Patriarhul Daniel s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis

S.B.
Miscellanea / 16 februarie 2021

Patriarhul Daniel s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, s-a întâlnit, marţi, cu preşedintele Klaus Iohannis, la Reşedinţa Patriarhală, informează Agerpres.

Potrivit Agenţiei de Presă Basilica a Patriarhiei Române, nu s-au oferit detalii publice despre discuţiile purtate.

"A fost o vizită firească la început de an, o întâlnire oficială în spiritul dialogului dintre două instituţii importante ale societăţii româneşti pe temele actuale ale acesteia", a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, conform sursei citate.

Bănescu nu a luat parte la întâlnire.

"Preşedintele însuşi nu a făcut nicio declaraţie în acest sens, ceea ce indică nu doar caracterul interinstituţional, ci şi pe cel interpersonal al acestei întâniri", a afirmat Vasile Bănescu.

Patriarhul şi preşedintele s-au mai întâlnit public în luna martie a anului trecut, atunci când Klaus Iohannis a primit Premiul European "Coudenhove-Kalergi", mai informează Basilica, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Au negociat niste bani pentru Catedrala iar Patriarhul a promis că va împărți niste pliante cu vaccinul la intrarea in Biserica. Sa vedem ce va ieși. Biserica știe foarte că e vorba de Semnul FIAREI dar nu are de ales, e prinsă in corzi, de asta încearcă să negociaze.

    1. S-a negociat bugetul Cultelor. La schimb, sa vedem ce da Biserica.

    CRIMINALUL DE LA COTROCENI ARE MINA LIBERA DE LA GAY DE LA BRUXELLES CA SA DISCREDITEZE SFÂNTA BISERICA ORTODOXA. ESTE SINGURUL CRIMINAL DIN LUME CARE NU I ÎNTÂMPLAT NIMIC DE CE CA I SA ÎNCHINAT LUI ANTICRIST. DE ASTA FACE CE VREA DAR NU VREA SA ÎNȚELEAGĂ ACEST CRIMINAL CA ACEASTA PUTERE MALEFICA NU ESTE VEȘNICĂ. IAR TATĂL SAU DE ABIA ÎL AȘTEAPTĂ ÎN FURCA SA PE ACEST CRIMINAL ÎN SERIE. EL CREDE PRIN PUNEREA SA PE SCAUNUL DE LA COTROCENI NU VOTAT ÎMBIBAT ÎN SINGE DUPĂ MASACRELECOMANDATE DE EL DE LA COLECTIV, PIATRA NEAMȚ, MATEI BALS VA RĂMÂNE ÎN VEȘNICIE ÎN IAD. BUCURATE CHIPUL SATANIST PENTRU O PERIOADA SCURTA CAREI AI INVRAJBIT ROMANII ȘI AI DISTRUS ROMÂNIA DE CIND EȘTI PUS CU SEMNĂTURA TA CA VEI FACE CELE MAI MARI TRAGEDII DE CIND ESTE ROMÂNIA PE PĂMÂNT CA SA TE SIMȚI TU CONFORTABIL. CRIMINALULE CU PUTEREA CARE ÎȚI ESTE DATA AICI PE PĂMÂNT DE LA TATĂL TĂU ANTICRIST NU ȚI SE VA ÎNTÂMPLA NIMIC, DAR SA NU UIȚI CA ESTE UN DUMNEZEU SFÂNT ȘI TU ÎL BATJOCOREȘTE FIUL PIERZĂRII CARE EȘTI.

    Tre sa fii chior să nu vezi că vaccinul și pașapoartele totalitare de vaccinare sunt Semnul FIAREI, înregimentarea oamenilor liberi în noul hitlerism planetar.

    In acest context străveziu, ce discuție ar putea să aibă Patriarhul cu Președintele țării, decât una meschină, de compromis?

    Pe mulți credincioși i-au apucat frigurile numai când l-au văzut în pe Preafericitul Daniel cu mască. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb