Patria Bank accesează o nouă linie de finanţare

A.M.
Comunicate de presă / 3 iulie 2018

Patria Bank accesează o nouă linie de finanţare

Patria Bank anunţă accesarea unui nou plafon de finanţare, în valoare de 20 de milioane de Euro, pentru acordarea de credite EaSI. Garanţia EaSI din cadrul Programului pentru ocuparea forţei de muncă şi inovare socială (EaSI) este finanţată de Uniunea Europeană. Comisia Europeană a selectat Fondul European de Investiţii (FEI) pentru a pune în aplicare garanţia EaSI, conform comunicatului remis redacţiei.

Patria Bank este prima bancă din România care a accesat încă din 2015 un plafon de finanţare de la FEI, creditând până în prezent peste 1.200 de antreprenori din categoria companii mici şi mijlocii, inclusiv Agro.

Împreună cu noul plafon, creditul EaSI oferit de Patria Bank vine cu noi avantaje pentru cei care îl accesează: valoarea creditului poate ajunge până la 115.000 lei, iar sumele obţinute pot fi folosite inclusiv pentru plata restanţelor la bugetul de stat, se mai arată în comunicat.

"Patria Bank este primul partener local care a beneficiat încă din 2015 de o garanţie finanţată de Uniunea Europeană în cadrul Programului pentru ocuparea forţei de muncă şi inovare socială (EASI) Creditul EaSI. Credit fără garanţii reale pentru afaceri mici şi foarte mici. Cel de al doilea plafon de 20 de milioane de euro suntem optimişti că îşi va aduce contribuţia la dezvoltarea afecerilor locale şi va contribui totodată la incluziunea financiară şi economică promovată şi susţinută de noi şi de Patria Bank.", spune Per-Erik Eriksson, Head of Microfinance FEI.

Creditul EaSI fără garanţii materiale poate fi solicitat de microîntreprinderi româneşti, care au maximum 9 angajaţi şi o cifră de afaceri de maximum 2 milioane de euro pe an. EaSI se acordă în lei pentru finanţarea capitalului de lucru şi a activităţilor curente, investiţii sau mixt, achiziţia de bunuri, precum şi pentru investiţii imobiliare. Sunt acceptate inclusiv finanţări în cadrul proiectelor cu fonduri europene, Patria Bank având expertiză solidă şi oferind consultanţă de specialitate în proiecte. Garanţia FEI acoperă 80% din valoarea creditului, diferenţa de 20% fiind susţinută de Patria Bank fără a solicita garanţii materiale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb