OSF Global Services estimează pentru 2010 creştere de 100% a cifrei de afaceri comparativ cu 2009

F. A.
Companii #IT / 12 octombrie 2010

OSF Global Services, furnizorul româno-canadian de servicii şi soluţii IT, vizează o creştere de 100% a cifrei de afaceri în 2010 comparativ cu 2009, de la 2,7 la 5,5 milioane de dolari. Noua estimare are la bază rezultatele obţinute până acum, precum şi achiziţiile de clienţi din Statele Unite ale Americii, Canada şi Franţa, în acest ultim caz fiind vorba de proiecte publice, informează un comunicat remis redacţiei.

Procesul de creştere prin care trece compania OSF Global Services este evident şi în ceea ce priveşte numărul de angajaţi: de la 95 la sfârşitul lui 2009 la peste 200 de angajaţi în prezent. Mai mult, recrutarea continuă, urmând a fi ocupate încă 10 poziţii până la sfârşitul anului, ceea ce echivalează cu o creştere de peste 100% comparativ cu 2009.

"Portofoliul nostru de clienţi s-a dezvoltat foarte mult în această perioadă. Prin urmare, vorbim de o creştere reală şi susţinută a cifrei de afaceri. Chiar recent am început colaborarea cu Centrul Internaţional de Studii Pedagogice din Franţa, pe un proiect public cu un buget de aproximativ 80.000 de euro. Tocmai de aceea, creşterea este justificată şi în ceea ce priveşte numărul de angajaţi. Avem nevoie de oameni cu experienţă care să ne ajute să continuăm acest trend ascendent", a declarat Gerard Szatvanyi, Preşedinte şi CEO al OSF Global Services.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Companie de jdemilioane de euro care da salarii de doi lei la angajati. Cu asemenea salarii nu e de mirare ca se umfla profitul precum cozonacul.

    1. bun, de acord, salariile nu sunt dintre cele mai mari... dar nici chiar de 2 lei. daca pornesti de la salariul de baza, nu-i musai sa ramai la salariul de baza. e nevoie de timp si de rabdare si de cooperare, dar se pot obtine si cresteri salariale... e drept ca se munceste mult, dar oamenii sunt ok si te respecta pt munca pe care o depui. sunt companii care platesc mai bine dar te trateaza mai prost. si ca sa inchei, e bine ca le creste cifra de afaceri, poate asa or sa creasca si salariile putin cate putin (de unde nu-i, nici dumnezeu nu cere), dar daca vin bani in companie, mi-e greu sa cred ca n-or sa isi stimuleze si angajatii, ar fi o nesimtire de care nu pare sa se dea dovada in firma. Asa ca toate cele bune, si la revedere! (sau re-comentare) :)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb