Parteneriat SoftOne - Ymens care vizează creşterea pieţei de Cloud ERP cu peste 10% în 2016

Ioana Dogaru
Companii / 29 octombrie 2015

SoftOne România, unul dintre furnizorii de servicii ERP şi Cloud, a încheiat un parteneriat strategic cu Ymens, primul broker de Cloud din România. Scopul principal al acestui parteneriat îl reprezintă stimularea adopţiei de soluţii ERP în Cloud şi susţinerea creşterii cu peste 10% a acestui segment de piaţă în anul următor, potrivit unui comunicat de presă SoftOne.

Pentru a răspunde cerinţelor tot mai diverse venite din partea clienţilor, cele două companii propun o soluţie ERP completă, care va asigura clienţilor Ymens acces rapid şi facil la avantajele unice ale Cloud-ului şi la beneficiile reale ale aplicaţiilor de tip business mobile.

Haris Zachariades, CEO SoftOne România: "Parteneriatul strategic cu Ymens reprezintă un stimulent important pentru soluţiile noastre de business. Totodată, avem ocazia să ajutăm tot mai multe companii să îşi îmbunătăţească performanţele şi să contribuim inclusiv la dezvoltarea economiei locale în ansamblu. Alături de Ymens vom propune soluţii complet optimizate pentru operarea în Cloud, o necesitate atât la nivel local, cât şi internaţional. Ne bucură faptul că ne-am remarcat în piaţă, iar acest parteneriat este în linie cu strategia noastră de a îmbunătăţi experienţa clienţilor, cu ajutorul soluţiilor şi serviciilor de înaltă calitate".

Parteneriatul dintre cele două companii vine în contextul unei pieţe locale de soluţii ERP în creştere, cu un potenţial ridicat pe segmentul aplicaţiilor Cloud ERP. Astfel, SoftOne şi Ymens vizează intensificarea adopţiei de noi tehnologii, în scopul dezvoltării mediului de afaceri, potrivit comunicatului.

Alina Georgescu, Sales Director, Ymens, a declarat: "Dezvoltarea de parteneriate de succes, cu impact în piaţa locală, reprezintă o componentă importantă a strategiei Ymens pe termen mediu şi lung. În acest sens, ne face mare plăcere să anunţăm cel mai nou parteneriat cu SoftOne, un furnizor dinamic de servicii ERP, orientat către inovaţie, care contribuie semnificativ la distribuirea de noi tehnologii. Ne aşteptăm ca acest pas să ne consolideze şi mai mult angajamentul de a oferi soluţii Cloud inovatoare organizaţiilor mijlocii şi mari din România. Împreună cu SoftOne, ne propunem să transformăm şi să îmbunătăţim activitatea companiilor, prin aplicaţii Cloud de cea mai nouă generaţie".

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, este partener certificat Microsoft şi unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) din Europa de Sud- Est. Compania şi filialele sale au peste 14.000 de clienţi, 300 de parteneri şi peste 1.200 de instalări în Cloud, fiind active pe pieţe din Europa de Sud-Est, Rusia şi Orientul Mijlociu şi în industrii precum retail, distribuţie, construcţii, transporturi, producţie şi servicii, precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb