OTE vrea să ajungă la un flux de numerar de 500 milioane de euro, în acest an

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 19 noiembrie 2015

Hellenic Telecommunications Organization (OTE) îşi menţine obiectivul de a obţine în 2015 un flux de numerar de 500 de milioane de euro şi se aşteaptă ca Executivul de la Atena să continue reformele de pe piaţa telecomunicaţiilor, a afirmat în această săptămână, la Barcelona, şeful grupului elen, Michael Tsamaz, transmite site-ul ekathimerini.com, citat de Agerpres. Investiţiile pentru acest an, estimate la 500 de milioane de euro excluzând costurile pentru noul spectru, sunt destinate, în principal, expansiunii noii generaţii de reţele (VDSL, 4G, 4G+), a explicat directorul general al OTE, cel mai mare operator elen de telecomunicaţii.

Planul de investiţii al OTE în Grecia include, de asemenea, îmbunătăţirea ofertei TV a companiei şi stabilirea unei reţele All-IP care să unească toate serviciile grupului, a declarat Michael Tsamaz.

Luna aceasta, OTE a raportat o scădere cu 5,7% a profitului de bază în trimestrul trei din 2015, din cauza concurenţei dure din România şi a veniturilor mai reduse obţinute de divizia sa de telefonie mobilă din Grecia. Profitul înainte de taxe, dobânzi, depreciere şi amortizare (EBITDA) a scăzut la 350,1 milioane de euro în perioada iulie - septembrie 2015, de la 371,1 milioane de euro în perioada similară din 2014.

Deutsche Telekom controlează 40% din acţiunile Hellenic Telecommunications Organization (OTE), care, la rândul său, deţine 54,01% din Telekom România. La jumătatea lunii august 2014, Romtelecom şi Cosmote România au anunţat că vor fi reprezentate comercial prin intermediul brandului Telekom România, iar produsele şi serviciile vor fi oferite sub brandul "T".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb