OTP LEASING ROMÂNIA Lansează un flux integrat de semnătură electronică pentru persoane juridice şi furnizori

G.B
Bănci-Asigurări / 24 mai 2021

Lansează un flux integrat de semnătură electronică pentru persoane juridice şi furnizori

OTP Leasing România, parte din grupul bancar OTP, continuă proiectele de investiţie în tehnologie, menite să sprijine companiile locale să obţină finanţarea pentru bunuri de care au nevoie în cele mai sigure şi rapide condiţii. Compania anunţă lansarea semnării electronice a contractelor de leasing, fiind prima companie din acest domeniu care oferă posibilitatea de semnături multiple - finanţator, utilizator, furnizor, garant/avalist, persoane fizice sau juridice - pe contracte şi alte tipuri de documente şi integrarea semnăturilor pe acest flux, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Această lansare este parte dintr-un proiect mai amplu, care va consta într-un proces de înrolare digitală de la distanţă şi semnare documente într-un singur flux pentru persoanele juridice.

Procesul de înrolare pentru semnătura electronică este simplu şi durează doar câteva minute. Acesta constă în identificarea semnatarilor prin apel video şi urmând paşii de validare reglementaţi pentru astfel de procese. Atât pentru client, cât şi pentru furnizori este acelaşi flux, a cărui finalitate este emiterea certificatului digital de semnătură electronică cu care se vor semna documentele contractuale. Acestea vor ajunge electronic la fiecare semnatar. Pe fiecare document se pot aplica mai multe semnături, în funcţie de numărul reprezentanţilor companiei şi al furnizorilor. Astfel, clienţii şi partenerii OTP Leasing beneficiază de rapiditate, confort şi securitate, la doar câteva clickuri distanţă. Procesul nu implică niciun cost pentru partenerii şi clienţii OTP Leasing România.

"În cadrul OTP Leasing ne-am propus să creăm un ecosistem pentru clienţii şi partenerii noştri, reunit sub umbrela Daily Leasing. Prin intermediul acestuia, ne dorim ca aceştia să poată realiza oricând şi de oriunde activităţile de care au nevoie în relaţia cu compania noastră prin soluţii simple de tip self-service, disponibile 24/7. Lansarea acestui proiect este o nouă etapă în această direcţie, astfel încât clienţii şi partenerii cu care colaborăm să beneficieze, prin intermediul tehnologiei, de mai mult timp pentru a-şi dezvolta propria afacere" a menţionat Toni Ioan Tătaru, CEO OTP Leasing România.

"Semnătura electronică, aşa cum a fost şi în cazul altor proiecte, are o componentă de noutate în piaţa în care activăm. Astfel, este un flux ce permite mai multe semnături din partea companiei, a furnizorilor şi a companiei de leasing pe aceleaşi documente, ţinând cont de tipologia mai complexă a contractelor de leasing financiar pentru persoane juridice." a completat Steliana Moraru, Head of Marketing & Digital Transformation OTP Leasing România.

OTP Leasing România oferă soluţii prietenoase pentru afacerile locale, fiind alături de clienţi prin proiecte inovatoare şi soluţii de business care sprijină toate sectoarele de business. Construind în această direcţie, compania are, în prezent, mai multe proiecte de dezvoltare tehnologică. Deja lansat în piaţă este chatbotul Eliza, care oferă asistenţă 24/7 utilizatorilor website-ului OTP Leasing şi platformei My Leasing destinată clienţilor, iar pe termen mediu se lucrează la noi platforme: un proces automatizat de online onboarding, upgrade al sistemelor principale de leasing şi un nou modul asociat pentru a automatiza zona de vânzări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb