OTP Bank România lansează Creditul Rachetă pentru IMM-uri

F.D,
Comunicate de presă / 23 octombrie 2019

OTP Bank România lansează Creditul Rachetă pentru IMM-uri

OTP Bank România lansează prima platformă dedicată clienţilor Întreprinderi Mici şi Mijlocii (IMM) - Creditul Rachetă. Antreprenorii care doresc să obţină unul din produsele de finanţare de pe această platformă o pot face prin aplicarea 100% online, relatează un comunicat de presă trimis Redacţiei noastre.

Creditul Rachetă este destinat IMM-urilor cu o cifră de afaceri anuală de maximum cinci milioane de euro. El se adresează atât clienţilor existenţi ai OTP Bank România, cât şi celor noi. Suma maximă care poate fi solicitată diferă în funcţie de tipul de produs selectat şi de situaţia financiară a companiei. Creditul nu poate depăşi suma de 300.000 euro (sau echivalentul în lei al acestei sume), şi poate fi accesat atât pentru finanţarea activităţii curente, cât şi pentru finanţarea investiţiilor, mai precizează sursa citată.

Alexandru Gabriel Neagu, Director Direcţia IMM, în cadrul OTP Bank România a declarat: "Strategia OTP Bank se concentrează pe dezvoltarea permanentă de noi produse, conform cu cele mai înalte standarde de calitate. Mizăm pe digitalizarea accelerată a proceselor pentru a asigura un acces imediat şi simplificat la resurse financiare şi pe experienţa directă cu clientul pentru a genera valoare. Având în vedere că IMM-urile sunt o prioritate pentru noi, vrem să creştem cota de piaţă în relaţie cu ele, deoarece reprezintă o parte foarte importantă a economiei reale. Creditul Rachetă vine în întâmpinarea nevoilor IMM-urilor de astăzi. Acest produs inovator demonstrează încă o dată efortul continuu al OTP Bank România de a se adapta constant la tendinţele din piaţa bancară, în permanentă schimbare".

Astfel, pentru început, cei care aplică online pentru Creditul Rachetă vor completa un set minim de informaţii şi vor încărca pe platforma dedicată un set minim de documente: acordul pentru interogarea la Biroul de Credit, cel de consultare la Centrala Riscului de Credit şi ultimul bilanţ anual. În baza informaţiilor completate, în câteva secunde se va primi un răspuns preliminar cu privire la solicitare, iar aprobarea finanţării se va face în cel mult 24 de ore. În plus, pentru şi mai mult confort, clienţii au posibilitatea să selecteze sucursala unde doresc să se prezinte pentru semnarea documentaţiei de credit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb