ORBAN: "Nu trebuie renumărate voturile"

J.P.
Politică / 30 septembrie 2020

"Nu trebuie renumărate voturile"

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, reclamă că în mai multe secţii de votare din sectoarele 1, 3 şi 5 ale Capitalei au fost semnalate probleme în ceea ce priveşte centralizarea voturilor, dar afirmă că nu este necesară renumărarea acestora. "Trebuie să ţină cont de procesele verbale care s-au făcut de delegaţi la secţiile de votare", consideră Orban, conform news.ro.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi seară, la B 1 TV, că nu este necesară renumărarea voturilor din Sectorul 1: "Nu trebuie renumărate voturile, trebuie să ţină cont de procesele verbale care s-au făcut de delegaţi la secţiile de votare. Renumărarea voturilor se face când sunt anumite condiţii, când identifici anumite situaţii de fraudă care au fost evidente".

Premierul a afirmat că "PSD a rămas în anii 90 în materie de comportament electoral".

"Reprezentanţii lor în secţiile de votare au instructaj special să mărească nr de voturi al PSD-ul sau să scadă numărul de voturi al contracandidaţilor", a mai declarat Ludovic Orban.

PSD a cerut renumărarea voturilor din Sectorul 1, iar miercuri BEC va decide în legătură cu această solicitare.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Mandolina are dreptate, nu trebuie renumărate voturile, trebuie sa iasă nebuna de Clotilde la sectorul 1, indiferent de rezultatul votului.

    1. Voturile trebuie renumarate doar in cazul in care furturile au avut loc in favoarea castigatorului. Clotilde a catigat chiar si in conditiile in care a fost furata de PSD asa incat castigatorul este clar si nu este necesara renumararea voturilor. Pin comparatie cu sportul, echipa a castigat desi arbitrul a avantajat echipa adversa. In acete conditii nu este cazul rejucarii partidei.

      bai , prostule , arbitrul cu care faci comparatie , este guvernul care a organizat alegerile ! l-a favorizat pe tudorache ?trezeste-te din betie si apoi posteaza !

      Prostule, nu guvernul umbla cu 400 de buletine de vot in mana ci acolitii lui Tudorache.

      Comparatia cu sportul se referea la faptul ca atunci cand catigi chiar daca esti furat (de arbitru in cazul jocului sportiv, de Tudorache in cazul primariei), nu este cazul sa fie contestat catigatorul. Ca sa fie mai clar, PsD-ul a folosit 12 jucatori in meciul de fotbal, a pierdut (chiar si asa, trisand) si apoi tot el solicita rejucarea partidei. Hotie mare la PsD, prostie uriasa la sustinatorii lui. 

    sigur ca nu trebuie sa se afle adevarul ! numai asa ajungeti la putere , basescu in 2009 cu o frauda cat casa poporului , la europarlamentare la fel , in parlament cumparati si santajati etc doar prin alegeri corecte, nu . daca nu aveti nimic de ascuns , de ce va feriti ?

    Asa e, Sica, voturile nu trebuie numarate, caci "le-a numarat" o data SRI si STS! Dar, in schimb ar trebui renumarate sticlele tale de vodka goale, ca sa stim si noi daca in starea in care te afli, mai poti face fatza functiei de premier!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb