Patriarhia cere urgentarea anchetei în cazul bebeluşului mort după botez

S.B.
Miscellanea / 1 februarie 2021

Patriarhia cere urgentarea anchetei în cazul bebeluşului mort după botez

Patriarhia Română a cerut Arhiepiscopiei Sucevei să urgenteze ancheta în cazul bebeluşului mort după botez şi a transmis că este alături de familia copilului, informează Hotnews.

Întrebat de dacă preotul de la Suceava a greşit în momentul oficierii botezului încheiat tragic la Suceava, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu a spus că Arhiepiscopia Sucevei va face o anchetă în acest caz.

"Am transmis la Suceava rugămintea urgentării anchetei pe care o desfăşoară Arhiepiscopia Sucevei. Rezultatul acesteia, coroborat cu rezultatul anchetei desfăşurate de autorităţile laice, va fi făcut public de Arhiepiscopie. Cât mai curând. (...) Poziţia Patriarhiei Române este una de profundă compasiune faţă de familia copilaşului decedat, atât de greu încercată acum şi a cărei durere nici nu o putem înţelege deplin", a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

La rândul lor, reprezentanţii Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor au transmis un comunicat de presă în care deplâng moartea bebeluşului.

"Am primit cu multă durere şi tristeţe în suflet vestea despre pruncul Iustin, de doar şase săptămâni, care a plecat mult prea devreme la Cer, să se alăture îngerilor, în dimineaţa zilei de 1 februarie 2021. Ziua care ar fi trebuit să fie una a bucuriei, a îmbrăcării pruncului Iustin în "haină luminoasă", s-a preschimbat într-o zi a suferinţei pentru părinţii, naşii, familia şi comunitatea sa, care i-au aşteptat cu nerăbdare venirea în lume. În acest moment de tulburare pentru toţi cei ce în loc de haine de sărbătoare vor îmbrăca haine cernite, inclusiv pentru preotul slujitor, ne este greu să înţelegem de ce Dumnezeu a îngăduit această încercare grea", se arată în comunicatul Arhiepiscopiei.

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor transmite că a luat deja legătura cu preotul şi cu cei prezenţi, pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut această tragedie şi a decide măsurile necesare, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pe bebelușul Justin nu Dumnezeu l-a chemat între îngeri--prea devreme, auzi ! Voi l-ați trimis. Durerea familiei nu o poți înțelege pe deplin ?! Dumnezeu a îngăduit această crimă ? Păi El e vinovat, El fie arestat,și gata !

    Consecințele le așteptați și veți decide măsurile necesare ?

    Păi ați mai avut așa morți prin înecare.Sfântu' Popă care a fugit din biserică după ce a omorât în cristelniță un prunc și l-a trimis la CER... Ce "" măsuri"" s-au luat... e liber?? Au trecut mulți ani, s-a spovedit și este iertat!, raiul îl așteaptă.  

    Nici popa, nici papa nu pot determina moartea cuiva si cu atat mai mult a unui ingeras de bebelus.

    Dumnezeu nu asa a oranduit firea.  

    Acolo a fost savarsita o crima. Si crima s-a savarsit in biserica. Lucrare satanica in biserica Lui Dumnezeu.  

    Oare cati bieti parinti au trecut si vor trece prin groaznice temeri, atunci cand si-au botezat sau isi boteaza copilasii. 

    Biserica trebuie sa rezolve aceasta problema. In nicio biserica nu trebuie sa mai fie inecati prunci in numele Lui Dumnezeu. Crime in biserici nu trebuie sa mai fie.

    Murim in arsi de vii, murim in spitate arsi si abandonati. Se vede ca murim si in biserici, inecati. Oare unde este Dumnezeu, unde S-al gasim si noi romanii! 

    și PĂRINȚII sunt de VINĂ !

    Cum poți să-ți supui pruncul la o simulare de înec tip CIA-Guantanamo ?? 

    Oare la botez nu sunt suficiente câteva picături de apă pe creștet, pe frunte, pe buric?!  

    Țara are nevoie de câțiva scafandri : militari, civili, amatori sau profesioniști.  

    Prin APUCĂTURILE ei învechite BOR scufundă milioane de bebeluși goi- goluți. Ne imprima pe viață, o traumă psihologică în subconștient, o frică de apă, de întuneric, de moarte, de Omul în Negru, popă.  

    Alo, psihologilor...vorbiți și voi?! 

    .  

    Tot prin APUCĂTURILE ei învechite BOR își incendiază bisericile, mănăstirile, afumă și degradează străvechile picturi și icoane minunate...cu LUMÂNĂRI și CANDELE.  

    Oare niște becuri electrice și lanterne cu baterii , tip lumânare, nu sunt mai prietenoase cu Sfințiilele voastre?!

    Alo, pompierilor... cum de permiteți lumânări și candele, pericole evidente, la îndemâna copiilor și a popilor???  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb