OTP Bank România lansează cardul Visa Junior Plus

F.D.
Bănci-Asigurări / 4 septembrie 2023

OTP Bank România lansează cardul Visa Junior Plus

OTP Bank România relansează cardul Visa Junior Plus prin extinderea vârstei minime a utilizatorilor până la 8 ani. Astfel, copiii şi adolescenţii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 18 ani se pot beneficia de propriul cont de economii şi de cardul de debit ataşat acestuia, cu costuri reduse, arată un comunicat al băncii remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, Cardul Visa Junior Plus este disponibil în lei sau euro, poate fi utilizat pentru plăţi şi retrageri numerar în Romania şi în străinătate şi poate fi ataşat la contul "Junior Start", (pentru utilizatori sub 14 ani) sau la contul "Junior Plus", pentru utilizatorii de peste 14 ani, pentru care este disponibilă şi aplicaţia mobilă OTP SmartBank. Utilizatorul minor beneficiază astfel de o experienţă bancară integrată, transparentă şi face primii paşi ghidaţi ca utilizator de servicii financiare într-un cadru controlat. Pentru a nu expune utilizatorul la potenţiale riscuri, cardul are setate limite standard de utilizare şi un set de restricţii menite să protejeze de achiziţiile frauduloase sau periculoase.

"Lansăm un instrument financiar simplu şi eficient, care oferă generaţiei următoare abilităţi esenţiale de gestionare a banilor, precum şi adoptarea unor obiceiuri responsabile de consum. Extindem astfel segmentul de vârstă pentru care oferim acest card de debit, iar tinerii pot beneficia acum, sub supravegherea părinţilor, de beneficiile bankingului modern. Cu măsuri cuprinzătoare de control al riscurilor şi caracteristici complete de siguranţă, acest card oferă tinerilor clienţi şi familiilor lor un început sigur pentru un viitor financiar echilibrat.", a declarat Adrian Chichiţă, Director al Direcţiei de Carduri, OTP Bank România.

Cardul Visa Junior Plus are costuri zero pentru comisionul de emitere, comisionul lunar de administrare şi pentru schimbarea codului PIN la bancomate. De asemenea, comisionul de retragere de la orice bancomat din România, pentru primele două tranzacţii din fiecare lună, este zero.

Pentru asigurarea protecţiei tinerilor utilizatori, cardul Visa Junior Plus încorporează măsuri clare de control al riscurilor:

Limite de utilizare standardizate şi predefinite, care pot fi modificate numai la cererea explicită a reprezentantului legal.

Restricţii permanente pentru a preveni achiziţiile inadecvate minorilor la anumite categorii de comercianţi

Posibilitatea de a primi alerte SMS privind tranzactiile efectuate de catre minor.

Pentru a beneficia de cardul Visa Junior Plus, minorul, însoţit de reprezentanţii săi legali, fie că este vorba de ambii părinţi, de un părinte sau de un tutore, poate solicita emiterea cardului ataşat contului la orice unitate OTP Bank România. Pentru emitere este necesară prezentarea documentelor personale de identitate ale minorului şi ale reprezentanţilor legali, împreună cu formularele necesare puse la dispoziţie în agenţia bancară, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb