Path-Finder Corporate Finance lansează Path2Capital

A.I.
Macroeconomie / 24 septembrie 2020

Path-Finder Corporate Finance lansează Path2Capital

Path2Capital este prima platformă din ţara noastră care facilitează tranzacţiile între companiile antreprenoriale şi fondurile de investiţii

Path2Capital, platforma lansată azi de compania Path-Finder Corporate Finance, îşi propune să creeze o punte de legătură între companiile antreprenoriale aflate în faza de creştere şi investitorii financiari. Pentru început platforma va promova companii din ţara noastră care au potenţial de a atrage un fond de investiţii în structura acţionariatului, în vederea accelerării creşterii sau întăririi poziţiei financiare.

Ruxandra Pietreanu, Managing Director, Path-Finder Corporate Finance, a spus: "Este un moment propice pentru a lansa această platformă, având în vedere contextul dificil din piaţă şi nevoia în creştere de capital. La sfârşitul anului trecut prognozăm că vă urma o criză în piaţă financiară; iată că ne aflam într-o criză determinată de un factor neobişnuit, dar care are impact profund la nivel economic. Iar firmele antreprenoriale locale, mult mai vulnerabile prin natura lor, pot să deschidă acum noi uşi spre variante de finanţare pe care poate că nu le-au cunoscut sau nu le-au luat anterior în considerare".

În segmentul tranzacţiilor cu fonduri de investiţii, când se evaluează oportunitatea listării unei companii pe platformă, sunt avute în vedere aceleaşi criterii pe care le urmăresc fondurile: companiile să aibă un istoric de minim doi - trei ani, o cifră de afaceri de minim 500.000 euro, produse sau servicii foarte bune, dorinţă şi potenţial de creştere şi o echipă de management performantă.

Prin Path2Capital, pentru fiecare companie înregistrată pe platformă se realizează un scurt profil (teaser), care va fi apoi promovat către investitorii financiari cărora li se potriveşte profilul respectiv. De regulă, fiecare fond de investiţii are anumite criterii de investiţie - ţări şi sectoare în care poate investi, sume minime şi maxime, tip de tranzacţie - de care se tine cont în realizarea matching-ului.

În plus, platforma nu se va limita doar la intermedierea tranzacţiilor, ci va pune accent pe educarea antreprenorilor şi pe pregătirea companiilor înaintea intrării într-o tranzacţie, precum şi pe acordarea de servicii de consultanţă pe tot parcursul procesului, astfel încât să se maximizeze şansele de închidere a tranzacţiilor demarate prin intermediul Path2Capital.

"Sloganul nostru este We simply close deals este mai mult decât un motto, este o adevărată promisiune pe care le-o facem antreprenorilor - realizarea tranzacţiilor într-o manieră facilă, rapidă, profesionistă şi discretă. Îi invit pe toţi cei interesaţi să ne contacteze, pentru a înţelege mai bine etapele pe care le presupune o tranzacţie de tip fuziuni&achiziţii (M&A) , a identifica în ce măsură sunt pregătiţi să intre într-un astfel de proces şi a găsi împreună investitorul potrivit" adaugă Ruxandra Pietreanu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. I-i sunt moi posmagii .... că de 30 de ani....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb