PARLAMENT: Şedinţă solemnă dedicată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia din 1989

G.U.
Politică / 23 decembrie 2021

Şedinţă solemnă dedicată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia din 1989

Actualizare - MARIAN FIRCZAK:"Decembrie '89 ne-a învăţat ce înseamnă altruismul pur, sacrificiul pentru cei mulţi"

Deputatul minorităţilor naţionale Iulius Marian Firczak a declarat astăzi că "Decembrie '89" ne-a învăţat ce înseamnă "altruismul pur şi sacrificiul pentru cei mulţi", Citeşte mai mult...

---

Actualizare - DIANA ŞOŞOACĂ: "Nu daţi doi bani pe Revoluţia Română"

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat, astăzi, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, că unii dintre cei care au demonstrat în faţa Parlamentului în urmă cu două zile sunt revoluţionari, adăugând că oamenii nu au murit la revoluţie pentru ca parlamentarii să "pângărească" drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, Citeşte mai mult...

---

Actualizare - GEORGE SIMION: "Sistemul din România a eşuat, nu a reuşit să facă dreptate pentru victimele din Decembrie 1989"

Copreşedintele AUR George Simion a susţinut, astăzi, în plenul Parlamentului, la şedinţa şedinţa solemnă dedicată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română, că sistemul din ţara noastră a eşuat, pentru că nu a reuşit să facă dreptate pentru victimele din Decembrie 1989, Citeşte mai mult...

---

Actualizare - ANCA DRAGU: "E trist că nici până astăzi nu ştim cine s-a făcut vinovat de crimele de la Revoluţie"

Senatorul USR Anca Dragu a declarat, astăzi, în plenul Parlamentului, că este trist că nici la 32 de ani de la Revoluţie nu s-a aflat cine s-a făcut vinovat de crimele de atunci, menţionând că nu trebuie uitaţi eroii şi dusă în derizoriu jertfa lor, Citeşte mai mult...

---

Actualizare - ADRIAN SOLOMON: "La 32 de ani de la Revoluţie tot mai mulţi vorbesc despre altceva, că a fost lovitură de stat"

Deputatul PSD Adrian Solomon a declarat astăzi că la 32 de ani de la Revoluţie se vorbeşte "cu timiditate" despre ceea ce au înfăptuit oamenii atunci şi anume schimbarea unui regim totalitar şi a afirmat că tot mai mulţi oameni spun că atunci a fost lovitură de stat, Citeşte mai mult...

---

Actualizare : Şedinţa solemnă dedicată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română din 1989 a început

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, astăzi, în şedinţă de plen solemnă consacrată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989, informează Agerpres.

Şedinţa a început cu intonarea Imnului Naţional, iar parlamentarii au păstrat un moment de reculegere.

Preşedintele Senatului Florin Cîţu conduce şedinţa.

Parlamentarii urmează să aibă discursuri cu privire la Revoluţia Română şi va fi omagiată memoria celor care s-au jertfit pentru libertate.

---

Senatul şi Camera Deputaţilor vor organiza, astăzi, o şedinţă de plen solemnă consacrată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989, potrivit Agerpres.

Senatorii au păstrat, miercuri, în plen, un moment de reculegere pentru martirii Revoluţiei din Decembrie 1989, la propunerea vicepreşedintelui forului legislativ, Nicolae Neagu.

Senatorul PSD Titus Corlăţean a subliniat, în acest context, că Parlamentul urmează să aibă joi o sesiune specială dedicată Revoluţiei din 1989.

"Mâine (n.r. - joi), potrivit deciziei Birourilor permanente reunite, (...) avem o sesiune specială a celor două Camere ale Parlamentului dedicată momentului Revoluţiei Române şi pentru omagierea memoriei celor care s-au jertfit pentru libertate", a afirmat Corlăţean.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. SEDINTA SOLEMNA.? DA. Dar oare Romania,ce sa mai celebreze.? Poate INTINAREA SPERANTELOR NARUITE ale Poporului Roman,care s-a trezit din AMAGIREA unui TRAI mai BUN in,DEMOCRATIE si MERITOCRATIE,pentru care au murit peste o mie de tineri care chiar au CREZUT ca venirea DOMOCRATIEI in Romania o sa le aduca o VIATA LIBERA si o BUNASTARE mai mare ca in SOCIALISM. Ce constata Romanii azi.? 70% dintre ei,sunt mai SARACI ca in timpul Socialismului,venirea la Putere a esalonului doi al vechilor COMINTERNISTI,aparitia unor Partide LEGIONARE(vezi AUR),NEOMARXISTE(vezi USR),un asazis Partid National Liberal,care numai LIBERAL si NATIONAL nu este ci mai degraba ANTINATIONAL si PROFITOR pentru membrii sai,un asazis PARTID SOCIAL DEMOCRAT,care s-a predat asazisilor SOCIALISTI EUROPENI un fel de DINU PATURICI ai societatii.Apoi, au aparut TRADATORII cetatenilor ROMANI,reprezentati de cei trei PRESEDINTI asazisi de DREAPTA,niste generali tip PACEPA,care au VANDUT ROMANIA STRAINILOR nu numai cu BOGATIILE ei ci,cu ROMANI cu tot.Daca cineva crede ca exagerez,sa mearga prin TARA si sa vada regiuni intregi care in timpul lui Ceasca ereau cat de cat stapane pe munca lor.Azi,cei care au CONSTRUIT cu SACRIFICII ENORME o TARA in care aveau LOCURI de MUNCA ASIGURATE,un trai linistit chiar daca plat,o educatie la care aveau acces toti copii romani indiferent din ce clasa sociala proveneau si care la terminarea scolii,aveau asigurat un loc de munca.AZI,mai mult de jumatate din copii Romaniei,nu au acces la scoala in generalla Scoala primara iar copii SARACILOR peste 60%,nu mai au acces la un invatamant superior.In domeniul Sanatatii,chiar daca nu erea el chiar performant,romanii ereau tratati la fel.AZI,daca nu ai bani,MORI cu zile in fata Spitalelor de STAT iar la cele PRIVATE se trateaza doar IMBOGATITII care au DEVALIZAT ROMANIA pe care o STAPANESC.BATRANII TARII,sunt BATJOCORITI,cu venituri la limita SUPRAVIETUIRII si BATJOCORITI de cei care au FURAT tot ce ei au CONSTRUIT cu SACRIFICII ENORME.La SEDINTA SOLEMNA de azi,o sa vedem tot felul de PAPARUDE din toate Partidele Politice cum ii vor "PLANGE" pe cei care si-au dat viata la REVOLUTIE ca sa se LAFAIE ei in cea mai mare si FRUMOASA CLADIRE construita cu MUNCA,SUDOARE si SANGE de cei pe care azi ii BATJOCORESC.Apoi,intr-o FRATIE de TIP MAFIOT,vor desface SAMPANIIL:E si GRATULANDUSE pentru BINELE pe cale il fac ei Romanilor,iar acestia le sunt NERECUNOSCATORI pentru SACRIFICIUL lor.OARE azi,MORTII care si-au dat VIATA la REVOLUTIE se vor RASUCI in MORMINTE.?

    1. Bravo!

      Parca Tara noastra face parte din UNIUNEA EUROPEANA si noi suntem o TARA DEMOCRATA. Ma mir ca Legionarul GHEORGHE SIMION,mai este lasat sa intre in Parlament dupa atacarea Parlamentului si Parlamentarilor. In Istoria Romaniei,SIMION are un CORESPONDENT in LEGIONARUL HORIA SIMA,care a atacat si el Guvernul ANTONESCU dorin sa puna mana pe Putere.Numai ca spre deosebire de GAINARII care comanda aziJANDARMERIA,MARESALUL ANTONESCU ia IMPUSCAT ca pe IEPURI. Am vazut in aceasta seara ca BOGDAN CHIREAC a spus ca JANDARMII,au actionat bine ca nu iau FUGARIT pe cei din GARDA de FIER a lui SIMION si asa trebuia actionat ATACATORII sa fie amendati.Sa nu uitam de 10 AUGUST cand alte HOARDE dar NEOMARXISTE au atacat Guvernul,numai ca atunci,COMANDANTII JANDARMERIEI au actionat ca la carte si iau RESPINS pe atacatorii de la USR.Cei doi comandanti care si-au facut datoria erea sa fie trimisi la PUSCARIE din ORDINUL lui IOHANNIS Astept cu nerabdare,ziua in care SIMION v-a ataca si alte INSTITUTII ale statului. Probabil ca ar trebui sa il ia CONSILIER pe probleme de DREPT pe BOGDAN CHIREAC. SUCCESURI.!

    Sa va fie rusine parlamentari ati tradat poporul si vreti sa reinstaurati dictatura... Nu va este rusine de tinerii care au murit la Revolutie pentru Libertate? Cum sa votati voi Certificatul verde Nazist? Ati inebunit? Se intorc mortii de la Revolutie in mormant... Rusine sa va fie....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb