PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Şapte candidaţi s-au înscris pe cele cinci locuri, din board-ul SIF Oltenia

A.I.
Piaţa de Capital / 29 septembrie 2020

Şapte candidaţi s-au înscris pe cele cinci locuri, din board-ul SIF Oltenia

Pe lângă Tudor Ciurezu, Cristian Buşu şi Nicolae Stoian, pe listă se mai găsesc Sorin-Iulian Cioacă, Mihai Trifu, Adrian Andrici şi Codrin Matei

Şapte candidaţi sunt înscrişi pe cele cinci poziţii de administrator în Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5) pentru alegerile ce vor avea loc la adunarea acţionarilor din data de 29 octombrie, se arată într-un raport al societăţii de investiţii financiare remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Pe lângă preşedintele Tudor Ciurezu, vicepreşedintele Cristian Buşu şi Nicolae Stoian, ce fac parte din actualul Consiliu, şi-au depus dosarul Sorin-Iulian Cioacă , Mihai Trifu, Adrian Andrici şi Codrin Matei.

Sorin-Iulian Cioacă activează în prezent în cadrul SAI Muntenia Invest şi a fost nominalizat pentru postul de administrator de SIF Oltenia, se arată în materialul societăţii, în timp ce Mihai Trifu, ce este director financiar al Biofarm, a fost propus de SIF Muntenia, prin administratorul SAI Muntenia.

Adrian Andrici, administrator la Pro Real Estate Development SRL, a fost nominalizat de Olimpiu Blăjuţ, ce este director general al Swiss Capital, în timp ce Matei Codrin, administrator Crosspoint Real Estate (asociat internaţional al Savills UK) a fost propus de Certinvest.

La adunarea din 29 octombrie, acţionarii vor avea pe masă opţiunea alegerii administratorilor prin metoda votului cumulativ, varianta propusă de SIF Oltenia, sau fără, conform solicitării SIF Banat-Crişana (SIF1) şi SIF Muntenia (SIF4).

Iniţial, în convocatorul adunării, se găsea doar alegerea administratorilor prin aplicarea metodei votului cumulativ, dar Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a atras atenţia că punctul nu corespunde solicitării înaintate de SIF1 şi SIF4, şi a somat conducerea SIF5 să completeze ordinea de zi conform cererii celor două SIF-uri.

La finele săptămânii trecute, conducerea SIF5 a completat şi ordinea de zi a adunării acţionarilor din 12 octombrie cu punctele cerute de SIF Banat - Crişana & SIF Muntenia şi SAI Certinvest, ce au în vedere eliminarea de la conducerea SIF 5 a administratorilor, excepţie făcând Cristian Buşu, vicepreşedintele societăţii.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. TUDORICAAAAA

    SE STRANGE LATUL 

    1. Ai o obsesie , te-a lovit rău la orgoliu de ii canti prohodu de vreun an încoace . Ti a dat Tudorica vreun flit oltenesc vreodată altfel nu îmi explic .Langa , Danga , Danga langa:)))

    Isi aduce el dragoi lakis slujitoarele si catzelushii la sif 5.

    Nu-i asa ca e frumos ce se intampla in romanica? 

    Coruptia este inca in floare. Dar noua miscare politica europeana are ca scop eradicarea coruptiei si coruptilor din ue. O sa mai dureze ceva timp pana se vor propaga si la noi ideologiile. 

    Pana atunci, furati mai flacai, ca banu e cel mai important in viziunea voastra. Dar si cand veti raspunde pt asta, ahh deschid sampania :)) 

    CORUPTIA UCIDE!  

    1. Corupția lui Ciurezu a ucis ! S-a terminat cu libertatea lui Ciurezu!

      stai sa vezi cand vine kovesi peste el dragoi lakis. atunci sa vezi :))

    Cât dezinteres ...Doar 7 candidați. Altadata erau peste 20. Toții oamenii de calitate au înțeles ceea ce era de înțeles. Un război între persoane fie de proasta calitate, fie cu caractere îndoielnice. Războiul hienelor. Unii vor cu orice preț să vină, iar ceilalți nu vor nici in ruptul capului să plece...

    1. pai a ramas pleava buna de deasupra. in loc sa le dea 50000 / an la fiecare din cei 20, mai bine cate 150000 la fiecare din cei 7 :))

      vroiam sa zic / luna nu / an

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb