PayPoint România şi Destine Broker anunţă lansarea unui parteneriat

I.M.
Companii / 10 decembrie 2018

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

PayPoint România, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu un jucător din industria serviciilor financiare: Destine Broker; Destine Broker este una dintre cele mai puternice companii de brokeraj de asigurare din România, cu o poziţie de top în clasamentele pieţei de profil, conform unui comunicat remis redacţiei noastre.

Ca urmare a acestui acord, colaboratorii Destine Broker îşi pot plăti de acum sumele aferente poliţelor de asigurare vândute prin intermediul terminalelor PayPoint din toată România. Plata este simplă, sigură şi rapidă, magazinele cu semnul galben PayPoint având program prelungit, majoritatea fiind deschise şi în weekend.

În vederea efectuării unei plăţi, partenerii companiei trebuie doar să se prezinte cu borderoul cu plăţi în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe documentul de plată, colaboratorul Destine Broker achită suma în numerar şi primeşte pe loc o chitanţă cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Operaţiunea este foarte rapidă, iar accesul la sistemul PayPoint nu este condiţionat de cumpărături în magazin ori de plata vreunui comision.

Pe lângă plăţile pentru servicii financiare, prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi plătite şi alte facturi de utilităţi (apă, salubritate, electricitate etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb