Pandemia a dus la creşterea numărului de divorţuri din ţară

A.P.
Miscellanea / 30 iulie 2020

Pandemia a dus la creşterea numărului de divorţuri din ţară

Pandemia a dus la mai multe motive de divorţ, în timp ce numărul dosarelor conexe vieţii de cuplu a crescut cu 50%, a declarat la Digi24 avocatul Adrian Cuculis. El a adăugat că au apărut cazuri de violenţă domestică cibernetică, în care soţii se ameninţă şi apoi folosesc ameninţările ca probă la proces, scrie Digi24.

"Dosarele vizează nu numai divorţuri, ci şi alte chestiuni legate de viaţa de cuplu - stabilirea domiciliului pentru minori, programul de vizitare a acestuia, partajarea bunurilor.

Viaţa de cuplu e şi viaţa celor care nu sunt căsătoriţi. Nu trebuie să divorţeze. Dar când vor să plece din ţară, trebuie să îşi ceară acordul unul altuia şi atunci apar nemulţumiri.

Vorbim despre cupluri care se despart, iar când intervine ruptura, minorul devine moneda de schimb şi părinţii se atacă reciproc.

Au apărut noi motive de divorţ, pentru că, stând mai mult în acelaşi imobil îţi dai seama de anumite efecte pe care, plecând la muncă, nu le vedeai sau erau estompate, mai scrie Digi24.

Au fost cazuri de violenţă domestică, legea a fost modificată şi avem implementată violenţa domestică pe partea cibernetică. Stau în casă, unul într-o cameră, celălalt în alta şi se ameninţă.

Astea se transformă în probe în proces - < uite ce mi-ai spus, uite ce mi-ai făcut >.

Unii si-au trimis copiii la bunici şi şi-au dat seama că, nemaiavând grijă de minori şi-au dat seama că nu se mai înţeleg", a explicat avocatul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu iti dai seama de anumite efecte,iti dai seama de mai multe defecte pe care le are partenerul.E o chestie si cu violenta domestica pe partea cibernetica.Macar nu faci scandal sa te auda vecinii.In plus,daca unul sta intr-o camera,celalalt in alta camera se reduce riscul de violenta fizica.Trebuie sa privim si partea plina a paharului ca prea e toata lumea suspicioasa si prapastioasa.Ei se certa,ei se-mpaca.Iar daca nu,ura si la gara,sacul si la moara!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb