PENTRU ÎNCĂ PATRU ANI Genoveva Năstase va fi director financiar al Alro

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 16 februarie 2021

Genoveva Năstase va fi director financiar al Alro

Consiliul de Administraţie al Alro Slatina (ALR) a reconfirmat-o pe Genoveva Năstase în funcţia de director financiar al companiei, pentru un mandat de patru ani, se arată într-un raport al producătorului de aluminiu remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Conform datelor prezentate pe site-ul Alro, Genoveva Năstase este absolventă a unui MBA Executiv organizat de ASEBUSS în parteneriat cu Universitatea din Statul Kennesaw, Atlanta, Statele Unite ale Americii. A ocupat anterior funcţia de director financiar în cadrul Vimetco Management România şi a lucrat ca director financiar adjunct în cadrul Alro timp de peste şapte ani, din 2002, până în 2009. Este director financiar al Alro din 13 februarie 2017.

Pentru primele nouă luni ale anului trecut, Alro a raportat la nivel consolidat un profit net de 273 milioane de lei, faţă de o pierdere de 23 milioane de lei în intervalul ianuarie-septembrie 2019, evoluţie datorată compensaţiilor primite pentru costurile indirecte cu energia, în conformitate cu legislaţia UE, conform raportului trimestrial al emitentului. Pe de altă parte, cifra de afaceri a Grupului s-a ridicat la 1.942 milioane de lei, cu 10% sub cea din primele nouă luni ale lui 2019, în contextul unei cereri mai scăzute  pentru produsele din aluminiu din cauza crizei mondiale provocată de pandemia Covid-19 şi a nivelurilor reduse ale cotaţiilor aluminiului la London Mercantile Exchange (LME), informează compania. Alro Slatina îşi va publica rezultatele financiare preliminare pentru 2020 în data de 26 februarie.

De la începutul anului curent şi până la finele săptămânii trecute, preţul acţiunii ALR a avut un avans de 20,5%, timp în care cotaţia aluminiului la Londra s-a apreciat cu circa 4%.

La finele lui 2020, Grupul Vimetco NV, înregistrat în Olanda şi controlat de miliardarul rus Vitali Machitski, deţinea 54,19% din producătorul de aluminiu din Slatina, în timp ce Pavăl Holding avea 23,21% din companie iar Fondul Proprietatea deţinea 10,21% din Alro. La finalul săptămânii trecute, valoarea de piaţă a producătorului aluminiu era de 1,927 miliarde de lei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Statul Kennesaw, Atlanta, Statele Unite ale Americii

    A.I. esti for real? poate din statul Kennesaw 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb