PÂNĂ LA SFÂRŞITUL ANULUI 2022: R Systems angajează peste 50 de specialişti IT, în toată ţara

V.G.
Companii / 29 septembrie 2022

Raluca Rusu, CEO, R Systems în Europa

Raluca Rusu, CEO, R Systems în Europa

Compania are peste 250 de angajaţi în România, după o creştere cu 57% de la finele anului 2018, iar numărul acestora va spori în următorii ani, pentru a susţine ritmul de creştere a business-ului.

Cifra de afaceri a R Systems în Europa s-a situat la 21,9 milioane de euro, în 2021, fiind mai mare cu 27% faţă de anul anterior, respectiv cu 50% faţă de 2019.

R Systems, lider global în servicii de tehnologie şi transformare digitală, doreşte să angajeze peste 50 de specialişti IT în România, până la finalul acestui an, arată un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, planurile de recrutare vizează atragerea de experţi în inginerie şi arhitectură software în domenii precum cloud, automatizare, DevOps, telecom, RPA, AI/ML.

Cifra de afaceri a R Systems în Europa a urcat la 21,9 milioane de euro, anul trecut (2021), fiind mai mare cu 27% faţă de 2020, respectiv cu 50% faţă de 2019. La nivel global, R Systems Group a încheiat prima jumătate a acestui an cu venituri de 94,4 milioane USD, în creştere anuală de 38%, având un număr de 4.267 de angajaţi, la finele lunii iunie 2022.

Compania a ajuns la peste 250 de angajaţi în România, după o creştere substanţială a echipei, cu 57% de la finalul anului 2018 până în prezent, pe fondul dezvoltării business-ului, se mai arată în comunicat.

Cererea de servicii IT (cloud transformation, automation, product engineering, big data & analytics) s-a aflat pe un trend ascendent încă dinainte de pandemie şi s-a accelerat în ultimii doi ani. Numai în privinţa cererii pentru servicii de cloud computing, piaţa globală va creşte de la 410,9 miliarde USD (2021) la 494,7 miliarde USD (2022), respectiv până la 599,8 miliarde USD (2023), potrivit estimărilor Gartner, companie globală de cercetare şi consultanţă IT.

Pentru a-şi continua creşterea, R Systems îşi extinde echipa în România, prin campania de recrutare "Code from Anywhere", având planuri de a face angajări atât în cele trei oraşe unde are sedii fizice - Bucureşti, Galaţi şi Craiova - cât şi în întreaga ţară, oferind candidaţilor flexibilitate sporită şi oportunitatea de lucru în regim "fully remote". Printre rolurile deschise se află poziţii de ingineri Java, DevOps, cloud, testare, telecom, etc.

"În cadrul R Systems, munca la distanţă era o realitate şi înainte de pandemie, noi oferind deja angajaţilor noştri posibilitatea de a lucra remote. Astfel, acest stil de lucru nu a fost resimţit ca un factor perturbator ci ne-a ajutat să devenim mai eficienţi, menţinând, în acelaşi timp, nivelul de calitate a serviciilor. În perioada următoare, pentru a susţine creşterea constantă a business-ului ne concentrăm pe extinderea echipei printr-un proces de recrutare derulat la nivel naţional, nu numai în oraşele unde avem sedii fizice. Ne păstrăm flexibilitatea şi ţinem cont de preferinţele colegilor noştri legat de lucrul remote, astfel că le oferim profesioniştilor IT din toată ţara posibilitatea de a ni se alătura de la distanţă şi de a se bucura, totodată, de pachete de beneficii atractive şi o diversitate mare de proiecte şi oportunităţi de dezvoltare", a declarat Raluca Rusu, CEO, R Systems în Europa.

În 2021, R Systems s-a situat între primele 20 de companii din România în clasamentul "Top 100 cei mai buni angajatori", organizat de platforma undelucram.ro.

"Chestionarele interne pe care le desfăşurăm în organizaţie în fiecare an au arătat un nivel crescut de implicare a angajaţilor, respectiv o rată de engagement de 89% în 2021. De asemenea, chestionarele au revelat că cele mai apreciate aspecte ale jobului în cadrul R Systems în România sunt flexibilitatea în muncă, calitatea relaţiilor de serviciu atât la nivel de echipă, cât şi în ceea priveşte implicarea managerilor, programele de pregătire pentru dezvoltarea competenţelor profesionale şi personale, nivelul salarial, diversitatea şi complexitatea proiectelor, precum şi posibilitatea de dezvoltare a carierei", a adăugat Bogdan Tudan, Chief Operating Officer, R Systems în Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb