OTP Bank obţine o nouă suplimentare a plafonului de garantare în cadrul Programului IMM Invest România, în parteneriat cu FNGCIMM

Comunicate de presă / 17 septembrie 2021

OTP Bank obţine o nouă suplimentare a plafonului de garantare în cadrul Programului IMM Invest România, în parteneriat cu FNGCIMM

OTP Bank România a obţinut cea de-a treia majorare a plafonului de garantare a creditelor pentru firmele mici şi mijlocii acordate în cadrul Programului IMM Invest România, derulat prin intermediul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Suma acordată OTP Bank de această dată în cadrul programului IMM Invest este în valoare de 175 milioane de lei. Demersul FNGCIMM vine după ce, anul trecut, OTP Bank a obţinut de două ori suplimentarea plafonului de garantare în cadrul Programului IMM Invest, ca urmare a epuizării sumei acordate iniţial.

"Încă de la debutul său, am promovat intens programul IMM Invest în rândul clienţilor noştri pentru că am înţeles beneficiile pe care le aduce mediului de afaceri şi, cel mai important, ne-am reconfigurat intern şi ne-am mărit echipa, astfel încât să sprijinim cât mai eficient segmentul IMM prin soluţii specifice. Îmi place să cred că la baza parteneriatului cu FNGCIMM stă o încredere meritată şi sunt recunoscătoare că am putut să ne unim forţele în acest scop comun de susţinere a economiei. Prin această nouă suplimentare, ne continuăm misiunea, aceea de a fi solidari cu partenerii noştri", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, Coordonator al Diviziei de Afaceri în cadrul OTP Bank România.

Programul IMM Invest este o soluţie viabilă pentru firmele care se confruntă cu o lipsă temporară de lichidităţi sau care trebuie să-şi adapteze planurile de business la evoluţia particulară a mediului de afaceri.

Pentru OTP Bank, IMM Invest reprezintă un procent semnificativ din împrumuturile totale acordate companiilor mici, mijlocii şi micro încă de la începutul programului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb