ORBAN: "Fiecare şcoală va primi, prin intermediul inspectoratelor şcolare, numărul de măşti necesare "

B.A.
Miscellanea / 16 mai 2020

"Fiecare şcoală va primi, prin intermediul inspectoratelor şcolare, numărul de măşti necesare "

Elevii şi cadrele didactice care vor reveni la şcoală pentru pregătirea examenelor naţionale vor beneficia gratuit de măşti de protecţie pe care Guvernul le va distribui prin intermediul inspectoratelor şcolare, a declarat, sâmbătă, premierul Ludovic Orban.

El a precizat că achiziţia va fi făcută, în sistem centralizat, de Ministerul Sănătăţii.

"Măştile le vom asigura prin achiziţie centralizată de către Ministerul Sănătăţii. Le vom transmite în fiecare şcoală, în funcţie de numărul de copii şi de cadre didactice. Vom asigura şi pentru cadrele didactice. Fiecare şcoală va primi, prin intermediul inspectoratelor şcolare, numărul de măşti necesare", a afirmat şeful Executivului.

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă, în Vama Albiţa din judeţul Vaslui, la întâmpinarea echipei de medici şi asistenţi medicali români care a participat la o misiune medicală în Republica Moldova.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Dați măști gratuit la oameni mah asasinilor.

    Lumea moare de foame !!!! 

    Ludovic Orban a spus: "Vom emite o nouă reglementare care să ne dea instrumentele necesare pentru a putea apăra viața și sănătatea cetățenilor români", dar cu preţul privatizării întregii ţări......

    Stiri :  

    "  

    Arielle Malard de Rothschild a decis să renunțe la funcția de membru în Consiliul de Administrație al Electrica SA începând cu 11 noiembrie 2018, motivul invocat fiind responsabilități suplimentare legate de activitatea sa principală, se arată într-un comunicat al companiei transmis vineri seara. Arielle Malard de Rothschild este fondatorul diviziei de Piețe Emergente al Băncii de Investiții Rothschild & Cie și a ocupat funcția de director al Rothschild & Cie în perioada 1999 - 2006. Arielle Malard de Rothschild este membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA din 2014.  

    A lucrat pentru Banca Mondială şi Lazard Frères & Cie, ca parte a echipei Sovereign Advisory, în perioada 1989 - 1998, precum şi în domeniul consultanței financiare, lucrând în peste 40 de proiecte M&A în Europa de Est și Africa de Nord.  

    În prezent este Managing Director al Rothschild & Co (din 2006), membru în Consiliul de Supraveghere și membru al Comitetului de Risc al Rothschild & Co, membru în Consiliul de Administrație al Groupe Lucien Barrière, precum și membru în Consiliul de Administrație și al Comitetului de Nominalizare și Remunerare al Imerys (2011-2017).  

    "În numele Companiei, vreau să mulțumesc doamnei Arielle Malard de Rothschild pentru activitatea desfășurată în beneficiul Electrica, începând din 2014, când a devenit membru al Consiliului de Administrație. A fost o mare onoare și o experiență minunată să fim colegi cu Arielle, o persoană specială și un profesionist cu o experiență impresionantă. În numele tuturor colegilor mei din Consiliul de Administrație, îi urez succes în toate activitățile viitoare", a declarat Elena Doina Dascălu, președinte al Consiliului de Administrație al Electrica SA. ....... folosindu-se de slogane comuniste, exemplu : cel mai, cea mai , cei mai , urari si multumiri,.........bineinteles , dupa ce a fost si ea multumita de cele primite pe degeaba  

    Arielle Mallard de Rothschild a jucat un rol important în privatizarea BCR.  

    Lista clienţilor de care Rothschild se ocupase în România, după angajarea lui Arielle Mallard, înainte de privatizarea BCR, includea nume sonore precum Fondul Proprietăţii de Stat, Guvernul României - privatizare Petrom (amânată), Pechiney-AIG/EMP - privatizare Alro (amânata), Azomures, BERD şi SG AssetManagement - vânzarea Arctic firmei Arcelik, Eulia - privatizare BCR (amânată), Enel - pentru Distrigaz Sud şi Nord etc. ..... si platim mai mult la curent si gaze , iar dupa o luna de neplata ti le taie pe toate, mai vor sa faca si monopol cu DUO (gaze si curent)  

    Începe lupta pentru cea mai mare vânzare de acţiuni din istoria României: Rothschild şi Lazard şi STJ se bat pentru a fi consultantul Hidroelectrica la ieşirea pe Bursă , in data de 04.12.2019"  

    Bine ca va cheama Ludovic Orban si nu Orban Arpad (jewish sportsman fr om Hungary) mai ales ca nu ne aflam in anii 1940, ca pateati ce patim noi astazi, istoria se repeta in alte forme, iar evenimentele au avut urmari dramatice atat pentru victimele colaterale cat si pentru cei care le-au provocat neexistand niciun fel de indulgenta, cei raspunzatori vor plati pentru actiunile lor.

    CONCLUZIE : daca tot ii laudam pe toti strainii care vin in tara si contribuie la privatizarea obiectivelor strategice , atunci inseamna ca recunoastem ca suntem prosti probabil ca in viitor limba oficiala nu va mai fi romana ci una care e stil hieroglific 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb