Patria Bank şi QUALITANCE devin parteneri în dezvoltarea de produse şi experienţe digitale

Comunicate de presă / 31 martie 2021

Patria Bank şi QUALITANCE devin parteneri în dezvoltarea de produse şi experienţe digitale

QUALITANCE anunţă astăzi un nou parteneriat de inovaţie cu Patria Bank, în direcţia dezvoltării experienţelor digitale ale clienţilor băncii. Cele două companii îşi vor uni forţele pentru a analiza interacţiunile cu utilizatorii serviciilor băncii şi pentru a identifica direcţiile unice de dezvoltare, necesare pentru a construi experienţe bancare relevante, conform unui comunicat remis redacţiei.

Ca urmare a acestui parteneriat, în care capacităţile QUALITANCE de inovare şi dezvoltare de produs susţin autoritatea şi viziunea Patria Bank, clienţii băncii vor beneficia de servicii fluidizate şi experienţe digitale noi. Cele două echipe vor colabora strâns într-un proiect de experience design, în care vor identifica nevoile clienţilor, folosindu-se de principii de design thinking. Această iniţiativă vine pe fondul creşterii oportunităţilor de dezvoltare a serviciilor bancare digitale în zone importante precum procesul de înrolare a clienţilor, accesul la servicii cu valoare adăugată şi asistenţă în timp real.

"După implementarea de anul trecut a fluxurilor de lucru online pentru serviciile de carduri şi brokeri, în 2021, vom face face un pas important în Patria Bank prin deschiderea colaborării cu clienţii 100% în online şi, concomitent, prin extinderea ofertei de produse digitale. Capacitatea noastră solidă de a dezvolta intern soluţii IT are nevoie de un partener de încredere pentru a construi experienţe digitale valoroase. Ne bucurăm că am găsit un astfel de partener în QUALITANCE şi suntem nerăbdători să lansăm primul produs al colaborării noastre," declară Valentin Vancea, Director General Adjunct şi Membru al Comitetului Directorilor Patria Bank. 

"Suntem încântaţi să dezvoltăm alături de Patria Bank, pentru clienţii săi, o nouă etapă digitală bazată pe experience design. Acesta este momentul perfect pentru a ridica standardele printr-o nouă abordare a clienţilor din zona de private banking, axată pe experienţe digitale inovatoare", completează Mike Parsons, CEO QUALITANCE.

Noul parteneriat marchează startul unei etape de transformare, în care tehnologia şi design-ul vor juca un rol esenţial în crearea unui plus de valoare pentru clienţii Patria Bank.  



Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb