dintre dumneavoastră, la un moment dat, veţi ajunge în situaţia, dacă nu de a decide, de a ocupa poziţii de decizie, să consiliaţi măcar decidenţii, în cazul în care nu vă permite afacerea. Pentru că, capacitatea administrativă a României, cea mai mare problemă din România, astăzi, este distrugerea capacităţii administrative din România, atât la palierul politic, decizional, cât şi la palierul funcţionarilor publici".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Da, a facut praf echilibrul de crestere zero pe care l-ar fi promovat liberalii. Ce penibili sunt acesti pedelisti. Rares Bogdan si familia au incasat de la stat peste 1 500 000 de euro, de la toata clientela de partid din institutiile clujene, patru universitati si multe alte companii de stat. Mafie, domnule, mafie. Coruptie.

    1. Da liberalii sunt "strong": in guvernul Boc(poc) au reusit o "crestere" de - 25%... Atunci au rezolvat "criza".Cu ei o sa votez! Ce sa faci: sunt sado-masochist... Mai bine s-ar ascunde Orban,,,

      Decât o creștere economică falsă, mai bine un crah autentic!!!

      Ai dreptate , mie imi doresc o crestere economica "falsa " , tie iti urez un crah autentic 1

      De ce mie? Spune-i lui Orban.

    Esti praf baiatu de la PeNeLe- PeDeLe ( pana a ramas in voi ).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb