Parteneriat intre Oxford Business Group si specialiştii români

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 28 august 2007

Oxford Business Group (OBG), compania britanică de editare, cercetare şi consultanţă, a încheiat un parteneriat strategic cu lideri în sectoarele de audit, avocatură şi investiţii de capital pentru furnizarea de analize specializate pentru publicaţia "Raportul: România 2008", parte a seriei de ghiduri de top, pentru piaţa de business din România.

Parteneriatele, încheiate cu Ernst & Young, Salans şi Raiffeisen Capital & Investment, vor oferi comentarii de ultimă oră şi previziuni despre direcţiile de dezvoltare în România.

Ernst & Young îşi reînnoieşte parteneriatul cu OBG şi va furniza informaţii relevante despre provocările întâlnite în mediul de afaceri pe piaţa dinamică din România. "Raportul: România 2008" va include informaţii de actualitate cu privire la procedurile de raportare financiară şi auditare, în concordanţă cu directivele UE şi care reflectă schimbările din legislaţia fiscală a ţării.

Camelia Horlaci, Country Manager România a companiei Ernst & Young, a declarat: "Există o concentrare internaţională crescândă asupra României, alimentată şi mai mult de statutul de membru al Uniunii Europene, iar noi vom continua să ne oferim evaluările aprofundate ale domeniului economic şi ale mediului de afaceri din ţară."

Salans reînnoieşte, de asemenea, parteneriatul cu OBG, şi va oferi, prin biroul de avocatură lider în România, consiliere specializată asupra evoluţiilor cheie din mediul legislativ al României.

Obie Moore, Managing Partner pentru România al Salans a spus: "Ne bucurăm să continuăm colaborarea cu OBG şi să furnizăm cititorilor OBG aprecieri frecvente despre noi legi, decizii judecătoreşti precum şi alte evoluţii ale legislaţiei comerciale despre care investitorii şi managerii trebuie să fie informaţi. Deşi s-au înregistrat progrese importante, mai este mult de lucru pentru implementarea în continuare a legilor şi normelor care să reflecte practici comerciale mai bune şi mai sofisticate, lucru esenţial pentru creşterea pe termen lung şi stabilitatea pe această piaţă în continuă mişcare."

Raiffeisen Capital & Investment, banca de investiţii lider în România, recunoscută pentru tranzacţiile de referinţă şi pentru abordarea inovatoare, se alătură listei de companii de top, parteneri OBG în România şi va oferi o analiză a pieţelor de capital.

Dana Mirela Ionescu, Preşedinte şi CEO al Raiffeisen Capital & Investment, afirmă: "Suntem foarte încântaţi să iniţiem acest parteneriat cu OBG şi aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim viziunea asupra performanţei şi aşteptărilor pe pieţele de capital, precum şi asupra evoluţiilor prognozate pentru instituţiile de pe piaţă"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb