Pasajul Basarab, simbol oficial al Euro 2020

D.N.
Sport / 15 octombrie 2016

Pasajul Basarab, simbol oficial al Euro 2020

Lansarea logo-ului oficial al "Oraşului-Gazdă Bucureşti" pentru turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020 a vut loc astăzi în cadrul unui eveniment desfăşurat la Arena Naţională, în prezenţa a numeroşi oameni de fotbal, oficialităţi din Primăria Capitalei şi suporteri.

Lansarea logo-ului oficial al "Oraşului-Gazdă Bucureşti" pentru turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020 a vut loc astăzi în cadrul unui eveniment desfăşurat la Arena Naţională, în prezenţa a numeroşi oameni de fotbal, oficialităţi din Primăria Capitalei şi suporteri.

Fiecare dintre oraşele gazdă ale turneului final (Amsterdam, Baku, Bilbao, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Sankt Petersburg) este reprezentat de câte un pod celebru, iar Capitala are ca simbol grafic pasajul Basarab.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a dat asigurări că nu vor exista probleme şi nici întârzieri în ceea ce priveşte lucrările de infrastructură: "Vom implementa toate rigorile cerute de UEFA. Într-un răgaz atât de scurt, la iniţiativa mea, din acest moment se pot realiza toate documentele pentru magistrala M6. Vom atenţi şi receptivi ca toate autorizaţiile să fie primite la timp. Această magistrală va avea 12 staţii. Parcul de autoturisme al RATB va fi unul nou şi modern, nu ne va fi ruşine să primim toţi turiştii. Primăria Generală a Capitalei este pregătită să organizeze şi centrul internaţional de presă în perspectiva Campionatului European. Vom reabilita şi unele străzi, vom moderniza şi Centrul Vechi acolo unde cu siguranţă, după meciuri, se vor afla cei mai mulţi turişti". Trimisul UEFA la Bucureşti, fostul mare internaţional croat Davor Suker (membru în Comitetul Executiv al UEFA) a lăudat frumuseţile Capitalei: "Bucureşti este un oraş splendid, cu bogate tradiţii, cu un mixt între nou şi vechi. România a fost unul dintre membrii fondatori ai UEFA şi a avut ocazia de a organiza turnee de juniori, dar şi meciuri internaţionale la nivel de club, astfel că ne întoarcem cu plăcere aici pentru a organiza patru partide la EURO. Va fi o experienţă fantastică. Doamna primar şi domnule preşedinte al FRF, aş dori să transmit mândria şi onoarea UEFA de a se putea baza pe expertiza dumneavoastră".

Manuela Pătrăşcoiu, directorul general al Companiei Naţionale de Investiţii a anunţat că pentru construirea celor patru stadioane de antrenament vor fi cheltuiţi 105.000.000 de euro (70000 de locuri la un cost de 1500 de euro per loc). Pe Arena Naţională se vor disputa patru meciuri, trei din faza grupelor şi unul din optimile de finală. Reprezentantele ţărilor gazdă, 13 la număr, nu se vor califica direct la Euro-2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb