Penny România şi Habitat for Humanity inaugurează Cantina BufKids pentru copiii vulnerabili din Buftea

F.D.
Companii / 30 mai

Penny România şi Habitat for Humanity inaugurează Cantina BufKids pentru copiii vulnerabili din Buftea

Penny România, în colaborare cu Habitat for Humanity România şi Asociaţia Hercules, inaugurează Cantina BufKids, un proiect ce îşi propune să ofere zilnic o masă caldă celor 50 de copii beneficiari ai Centrului de zi din Buftea, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cantina BufKids, parte a Centrului de zi din Buftea dezvoltat de Habitat for Humanity România, este concepută pentru a asigura fiecărui copil al centrului o masă plină de nutrienţi care să-i susţină performanţa şcolară. PENNY România, ca partener principal al proiectului, îşi continuă astfel angajamentul de a susţine comunităţile locale şi de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a societăţii.

Astfel, Habitat for Humanity România, susţinut de PENNY România, a răspuns şi acestei nevoi prin construirea unei cantine cu bucătărie proprie, care poartă numele dat de copii - BufKids. Prima masă în noua cantină a fost pregătită de chef Nicolai Tand, ambasador PENNY România, alături de 15 copii ai centrului.

Cantina este o extindere necesară a Centrului de zi din Buftea, după cum remarcă Petruţa Stănescu, Director Executiv Asociaţia Hercules: "Ar fi ineficient să le oferim copiilor vulnerabili cele mai moderne metode şi oportunităţi educaţionale înainte de a le satisface nevoile de bază. Una sau două mese pe zi la cantina BufKids, care să conţină toţi nutrienţii de care au nevoie copiii dezvoltare sunt baza de la care putem începe să hrănim minţile copiilor pentru a le inspira încrederea de a se îndrepta către visurile lor şi un viitor mai bun."

Beneficiarii Cantinei BufKids spun că "Mulţi oameni au venit să ne ajute să construim cantina! Abia aştept să mâncăm împreună în noua clădire. Deja vorbim între noi despre cum vom mânca şi vom găti împreună şi i-am promis doamnei Petruţa că vom ajuta şi la aranjarea mesei şi la curăţenie. Ne place să avem grijă de centrul nostru pentru că este frumos şi colorat şi ne aduce bucurie. Am mai mulţi prieteni aici decât la şcoală şi îmi plac mai mult profesorii pentru că toţi sunt drăguţi cu noi. Când voi fi mare, vreau să ajut şi eu alţi oameni, aşa cum fac voluntarii acum şi ca doamna Petruţa şi Flori. A ajuta pe alţii mi se pare cel mai bun job din lume." - Adelina, 9 ani.

"Suntem mândri să anunţăm finalizarea proiectului Bufkids, un centru care va avea un impact semnificativ asupra educaţiei copiilor vulnerabili din Buftea. Prin acest proiect, am reuşit să oferim nu doar un loc sigur şi primitor pentru educaţie, dar şi o cantină unde copiii pot beneficia de o masă caldă, esenţială pentru dezvoltarea lor. Doresc să mulţumesc partenerilor noştri, precum şi tuturor voluntarilor şi susţinătorilor care s-au implicat în acest proiect. Solidaritatea şi sprijinul vostru sunt fundamentale pentru a construi un viitor mai bun pentru aceşti copii. Implicarea fiecăruia dintre noi este crucială pentru a aduce schimbări pozitive în comunităţile noastre şi pentru a oferi şanse reale celor care au cea mai mare nevoie." - Roberto Pătrăşcoiu, CEO Habitat for Humanity România.

"Este o onoare pentru noi să fim parte din acest proiect care pune bazele dezvoltării durabile a societăţii noastre. La PENNY, înţelegem că educaţia şi sănătatea sunt două elemente fundamentale în dezvoltarea oricărui copil. Prin parteneriatul nostru cu Habitat for Humanity, ne-am asumat responsabilitatea de a ne asigura că fiecare copil din comunităţile vulnerabile are acces la o masă sănătoasă. Acest lucru este esenţial pentru concentrarea şi participarea activă la educaţie. Am fost parte din proiect încă de la început şi ne bucurăm să vedem cum acesta continuă să aibă un impact semnificativ, oferind copiilor din Buftea hrană şi un loc frumos unde să descopere lumea în fiecare zi", a spus Daniel Gross, CEO PENNY România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb